|
 |
Invalid Steam UserID Ticket
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
aln
 ::: 3 :::
|
Przy próbie podłšczenia do serwera pojawia sie komunikat "Invalid Steam UserID Ticket", co zrobić?
Usunołem już clientregistry.blob zrobiłem update, kilka razy i nic, wcišż to samo. Niewiem od czego to może być wiem powiem co mam i prosze pomóżcie ja chcem grać w 1.6 .
Mój sprzęt:
procek 1.7 cel
ram 512 ddr
karta tnt2
internet mam z kablówki i z tego co się dowiedziałem to w tym może być problem, w starcrafcie nie moge sam założyc gry (kole na bn powidział mi, że to włanie problem kablówki) tylko niewiem dokładnie w czym jest ten problem i jak moge go się pozbyć. pls pomóżcie loodziska 
............................................ Wto Kwi 27, 2004 7:40 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Hmmm, tez tak mialem. Usuwalem plik, logowalem sie w kolko i nic nie pomagalo. Nie chcialo mi sie reinstalowac cs'a, wiec dalem sobie spokoj. Po jednym czy dwoch dniach znowu sprobowalem i bylo juz ok. Wystarczylo odczekac. Byc moze w Twoim przypadku tez wystarczy poczekac pare dni. Valve znowu wypuscilo update steama i z tego moga byc cale te klopoty. A w ostatecznosci reinstalka .
A co do lacza, to tez mam kablowkowe (chello) i to raczej nie ma nic do rzeczy w tym przypadku.
............................................ Wto Kwi 27, 2004 8:51 pm
|
|

|
aln
|
Xeon:
Cytat: |
wyjdz z gry i daj na stema "Exit and Log out" -----> powinno pomoc, jak nie to restniecie kompa powinno starczyc .....
|
robiłem tak nic nie daje.
Zszywa3
Hmmm, tez tak mialem. Usuwalem plik, logowalem sie w kolko i nic nie pomagalo. Nie chcialo mi sie reinstalowac cs'a, wiec dalem sobie spokoj. Po jednym czy dwoch dniach znowu sprobowalem i bylo juz ok. Wystarczylo odczekac. Byc moze w Twoim przypadku tez wystarczy poczekac pare dni. Valve znowu wypuscilo update steama i z tego moga byc cale te klopoty. A w ostatecznosci reinstalka .
|
Też to zrobiłem dokładnie wszystko, problem mam ten od poczštq, czyli przez cały 1 miesišc, dałem spokój, teraz znowu spórbowałem i to samo jest.
AdiQ
Dokładnie - logout powinien starczyć.
Jak masz kablówke to pewnie nie masz zewnętrznego IP i grę możesz założyć tylko na LAN. Bez zewnętrznego IP albo przekierowania portów nie bedziesz mógł założyć gry internetowej. |
Ech włanie niemam zewnętrznego ip AdiQ i to chyba jest to, ale ja niechcem zakładać gry, tylko się dołšczyć do serwa(na każdym jest ten sam błšd,nawet z serwami day of defeat).
A możesz powiedzieć jakby te przekierowanie ip mogło wyglšdać ?? tzn. żebym wiedział co powiedzieć jak do kolesi z kabli pójde.
Dzięki wszystkim za szybkš odpowied i za pomoc.
Pozdro all
............................................ Wto Kwi 27, 2004 9:46 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
AdiQ napisał: |
Jak masz kablówke to pewnie nie masz zewnętrznego IP i grę możesz założyć tylko na LAN. |
A wlasnie ze nie. Ja mam zew ip w kablowce i moge sobie zakladac tyle gier ile dusza zapragnie  .
............................................ Wto Kwi 27, 2004 10:12 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
z zewnętrznym ip wszystko zależy od dostawcy - mój daje zewnętrzne ip od wyższego abonamentu 
............................................ Sro Kwi 28, 2004 7:02 am
|
|

|
x3r0n
 ::: 232 :::
|
ehehe, mylę, że twój sprzęt niema nic do tego , napisz do valve albo poczekaj na następnego uprage.
A co do zew. ip to niewiem ,niemasz, a możesz serwa postawić 
............................................ Sro Kwi 28, 2004 8:36 pm
|
|

|
aln
|
x3r0n napisał: |
A co do zew. ip to niewiem ,niemasz, a możesz serwa postawić  |
włanie nie moge go postawić(jedynie na lanie ) , no i napewno niemam zewnętrznego ip. moja kablówka dopiero niedługo będzie wiadczyć takie usługi
Nie pisz polskich czcionek !!!
............................................ Czw Kwi 29, 2004 10:32 am
|
|

|
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
A ja moze troche OT, ale prosze Was bardzo. Ustawcie to kodowanie, bo mnie denerwuja co chwile te ?^@&*#. A jak nie potraficie, to nie uzywajcie ogonkow.
............................................ Czw Kwi 29, 2004 9:10 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|