|
 |
Forum dorobiło się subfor
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Xander napisał: |
Więc w Komputery i Elektronika zrobiłbym subfora:
- Komputery
- Telefony
- Notebooki
Wiem, że są już dwa tematy przyklejony w tym dziale ale tak chyba łatwiej będzie odszukać to i owo.  |
A potem kolejni beda chcieli telewizory, samochody, pralki, zmywarki i sokowirówki. Poki co zatem zostawimy to w jednym dziale, ale za to jako forum glowne.
jeden_z_ekipy napisał: |
A czy nie lepiej by było jakby na stronie startowej forum usunąć informacje jakie subfora są w danym dziale ? Dzięki temu główna strona forum wyglądała tak jak wcześniej, tylko że by było mniej działów, a z czasem każdy by już wiedział w którym dziale jest które subforum... |
Dac sie da. Tylko po co? W jaki sposob dowiesz sie o nowych topikach? Poza tym nie bedziesz mial mozliwosci besposredniego dostepu do subforum poprzez strone glowna. Po mojemu argument strasznie z dupy. Post nie przemyslany i bez sensu. To tak jakbys chcial czarne litery na brazowym tle, bo mniej raza w oczy i nie wypalaja monitora.
............................................ Sob Paź 20, 2007 12:55 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
A jasne to się dopiero naszukasz właściwego forum.
Xander, chodziło mi o propozycję subfor dla forum gry.
Po za tym j chcę jeszcze roboty domowe i mikrofalówki.
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:06 pm
|
|

|
Xander Born to be free
 ::: 1319 :::
STEAM_0:1:7340569
|
Karbulot napisał: |
Xander napisał: |
Więc w Komputery i Elektronika zrobiłbym subfora:
- Komputery
- Telefony
- Notebooki
Wiem, że są już dwa tematy przyklejony w tym dziale ale tak chyba łatwiej będzie odszukać to i owo.  |
A potem kolejni beda chcieli telewizory, samochody, pralki, zmywarki i sokowirówki. Poki co zatem zostawimy to w jednym dziale, ale za to jako forum glowne. |
Rozumiem ale o tych 3 rzeczach co wymieniłem to z tego co zauważyłem to bardzo dużo użytkownicy piszą w tym dziale. Dlatego ja proponuje oddzielić te 3 rzeczy jako subfora.
Aha i dodałbym do komputerów, telefonów i notebooków aparaty cyfrowe.
To tylko moje zdanie. 
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:08 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Heh, zobaczcie moje opisy w dziale rozrywek (filmy, kasiazki, musyka). Wygladaja jak reklama w zakupach Mango . Ale musze cos tam pisac, fajnie wygladaja fora z opisami. No i moze zacheca ludzi do czytania (to dla tych, ktorzy nie wiedza co to jest ksiazka) .
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:09 pm
|
|

|
presto c18 | Fedra
 ::: 3577 :::
STEAM_0:0:8406115
|
Kod: |
Prośby i wnioski o asymilacje do BORG
Szukam klanu / klan poszukuje |
Te subfora przeniósłbym do spraw ogólnych ponieważ dotyczą one przymierza Borg i nijak nie pasują do innych subfor znajdujących się w dziale "Fora indywidualne i pomocnicze"
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:14 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Sprawy ogolne dotycza CALEGO BORG. Natomiast sprawa szukania klanu przez jakiegfos pajaca czy chec dojscia do BORG to sprawa jak najbardziej indywidualna, bo dotyczy w sumie pojedynczej osoby.
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:16 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Porozdzielalem troche tematow w dziale administracji serwerow. Moze jakis modek mnie tam wspomoze co?
............................................ Sob Paź 20, 2007 1:59 pm
|
|

|
RaFi
 ::: 1489 :::
STEAM_0:0:2967362
|
Nie wiem czy tutaj to sie zgłasza. ALe nie widac dzialu Admini BORG Hub - The Anarchy Hive. nie widac go.
............................................ Sob Paź 20, 2007 2:22 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
Ja zakonczylem porzadki w Rozrywce i multimedia. ufff 6 stron dalo troche w kosc. Teraz wychodze obejrzyc derby Krakowa, byc moze pozniej uporzadkuje innew dzialy.
............................................ Sob Paź 20, 2007 2:30 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
OK. Ja takl z doskoku rozdzielam to tu to owdzie.
Rafi, juz powinno byc OK, THX za zwrocenie uwagi.
............................................ Sob Paź 20, 2007 2:31 pm
|
|

|
sleep c18 | Sharon
 ::: 4704 :::
STEAM_0:1:2083247
|
Witam
Nie wiem czy dobry pomysł ale każdy server powinien mieć swoje subforum "propozycje map"
dodać:
Propozycje dla
BORG Hub - The Neutral Zone
BORG Hub - Good Old Unimatrix
problem pojawia się z tematami typu mapka na Anarchy i Unimatrix - gdzie przerzucić takie tematy ?
edit: w miarę uporządkowane, ale nie które tematy są ogólne - typu: mapka na serwery BORG - ale na jaki ?
Jak coś niech ktoś z moderatorów podejrzy i zrobi porządek. Spadam na pivko.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez sleep dnia Sob Paź 20, 2007 4:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sob Paź 20, 2007 3:30 pm
|
|

|
Bartosh! Batuchan
 ::: 2448 :::
STEAM_0:0:10761336
|
Troche sie gubie ale pewnie przywyknę. I teraz jest wiekszy porzadek ;}
............................................ Sob Paź 20, 2007 3:55 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Teraz jest bajzel uporządkowany 
............................................ Sob Paź 20, 2007 4:07 pm
|
|

|
Koshal psilosophy
 ::: 1054 :::
STEAM_0:0:3966473
|
boze jak ja nienawidze takich "uporzadkowanych" for, subfor, najlepiej i najczytelniej dla mnei jak jest wszytsko na kupie. wpadam na forum, patzre gdzie ojawilysie nowe posty i juz. a teraz kupe pierdolenia sie, szczegolnie w robocie mam kokretnei chujowego neta i nie zamierzam wchodzic 10 for w glab zeby przeczytac nowego posta.
dla mnie dno i wodorosty!
............................................ Sob Paź 20, 2007 4:22 pm
|
|

|
|