|
 |
Ban na działy...
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Zastanawiam sie, czy istnieje cos takiego jak hack powodujacy, ze userowi blokujemy tylko czesc konta. Tylko na okreslone dzialy (subfora). Oczywiscie mam na mysli dzialy ogolnodostepne, a nie zamkniete bo tam by sie dostep zabralo.
Ludzie, ktorzy niewlasciwie uzywaja forum mieliby wlasnie takie bany. Przykladowo ludzie naduzywajacy dzialy na luzie czy dla chamow. Osoby, ktore zostaly czasowo lub permanentnie zbanowane na serwerach za zle zachowanie dostaliby zakaz do pisania skarg na graczy. Juz widzialem przypadki, jak koles ktory sam przeginal i byl karany donosil na innego. Troche to dziwne, jak pijany w pracy donosi na kolege ze pije wodke w robocie. Wiecie co mam na mysli? Taka mala hipokryzje.
Tak czy siak takie cos byloby nawet przydatne.
Jak komus sie obilo to o oko gdzies tam w Necie, niech da cynk.
............................................ Pią Paź 26, 2007 6:30 pm
|
|

|
ml0dy [DaRk_^_$iDe]
 ::: 3088 :::
STEAM_0:0:4364171
|
karbi, jest to do napisania
mozna nawet sprobowac zmodyfikować uprawnienia do działów dla grup... albo przerobioną ich wersję wykorzystać do tego... a mamy przeciez osoby niezle qmajace PHP 
............................................ Pią Paź 26, 2007 6:46 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Jest odwrotność grup. Taka odwrotna grupa ma blokadę dostępu do działów. Dodanie użytkownika do grupy wyłącza mu dostęp i uniemożliwia samodzielne opuszczenie grupy.
............................................ Pią Paź 26, 2007 6:49 pm
|
|

|
Sebastian [anarchy|sq]
 ::: 2953 :::
STEAM_0:0:3474651
|
Karbi nie wiem jak w phpbb2 ale w trojce niepotrzeba zadnych hackow wystarczy zabrac prawa na dane dzialy danemu userowi a wydaje mi sie ze 2 ma tez to bo jak przemo mialo to 2 tez musi miec, choc moge sie mylic.
............................................ Pią Paź 26, 2007 8:00 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|