|
 |
Ciekawostki serwerowe nie tylko dla BORG
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
tasman >..<
 ::: 3254 :::
STEAM_0:1:9779534
|
Witam,
Już ostatnio nosiłem się z zamiarem napisania tego posta, wiem że większość komętów będzie w stylu "aktkj" "nowy a już się rządzi" etc. ale nie o to mi chodzi, jest to forum na którym nie tylko szanowne BORGi miały by coś do napisania, nie dało by się zrobić tak żeby np. osoby z ilością postów 300 i więcej miały tam dostęp ? Wydaje mi się że 300 to taka w miarę dobra liczba postów, szczególnie że za bardzo nie ma tematów w których można się sensownie wypowiadać ( może to złe słowo ) tak mi się wydaje.
Pozdrawiam.
Dodano 3 minut temu:
Kurdę, chodziło mi o "Forum na luzie".
Z opisu forum wynika iż BORGi mogą zakładać tematy, a inni mogą tylko odpowiadać, a tu zonk, ani zakładać ani odpowiadać, ja wiem ( jak to Karbulot napisał ) że forum i serwery są przede wszystkim dla BORG, ale jednak prosił bym o przemyślenie tej propozycji bo chcąc nie chcąc ludzie otaczający Was też by chcieli być "luźni" 
............................................ Nie Gru 30, 2007 9:40 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Nie chcemy. Naprawde nie interesuja nas jakies screeny gosci, ktorych nawet nie znamy.
............................................ Nie Gru 30, 2007 10:38 pm
|
|

|
`Mat
 ::: 4303 :::
STEAM_0:1:9856911
|
Karbulot napisał: |
Nie chcemy. Naprawde nie interesuja nas jakies screeny gosci, ktorych nawet nie znamy. |
Można jaśniej bo ja tego nie rozumie
1500 postów
Pzdr.
............................................ Pon Gru 31, 2007 12:29 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
 ::: 3489 :::
STEAM_0:0:6298995
|
tasman chce od 300 bo za 4 posty tyle właśnie będzie mieć
A tak wogóle innym nie przeszkadza że jest zablokowane chcą sie czymś podzielić to mi zawsze podsyłają link i ja go tam wrzucam 
............................................ Pon Gru 31, 2007 12:35 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
`Mat napisał: |
Nie chcemy. Naprawde nie interesuja nas jakies screeny gosci, ktorych nawet nie znamy. |
Można jaśniej bo ja tego nie rozumie  |
Alez to proste. BORG to w koncu zamknieta grupa. Jesli taki Czlaper na przyklad wybiera mape przez kolo fortuny to jest wesolo. Jak Sanczez ma staty 0:30 to tez jest wesolo. Ludzie sie znaja i pokazuja wlasne ciekawe screeny.
A teraz wyobraz sobie, ze sie rejestruje jakis Kazio. Nikt go nie zna. A on nagle zasypuje nas dziesiatkami screenow ktore nas w ogole nie interesuja. Bo kogo w koncu interesuje, ze jakis Felek czy inny Siwy ma staty 50;1, skoro my go nie znamy i w sumie nam on zwisa i powiewa.
Pamietajcie jedno. Forum BORG jest dla nas. Goscie sa tolerowani, ale nie maja zadnych wzgledow. A juz na pewno nie chcemy, aby goscie zapychali nam baze danych pierdolami ktore nas nie obchodza. Dlatego goscie nie maja dostepu do najbardziej statsiarskich dzialow a juz na pewno nie moga tam zakladac topikow.
Od poczatku kiedy zalozylem dzial "ciekawostki serwerowe" postanowilem, ze topiki zaklad beda mogly tylko Borgi. To to ich dzial. To, ze macie wglad nie znaczy ze musicie miec pelne prawa. Zadne biadolenie tego nie zmieni, co najwyzej zamkne dzial nawet do wgladu dla ludzi zewnatrz i sie skonczy babci sranie.
Nie szukajcie tu jakiejs sprawiedliwosci bo takiej nie ma. To jest forum BORG i my tu jako gospodarze dyktujemy warunki. Wy mozecie sie tylko podporzadkowac i sie cieszyc albo pojsc sobie nma forum Bravo i tam statsic do woli.
Wyrazilem sie dosc jasno?
............................................ Pon Gru 31, 2007 1:07 am
|
|

|
tasman >..<
|
Wyrazilem sie dosc jasno? |
taa
p.s. spadaj karbulot, ja ja mam staty 100 na 35 patrz obrazek to też jest śmiesznie, dobra, zamknijcie ten topic.
Dodano 1 minut temu:
btw. nie mówiłem o ludziach zupełnie nowych, których nikt nie zna, mówiłem o ludziach z którymi się np. często gra, ale i tak już wszystko wyjaśnione.
Dodano 2 minut temu:
btw.2.
Od poczatku kiedy zalozylem dzial "ciekawostki serwerowe" postanowilem, ze topiki zaklad beda mogly tylko Borgi. |
Czytaj ze zrozumieniem pomyliłem się w topicu, chodziło mi o forum na luzie
Dodano 1 minut temu:
Deska napisał: |
tasman chce od 300 bo za 4 posty tyle właśnie będzie mieć
A tak wogóle innym nie przeszkadza że jest zablokowane chcą sie czymś podzielić to mi zawsze podsyłają link i ja go tam wrzucam  |
Bo się boją powiedzieć na publiku :rotfl: a ja jestem odważna 
............................................ Pon Gru 31, 2007 1:27 am
|
|

|
`Mat
 ::: 4303 :::
STEAM_0:1:9856911
|
Deska napisał: |
(...) chcą sie czymś podzielić to mi zawsze podsyłają link i ja go tam wrzucam  |
No na pewno gorolu ...
Karbi nie szukamy sprawiedliwości, wiadome jest, że to Wasze podwórko
No to może od 2000 :rotfl:
tasman więcej się nie waż zakładać takiego topicu, jasne ?!
Pzdr.
............................................ Pon Gru 31, 2007 1:46 am
|
|

|
tasman >..<
|
kurde japa mat kochanie chodziło mi o forum na luuuuuuuuzie
............................................ Pon Gru 31, 2007 2:07 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
tasman napisał: |
btw. nie mówiłem o ludziach zupełnie nowych, których nikt nie zna, mówiłem o ludziach z którymi się np. często gra, ale i tak już wszystko wyjaśnione. |
Niestety board nie jest spersonifikowany. Albo jestes w BORG i masz wieksze prawa albo nie jestes i masz mniejsze prawa. I czy masz postow 5000 i jestes na forum 3 lata to masz takie same prawa jak nowo zarejestrowany. Swego czasu chcialem stworzyc grupe "Przyjaciel BORG", gdzie starzy bywqalcy i znajomi z serwerow ktorzy jednak nie sa w BORG mieli nieco wieksze prawa na forum niz zupelni nowicjusze. Mialo to dotykac wlasnie dostepu takich dzialow jak hamy i prostaki, oraz zakladanie topikow w dzialach jak na luzie czy ciekawostki serwerowe. Niestety potrzebowalem zgody Sztabu. Wprawdzie mam wolna reke przy sprawach forum i tutaj w sumie mam elastycznosc w podewjmowaniu decyzji, to stworzenie takiej grupy jak "Przyjaciel BORG" wymaga juz decyzji calego Sztabu. A w Sztabie zdania byly podzielone i w koncu zostalo tak jak jest, czyli wszystkie nie-Borgi sa na takich samych prawach niezaleznie od tego ile sa na forum czy ile maja postow.
............................................ Pon Gru 31, 2007 9:03 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|