zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Leże na mordzie

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 4
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Han[D]_Solo
c18 | Evangeline

Fleet Captain
::: 3870 :::
STEAM_0:1:1232882
:: LINK :: - ogladnijcie wywiad i zastanowcie sie czy faktycznie jest uposledzony czy po prostu delikatnie mowiac zakrecony.

............................................
Wto Maj 13, 2008 10:44 am

•  Adults only
•  BORG Member
•  Cytrynka18
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Kompoty
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

DietrichArchon
Archon

Commander
::: 2828 :::
STEAM_0:1:1724236
ale chyba ma bogatego sponsora^^ ktos mu musi robic te chore zdjecia niekiedy no i chyba takiego chlopka nie bylo by stac na wyjazdy chociaz pieron wie

Wto Maj 13, 2008 11:51 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
•  Dyplomowany Karbowłaz
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Pocalunek Rzizel

Fleet Captain
::: 3859 :::
STEAM_0:0:5470094
jak dla mnie w tym wywiadzie nie ma nic glupiego. Gosc opowiada o sobie i to w miare sensownie. Chyba nie wyszla polewka chlopakom.

Wto Maj 13, 2008 12:14 pm

Odpowiedz z cytatem

M@tek
Pan Drewienko

Lieutenant
::: 1906 :::
STEAM_0:1:6018099
i jeszcze w krakowie

Wto Maj 13, 2008 10:30 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Dziwi Was ze odmienność/ułomność celowo eksponowana (zamiast trzymac morde w kubeł) śmieszy? Ostatnio z dexem widzielismy dwoch liżacych sie pedałów, kurwa myslelismy ze sie zbełtamy!
Tolerancja powinna konczyc sie tam, gdzie odbywa sie ona kosztem innych. To jest zwyczajnie szkodliwe, naprawde rzygać mi sie chciało i niewiele brakowalo. Szlismy cos zjesc, a kiedy doszlismy na miejsce naprawdę nie chciało mi sie jeść!
Działanie bylo znacznie gorsze niżeli smierdzacy, zesrany i zeszczany żul usiadłby kolo mnie w tramwaju.
Tym samym wolność jednych nie powinna odbywać sie kosztem drugich, zreszta to juz nie bedzie wolność, a terroryzm!
pozdrawiam

Sro Maj 14, 2008 8:14 am

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Ja osobiscie uwazam ze jest roznica miedzy homoseksualizmem a checia ekspanowania go. Nie mam nic do "pedalow", rozumiem ich i nie potepam. Ale do czasu, jak sobie sami sobie rzepke skrobia. Kiedy natomiast zaczynaja sie eksponowac, wystwiac fotki swoich golych dup w Internecie, to sam sie z nich nabijam. Bo czyjes preferencje seksualne powinny byc jego prywatna sprawa, ale jak sie z tym obnosi jak akwizytor z tandetnymi zelazkami, to niech nie zada tolerancji czy zrozumienia.

Szczegolnie w naszym "tolerancyjnym" spoleczenstwie logiczne jest, jak sie zachowa wiekszosc ludzi. Wiec upubliczniajac swoje foty wie doskonale jakie beda konsekwencje, a co za tym idzie dlaczego ma mi go byc zal.

Sro Maj 14, 2008 8:33 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

M@d EasyDor
House MD

Lieutenant Commander
::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
Pocalunek Rzizel napisał:
jak dla mnie w tym wywiadzie nie ma nic glupiego. Gosc opowiada o sobie i to w miare sensownie. Chyba nie wyszla polewka chlopakom.

Tez mi sie tak wydaje.
Wogole trzeba przyznac ze Gracja to dosc zabawna psotac, ale nie podoba mi sie, ze z "zabawny" zaczelo sie to zmieniac w "wyszydzany", a tego nie lubie. ZnaJomY tez jest zabawny i takze go bronilem przed szydzeniem, bo uwazam ze nikt na to nie zasluguje.
Howgh, powiedzialem. Mozna spoczac

Sro Maj 14, 2008 9:12 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Bolo

Fleet Admiral
Zbanowany
Easy a jak bys zdefiniował pojęcie normalność? Nie chodzi mi o lokalne teoretyzowanie "co dla jednych jest podłogą, dla innych staje się sufitem".
Well?
Zacząć należy od tego jak chciała natura, innymi słowy dupa jest od SRANIA!
Idąc dalej, dwóch pedałów na ulicy niesmaczy, jak by na to nie spojrzeć człowiekowi robi sie niedobrze - to reakcja organizmu, treść żołądkowa sie wraca co nie jest ani zdrowe ani przyjemne.
Jeśli coś powoduje bardziej ostre reakcje niż gówno na klatce schodowej to czy aby napewno powinno być eksponowane? Otóż kurwa nie! Nie tylko ze względów estetycznych, ale moralnych i wychowawczych.
W miejscach publicznych nie wolno spożywać alkoholu - zgodnie z ustawą o wychowaniu w trzeźwości. Pytanie retoryczne, co jest wiekszym odstępstwem od normy (jak by jej nie postrzegać) i co jest wiekszym zagrożeniem dla dzieci? Bycie alkoholikiem czy bycie homoseksualistą? I pytanie, co bardziej deprawuje? Picie piwa na ulicy zamiast w barze (kiedy reklamy piwa lecą bez przerwy w telewizji) czy dwóch obściskujących sie i liżących pedałów?
Jest masa przypadków, gdzie młodzi chlopcy (czesto dzieci) po gwałtach stają sie homoseksualistami. Dzieje sie to przez traumę i skrzywienie psychiki młodego dziecka - jesli w taki sposób mozna stac sie homoseksualistą to zdaje sie niema tu miejsca na pytanie "czy to aby normalne?".
Tym samym nikt nie powinien sie z tym publicznie obnosić.
pozdrawiam

Sro Maj 14, 2008 9:53 am

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Obczajcie ten filmik:
:: LINK ::
Nie mam nic do gejow, ale jak za duzo praw maja to potem wychodza takie kwiatki.

Sro Maj 14, 2008 11:00 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

DietrichArchon
Archon

Commander
Mocie co chcecie ale to juz jest chore co puscil karbi.. i nikt mi nie wytlumaczy ze pedaly maja prawo adoptowac i krzywic psyche dziecka od mlodosci.

Sro Maj 14, 2008 11:59 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
•  Dyplomowany Karbowłaz
Odpowiedz z cytatem

Bolo

Fleet Admiral
Zbanowany
DietrichArchon napisał:
Mocie co chcecie ale to juz jest chore co puscil karbi.. i nikt mi nie wytlumaczy ze pedaly maja prawo adoptowac i krzywic psyche dziecka od mlodosci.

Na tym forum juz podejmowano takie próby - oczywiście podejmowali je liberałowie celem okazania swojej daleko idącej tolerancji dla skrajności, choć mnie osobiscie wygladało to na kreowanie siebie w internecie ("patrzcie jaki tolerancyjny jestem!" ).
Zreszta, jak poczuje sie dziecko kiedy w szkole dowie sie ze kazdy ma mame a ono ma dwóch tatusiów? Ludzie ktorzy rzeźbią takie wypociny albo sa calkowicie pozbawieni wyobraźni psychospołecznej albo sa totalnymi hipokrytami!
pozdrawiam

Sro Maj 14, 2008 1:18 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

DietrichArchon
Archon

Commander
eeee a czemu mnie zacytowales? bo jakos nie moge zalapac? mam nadzieje ze nie uznales ze cos takiego toleruje? przeciez takie dziecko ma przejebane, wszystkie dzieci sie smieja masakra, co jak co ale ja pedalow nie trawie mozecie mnie nazwac ze jestem nie tolerancyjny

Czw Maj 15, 2008 11:26 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
•  Dyplomowany Karbowłaz
Odpowiedz z cytatem

Bolo

Fleet Admiral
Zbanowany
Czytaj ze zrozumieniem
Zacytowałem fragment o tym ze nikt Ci nie wytlumaczy... i wspomniałem stare dyskusje z przekornymi liberałami (ktorzy sa tolerancyjni dla skrajności, ze specjalnym naciskiem na wrzucanie ludziom że są nietolerancyjni dla wyjątkowo skrajnych wykolejeńców) - to zdaje sie ma korzenie w tym coby pokazać ze sami sa tolerancyjni, bardziej ucywilizowani, bardziej obyci i światowi (hamerykańscy) i takie rzeczy ich nie dziwią i uważają je za normalne. Ale nazwijmy rzeczy po imieniu, jesli dla nich para pierdolących sie na łące pedałów to rzecz normalna to sami musza być zdrowo pierdolnięci
pozdrawiam

Czw Maj 15, 2008 2:17 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Pocalunek Rzizel

Fleet Captain
::: 3859 :::
STEAM_0:0:5470094
Temat jest o Gracjanie wiec wracajac do gracjana. Nigdzie nie ma ze jest pedalem, gosc umieszcza swoje foty z łąki i co kurwa z tego? spiewa pedalskim glosem piosenki o internecie i krakowie, wiec sie pytam co z tego? ze ma taki glos? Przeciez on nic nie zrobil, nie kreuje sie, to ludzie z niego zrobili blazna a nie on z siebie. Przeciez nawet nie wiesz czy jest uposledzony, gejem czy porpsotu opozniony. Porpostu to jest taka sytuacja jak ze znajomym ktos porpsotu nadal mu "maske" i kazdy go tak ocenia. Znajomego zrobili w konia wiele razy a Gracjan jest na tyle madry ze w tym super hiper przesmiesznym wywiadzie huja im sie udalo zrobic, chyba blazna ale z siebie...

Dodano 1 minut temu:

A co do pedalow, ja rowniez nic do tego nie mam, nie jestem jakos uprzedzony ale w 100% zgadzam sie z bolem ze pokazywanie publicznie na srodku ulicy ze sa pedalami i tylko podgrzewanie zeby dostac wpierdol jest idiotyczne. Chca zeby ich zaakceptowano to nie zachowuja sie tak zeby mozna bylo to zaakceptowac.

Czw Maj 15, 2008 4:29 pm

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Rzizel, ten Gracjan to chyba twoja rodzina, tak go bronisz :lol: .

Czw Maj 15, 2008 5:04 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 4
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny