|
 |
Panowie, dokarmiamy Dithora
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl
Xe-on THX za pliczek...
............................................ Pon Sty 20, 2003 3:52 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
A co ty myslales ze imperator to tylko Hamburgery je ??
Czasami trzeba jakiego pyrka wszamanic a ze w kosmos nie importuja to trzeba kombinowac 
............................................ Pon Sty 20, 2003 10:25 am
|
|

|
-Holyboy-
:: :::
|
Kartofle a'la Dithor...
Nie obrane kartofle wrzucamy do gotujacej sie wody, gotujemy tak dluga az beda dobre. Ugotowane kartofle w skorkach wrzucamy na patalenie i smazymy. Po usmazeniu kartofle sa gotowe do spozycia
Buon Apetit.... 
............................................ Pon Sty 20, 2003 10:54 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Ja juz sie domyslam po co jemu te kartofle. Nastepnym razem jak wystawi tabliczke "B±dĽ człowiekiem, sypnij żytem" bede mial absolutna pewnosc .
............................................ Pon Sty 20, 2003 1:02 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
|
ZWARIOWALEM DZIZYSSS TWOJA MAC
Holy sie dopisal na boardzie
To ty żyjesz ?? rotfl :szlug:
............................................ Pon Sty 20, 2003 5:53 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
-Holyboy- napisał: |
Kartofle a'la Dithor...
Nie obrane kartofle wrzucamy do gotujacej sie wody, gotujemy tak dluga az beda dobre. Ugotowane kartofle w skorkach wrzucamy na patalenie i smazymy. Po usmazeniu kartofle sa gotowe do spozycia
Buon Apetit....  |
yehehehehehe szczera prawda ale niestety Holy ten trik z nieobranymi kartoflami (znaczy obranymi połowicznie) przechodził tylko na Złotej Jesieni z jedn± jedyn± odmian± ziemniaków które wtedy przez jaki¶ czas sprzedawali w Leviatanie jaaasne. Niestety cał± resztę trzeba obierać i zapomniałe¶ dodać ze kartofle te (c) DiThor 2001 s± gotowe do spożycia dopiero po posypaniu ich ogromn± ilo¶ci soli chyba że kto¶ nie strawi takiej ilo¶ci soli (wszyscy oprócz mnie? )
............................................ Pon Sty 20, 2003 7:43 pm
|
|

|
Malenstfooo
 ::: 160 :::
|
jeszcze trzeba dodac ze ziemniaki te sa gotowane tak dlugo az beda sie rozpadaly, rozplywaly i tylko skorki trzymaja je w calosci. Nie wiem dlaczego ale wszyscy sie zachwycaja tymi ziemniakami. Chyba chca byc mili 
............................................ Wto Sty 21, 2003 11:45 am
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Wła¶nie s± gotowane tak długo i się nie rozpadaj±... może z wyj±tkiem paru słabszych sztuk i dlatego s± takie zajebiste s± lepsze od frytek rotfl
............................................ Wto Sty 21, 2003 12:00 pm
|
|

|
Gość
|
..u nas w takiej fajnej knajpce podaja, połowki ziemniaków, zapiekane w serze z papryk±, do tego li¶ć sałaty i jakie¶ krzaki, cało¶ć kosztuje 3zł - ale smakuje i naje¶ć się też można
............................................ Wto Sty 21, 2003 1:23 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Odmazone ziemniaki z duza iloscia soli rox. Ale musi byc cos jeszcze. Duze ilosci smazonej cebulki w nich. Smazona cebula rox. BTW monika, Dunczycy maja taki swoj specjal zwant "inbagte kartofel". Jest to duzy ziemniak nadziany jakimis warzywami z duza iloscia aromatycznego masla (czosnkowe, pietruszkowe).
............................................ Wto Sty 21, 2003 2:55 pm
|
|

|
Gość
|
.. chyba jadlem cos takiego nad morzem, chodzil taki koles z dziwnym wozkiem, i wlasnie mial takie wielkie kartofle z sola i smacznym maselkiem, lub taka salatka sledziowa.. moze jakas dunska tradycja
............................................ Wto Sty 21, 2003 4:25 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Czy dunska to nie wiem. Wiem jednak ze jadlem to w Danii na dlugo nim cos takiego sie w Polsce ukazalo, bo faktycznie, w Polsce tez tam gdzies widzialem.
............................................ Wto Sty 21, 2003 4:35 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Ja Pier****, moze zrobimy jeszcze ksiazke kucharska BORGow, co? ;-]
............................................ Wto Sty 21, 2003 5:43 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
|
jestem za jak kazdy facet lubie dobrze zjesc wiec nie obraze sie jesli cos takiego powstanie
Dawac panowie jakies przepisy !!
............................................ Wto Sty 21, 2003 5:47 pm
|
|

|
|