|
 |
Porzadki na boardzie
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
mam taka mala sugestie moze moderatorzy/administratorzy zajma sie uporzadkowaniem boardu troche pelno jest we wszystkich dzialach poprzyklejanych tematow ktore sie juz poprzeterminowywaly (dawno) i teraz tylko zasmiecaja poszzcegolne fora co sprawia ze board sie robi nieczytelny
druga sprawa - pierdzielony dodatek typu gg na boardzie Mientusik zajmij sie tym w koncu
trzecia sprawa - czy ktos wie co sie stalo z tofifem? skasowal sobie konto i znikl czy ta historia z zona jest prawdziwa bo jak tak to :rotfl: a jesli nie to kto sie teraz bedzie zajmowal boardem?
//update//
przed chwila gadalem z tofifem na gg i z tego co mowi, to mowi ze to na serio 
............................................ Pon Sie 16, 2004 3:40 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
zaowazylem ze masz dostep do wiekszosci tematow tam gdzie ja mam dostep tematy sa na bierzaco porzadkowane 
............................................ Pon Sie 16, 2004 4:45 pm
|
|

|
Rymek
|
tam gdzie ja mam dostep tez porzadkuje jakbys nie zauwazyl przyjrzyj sie - te tematy ktore sie zdezaktualizowaly zostaly oidklejone / zamkniete / skasowane itepe 
............................................ Pon Sie 16, 2004 4:48 pm
|
|

|
[BUC]Latwy_Cel
 ::: 990 :::
|
Ja tam rozpoczne kasowanie od wrzesnia a narazie pozamykalem sobie ... u mnie to nie ma raczej wiele do roboty bo tematow jak na lekarstwo no ale co zrobic ...
............................................ Pon Sie 16, 2004 6:05 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
U mnie jest porządek.
Pozdrawiam.
............................................ Pon Sie 16, 2004 6:54 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
hyhyh no to kto nam zostal ?????? KARBI dran nie pilnuje hyhyhyh :rotfl:
............................................ Pon Sie 16, 2004 8:31 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
pucu, pucu, chlastu, chlastu, nie mam rączek jedenastu 
............................................ Pon Sie 16, 2004 10:26 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Debesciak napisał: |
hyhyh no to kto nam zostal ?????? KARBI dran nie pilnuje hyhyhyh :rotfl: |
O przepraszam w moich dzialach jest porzadek. A co do tofifa to naprawde nie wiem co sie tam stalo. Siedze sobie na Unimatrixie i sie dowiaduje od ludzi, ze tofif ma skasowane konto (sam czy zona, sam nie wiem). Podobno moja wina. Ale w czym zawinilem? Nawet sie nie odezwal na GG nic, po prostu napisale ze BORG go jebie. Z polslowek okazuje sie, ze ma jakies pretensje ze ktos mu przycial admina. Nie wiem kto mu przycial, ale ktokolwiek to byl, dobrze zrobil. Slowo daje od jakiegos czasu ciagle slysze na tofifa skargi, ze sie zachowuje na serwie skandalicznie, ze ustawia serwer wedlug wlasnego widzimisie, ze straszy ludzi banami wlasciwie za nic, wiecznie lazi po serwie pijany (ja tez laze, ale od admina trzymam sie z daleka). Sa skargi, ze nie liczy sie ze zdaniem Rady, ze ja formalnie olewa. Ze daje woty kiedy chce, z nikim sie nie liczy.
Jesli chodzi o board, to tofif juz tu nie wroci jako administrator. Pretensje mozna mniec, ale jakas odpowiedzialnosc tez musi byc. Nie wiem kto tofifowqi skasowal konto, moze sam, moze zona. Teraz skasowal konto, a co by bylo jakby pokasowal inne konta, zamknal board lub pousuwal dzialy? Musielibysmy odtwarzac board z odstatniej bazy danych. Tak sie panowie nie robi, jak ktos ma piecze nad takimi waznymi rzeczami, musi byc tez odpowiedzialny. A u tofifa jest balagan, do kompa ma dostem zona, corka, szwagier niby sobie wchodzi pod jego nieobecnosc i banuje Sztywna na serwie. Ja bardzo przepraszam, ale na taki balagan nie pozwole. Dlatego tofif stracil dostep do strony, bo nic i tak nie robil a tylko dlubal w bazie danych. I po co tam dlubal, co go to interesowalo?
Nie zamierzam objezdzac tofifa, to moj koles, ale nie znaczy to ze dzieki temu ma miec przywileje ktorych nie umie nawet udzwignac. Niech sie foczy, niech sie dasa, to sa sprawy powazne. Dostal 2 dni temu ode mnie zjebki, ze chcial board a sie nim wcale nie zajmuje. Nowe miski nie mialy po asymilacji dostepu do zamknietych dzialow, zas zdeasymilowane osoby nadal mialy dostep do dzialow tylko dla BORG. Napisalem mu, ze wladza nad boardem to nie tylko zabieranie i dawanie moderatorow ale tez trzymanie na nim porzadku. Nic nie robil, teraz bede musial uaktualniac jego zaleglosci.
Boardem zajmowal sie bede ja. Mientus bedzie od spraw technicznych i kopii, uprawnienia przydzielam teraz ja. Sledz, !marysia! i DiThor zachowuja swoje adminy nadal, ale sa to adminy szacunowe. Maja bo maja, ale grzebac mi w boardzie nie zezwalam.
............................................ Wto Sie 17, 2004 12:06 am
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Sludsznie, bo porzadki troche sie przydalyby...
a tak nawiasem mowiac, to troche sie uspokoilo na boardzie przez pare tygodni po pare postow dziennie tylko , wiec sie nie dziwic ze ludzie moderatorzy troche sie zastali Rymek - ostatnie wieksze porzadki (z wywalaniem zaleglych - wiszacych postow na dol) to robilem wiosna, konkretnie w maju... Potem juz nie mialem sie czym opiekowac.
Karbi - widze ze stare wraca (to nie aluzja do wieku:P tylko fakt ze kiedys sam sie zajmowales forum ) moze i dobrze
Ogolnie uwarzam ze od czasu do czasu powiew nowosci niezle robi. Zmiany potrafia urozmaicic zycie
Pozdrawiam
............................................ Wto Sie 17, 2004 12:19 am
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Że co proszę???? 
............................................ Wto Sie 17, 2004 3:44 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Ze w jakiej sprawie ??
------------------------
"Smierc Przemocy"
FUNDACJA OCHRONY ZAJACA POZIOMKI
............................................ Nie Sie 29, 2004 11:30 pm
|
|

|
Nermal
 ::: 2102 :::
STEAM_0:1:11957831
Zbanowany |
rymek , a gadałes z tofem czy może z jego Żoną?? 
............................................ Pon Sie 30, 2004 6:36 pm
|
|

|
Rymek
|
z tofifem
zreszta nie wazne - sprawa sie zakonczyla i ja swoje wiem...
............................................ Wto Sie 31, 2004 11:48 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|