zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Nie o to w csi'e chodzi ....

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny

eMCe71

Ables Man
::: 21 :::

Jak już pewnie wielu zauważyło, to co sie ostatnio dzieje w cs'ie ... heh i ogolnie na swiecie to hańba ... przykładem moze być schodz±cy na psy board cs.pl !!! jesli ktos chce dowiedzieć sie szczegółów to zapraszam tutaj ! >> :: LINK :: ...

Pozdrawiam :devil:

............................................
Wto Sty 21, 2003 10:42 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

KILIK

Ensign
::: 855 :::
STEAM_0:0:88920

Zbanowany
gostek jest zalosny poprostu ... tombston ... lul

Wto Sty 21, 2003 11:32 pm

Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
Moje zdanie na ten temat:
Tomb odwala kawal dobraj roboty lecz niejest nieomylny. Zlapal sporo oszustow jednak mogl komus bobu nieziemskiego narobic.
Osobiscie bylem tyle razy osadzany o czitowanie w stylu: wallhack, aimbot i inne stafy (spytajcie grysika z mojego klanu jego tez czesto za czita uwazaja). Czasami specjanie patrze sie w sciane potem wybiegam i sprzedaje manemu headzika albo normalnie go zabijam (roznie bywa).
Ale chodzi o to ze gram na slooch, a jesli gosc robi halasu co stado pedzacych sloni to nie moja wina. Tak samo z celowaniem przez sciany.
Na niektorych mapach z kolegami z klanu specjalnie szukalismy miejsc gdzie w sciane strzelic zeby manego za nia zabic. A jak zrobie cos takiego na FFA bo slyszalem ze gosc biegnie w tamto miejsce to od razu mnie bloozgaja. Czasami nawet podanie real nicka nic nie pomaga (a rzadko gram na fake-nickach). Kilkanascie spotkalem sie z sytucja ze gra gosc o nicku "bodzio" i rabie wszystkich jak wlezie. Pytam o real nicka i dowiaduje sie ze to ktos z czoloowki polskiego laddera CB.

Trzeba oddzielac cziterstwo od poprostu poznanej na 200% mapy.
Dodam ze najlatwiej posadzic o czity na aztecku i nuke. Przynajmniej mnie tam czesto bloozgaja.

Sro Sty 22, 2003 12:58 am

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

KILIK

Ensign

Zbanowany
mnie sie zdazylochyba raz tak na serio oskarzyc kogos o czity po jakims meczu BORG nawet calkiem niedawno, zreszta chyba juz na boardzie wpominalem z markooffem. To bylo tak ze wylecialem z bramy na aztecu (jako Terro) i zginolem od 1 strzalu z deserta mialem 100 hp i nie dostalem w glowe. Znajac sile i mozliwosci deserta twierdze ze nie da sie tego zrobic. Uwarzam ze dobrze sie znam na poslugiwaniu desertem i nie da sie zabic z de w taki sposob bez jakiego kolwiek wspomagania.

A co do tego dostawania banow za posadzenie o czity to tofif swiadkiem jak dostalem bana na serwie ktory mi polecil tofif bo gral tam czesto i mowil ze spox... To bylo tak zaczol sie prodek ja jako CT pod ksywa zyx tofif jako xyz tak samo CT pierwsza, 2 runda wygrana trocher powykaszalem na w nich . Kolejna 3 wybiegam w strone domq i spotykam sie z rashujacym terro a ze nie mialem brani jakis dobraj (m4 ) to po zabiciu go podnioslem kalacha po nim i wrocilem sie od wejscia ( bo mialem malo hp ) do bug-sciany zaczolem walic w nia i jakis gostek dostal heda gralem dalej skonczyla sie runda i zobaczylem tylko od tego goscia "papa zyx" , ( byl to akurat admin ) ja na to ??? " o co chodzi ?? o tego buga w scianie ?? hehe nice hed " (czy cos podobnego ) na to gosciu rzucil taxt ze cziterow tu niechca czy jakos tak i widze kicke and banned by console . Jak sie okazalo tofif tez dostal bana a najsmieszniejsze jest to ze pare minut pozniej dostal admina na serwie hyhyh

Sro Sty 22, 2003 1:22 am

Odpowiedz z cytatem

Termofor
zerofor

Lieutenant Junior Grade
::: 1338 :::
0:1:19725361
po co sie rozpisywac... nie lepiej powiedziec czity sux ??

Sro Sty 22, 2003 1:25 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

KILIK

Ensign

Zbanowany
Vigee napisał:
Moje zdanie na ten temat:
Tomb odwala kawal dobraj roboty lecz niejest nieomylny. Zlapal sporo oszustow jednak mogl komus bobu nieziemskiego narobic.
.

A jak dlamnie to ta lista sux bo jedyna walka z cziterami jest pokazanie jakiego mozna miec skilla bez tego szajstwa. I ja poprostu powiem ze jak ktos czituje to mam go w dupie i uwarzam go za czlowieka bez honoru ktory nie umie przegrywac wiec czituje zeby wygrywac.

P.S. Jutro to wyedytuje jak przeczytam to nie bedeac spiacym

Sro Sty 22, 2003 1:26 am

Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
Na czity jest tylko jedn sposoob: banik.
Nic innego ci nie pomoze. Ale jesli czasami sam admin na servie ma czity to az zaczyna czlowiekiem telepac. Raz sie z tym spotkalem.
Niemowie tu o HUB 5 gdzie tofif specjalnie wszedl zeby sprawdzic czy wykryje. Tam na servie admin wszedl z OGC i jechal po wszystkich.
Z otrzymanych informacji (poczta pantoflowa rox) owy admin juz niema tam admina a bana i bardzo dobrze.

Sro Sty 22, 2003 1:31 am

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Szawel

Commander
::: 2581 :::
My (Fn) grali¶my dzi¶ trening z klanem Un, podejrzenia o czity padły na dwóch od nich (Mardok, czy jako¶ podobnie i Haker), obaj wh + aim. Dostawali¶my już zanim kole¶ wybiegał zza ¶ciany i niemógl nas słyszeć bo szli¶my po cichu. Jedne od nich postawił serwa u siebie i tak grali¶my (żadnego Hlg etc.) Nagrała mi się tylko jedna ćwiartka z cbble ;-/
Na inferno dpstawali¶my fajne heady, pierwszym pociskiem etc.. Były też fajne moje cziterskie akcje (sam cały team albo trzem naraz heady) ;SSS
Szkoda, że się nienagrały ;D

Sro Sty 22, 2003 1:35 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Termofor
zerofor

Lieutenant Junior Grade
CZITER CZITER!!

Sro Sty 22, 2003 1:40 am

Odpowiedz z cytatem

eMCe71

Ables Man
::: 21 :::

My ( CZM ) z uN'ami gralismy kilku krotnie i zawsze padaly w ich strone podejrzenia ! Slyszalem od wielu, ze jest t klan cziterow ... ja ich nie posadzam, bo nie mam dowodow, tylko to ze strasznie szybko heady trafiali, praktycznie pierwszy strzal i juz !

POZDROWIENIA

Sro Sty 22, 2003 2:07 pm

Odpowiedz z cytatem

KILIK

Ensign

Zbanowany
hyhyh szybkie hedy hyhyh ja sie kilka razy sam zastanawialem czy nie mam czitow P no ale niby skad ?? ;] ile razy to sie trafilo ze 2-3 runda statsy 13-15 do zera goscie nie wiedza co sie dzieje a ja zapuszczam co chwile hedy rotfl mowiac o FFA :szlug:

Sro Sty 22, 2003 3:15 pm

Odpowiedz z cytatem

Termofor
zerofor

Lieutenant Junior Grade
e tam kilik...od czasu jak grałem z kirlinem i cał± tam banda po lanie prze godzine tyle sie nauczyłem ze teraz nie mam 40 do 26 tylko 40 do 7

Sro Sty 22, 2003 4:38 pm

Odpowiedz z cytatem

KILIK

Ensign

Zbanowany
lanowiec ...

Sro Sty 22, 2003 4:44 pm

Odpowiedz z cytatem

Termofor
zerofor

Lieutenant Junior Grade
no i ??

Sro Sty 22, 2003 7:04 pm

Odpowiedz z cytatem

KILIK

Ensign

Zbanowany
no i ze nie lubie lanowcow a statsy 40 do 7 zaden problem zrobic rashujac alo kampiac z awp majac ping 10

Sro Sty 22, 2003 9:03 pm

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny