|
 |
Co Cię wkurza u Polskich kierowców ?
|
 |
BuzeK c18 | Lafirynda
 ::: 3210 :::
STEAM_0:0:26617015
|
Wkurwiają mnie typy w golfach 2 i 3 ;/ wiejski tuning . wieś tańczy i śpiewa
............................................ Czw Mar 05, 2009 10:14 pm
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
 ::: 2085 :::
STEAM_0:1:8587600
|
Alexei Stukov napisał: |
na temat kierowcow duzych aut szkoda sie wypowiadac
76% kierowcow tirow to chuje, ktore nie patrza na nic... kroluje u nich kolesiostwo... wyprzedzanie na autostradzie innych ciezarowcow, co sie rowna zablokowanie lewego pasa... nie patrzy taki palant czy jedziesz czy nie tylko wyprzedza... bo ktos przed nim jedzie 86 km/h, to se go wyprzedzi
ehhh szkoda gadac |
eee tam gadasz głupoty 
............................................ Pią Mar 06, 2009 9:29 am
|
|

|
Human
 ::: 1516 :::
STEAM_0:1:16698869
|
a propos :: LINK :: 
............................................ Sro Mar 11, 2009 6:32 pm
|
|

|
TUTI [BORG] TUTI
 ::: 4143 :::
|
O_o napisał: |
i wszystko jasne stanie taki baran na srodku i nie da sie przejsc normalnie
foto by: O_o
 |
mogles podniesc mu wszystkie wycieraczki 
............................................ Sro Mar 11, 2009 6:54 pm
|
|

|
lux
 ::: 2017 :::
|
gosciu zdeka pierdolniety 
............................................ Sro Mar 11, 2009 7:14 pm
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
tiry?
bez komentarza....
:: LINK ::
albo to?
:: LINK ::
............................................ Czw Mar 12, 2009 10:03 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
TUTI napisał: |
O_o napisał: |
i wszystko jasne stanie taki baran na srodku i nie da sie przejsc normalnie
foto by: O_o
 |
mogles podniesc mu wszystkie wycieraczki  |
bylo im zrobic z wycieraczek paragrafy
pozdrawiam
............................................ Pią Mar 13, 2009 8:44 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Ja czasami trafiam (w Danii) na zaparkowane samochody, ktore zajmuja dwa miejsca na parkingu. Stanie taki ciec na srodku na pasie i kolami jest na jednym i drugim miejscu. Wkurwia to szczegolnie, ze u nas ciezko o miejsca do parkowania.
............................................ Pią Mar 13, 2009 11:31 am
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
|
ten drugi to szaleniec i tu się zgadzam ale ten pierwszy nie miał innego wyjścia - zaczął wyprzedzać jak miał wolną drogę. osobówka ktora wyprzedzał nie zachowala odpowieniego odstępu od pojazdu poprzedzającego i dlatego tak to szyło - nie miał gdzie zjechac ...
Jak bym się tak nie czepiał bo to bardzo sporadyczne przypadki
............................................ Pią Mar 13, 2009 12:26 pm
|
|

|
TUTI [BORG] TUTI
 ::: 4143 :::
|
ale najbardziej prawdopodobne jest to ze na CB zgadali sie , ze ma wolna droge i moze wyprzedzać ...
............................................ Pią Mar 13, 2009 1:27 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
tyle, ze mogli sie zgadac i koles mogl go puscic, a tego nie zrobil, ponad to nie mial wolnej drogi co bylo widac na filmie
............................................ Pią Mar 13, 2009 1:47 pm
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
|
al!eneq napisał: |
tyle, ze mogli sie zgadac i koles mogl go puscic, a tego nie zrobil, ponad to nie mial wolnej drogi co bylo widac na filmie |
no własnie na takiej drodze z "marginesami" takie manewry jak pomaganie w wyprzedzaniu szczególnie przz ciężarówki jest powszechne ale widać tu albo był zajęty albo nie spojrzał w lusterko ...
Rózne przyczyny mogą być ale powtarzam to tylko sporadyczne przypadki.
............................................ Pią Mar 13, 2009 3:09 pm
|
|

|
MEC The Janitor
 ::: 3104 :::
STEAM_0:1:2431296
|
do kierowców TIR'ów nie mam nic - czasem się zdarzy jakiś debil, ale to rzadkość, natomiast kierowcy zwykłych ciężarówek to zwykle ciule.
A wkurwia mnie... wiele mnie wkurwia - notoryczny brak sygnalizowania manewrów na drodze (kierunkowskaz to zwykle zbędny gadżet w aucie)
parkowanie... na ten temat to można książkę napisać. Ile razy kur... musiałem wsiadać przez bagażnik, bo jakiś kur... debil skretyniały zaparkował 5cm od moich drzwi, a ten z drugiej strony uznał, że skoro kierowca i tak nie wsiądzie, to on też zaparkuje 15 cm od drugich drzwi... W Polsce jest to nagminne, ale niestety tutaj w Holandii również, a że teraz jeżdżę Chevroletem Beretta (dwudrzwiowe bydle) to musiałem ostatnio czekać 45 min. na jedną kurwę, co bym mógł wsiąść do swojego auta, bo nauczony doświadczeniem podjechałem na skraj miejsca parkingowego i po stronie pasażera miałem murek, a po stronie kierowcy około 40cm do linii mojego miejsca. Niestety kobitka pomyślała najwidoczniej, że to miejsce to dla niej zostawiłem i zaparkowała w sumie na dwóch miejscach parkingowych.
wkurwia mnie brak kultury jazdy Polaków (w sumie ogólny brak kultury niektórych ludzi też)
brak wyobraźni - to jest chyba najgorsze - bo brak wyobraźni powoduje większość jeżeli nie wszystkie te niebezpieczne zachowania na drodze jak i również wypadki i stłuczki, których można by spokojnie uniknąć, gdyby taki kurkretyn zastanowił się, czy przypadkiem takie, a nie inne moje zachowanie nie spowoduje zagrożenia na drodze, tylko popierdalają tym zasranym maluchem za tirem, żeby mieć filmik na youtube.
............................................ Wto Mar 31, 2009 8:51 am
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
|
MEC napisał: |
kierowcy zwykłych ciężarówek to zwykle ciule.
A wkurwia mnie... wiele mnie wkurwia - notoryczny brak sygnalizowania manewrów na drodze (kierunkowskaz to zwykle zbędny gadżet w aucie |
właśnie kierowcy tych dostawczaków czy kurierzy to po prostu zaraza
Najpierw w zabudowanym zapierdala 120 a potem dojedzie do miasta i jak nie znajdzie miejsca parkingowego to stanie jak ciul tarasując wjazd/wyjazd z ulicy. Najlepsze jest ich cwaniactwo ma radiu cb - jak ktoś używa to wiem o czym mówię. Najpierw prosi cie żebyś mu miejsce zrobił bo się spieszy a jak mu wytłumaczysz że nie masz jak to ten od razu z ryjem do ciebie ...
żal ... 
............................................ Wto Mar 31, 2009 12:14 pm
|
|

|
|