|
 |
ajt? steam gRR w sumie to cs :P
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
x3r0n
 ::: 232 :::
|
gRRR, instaluje se cs'a wszystko ok opcje juz zrobione, chce dolaczyc sie do serwera i tu lipa zawwiesza sie cs i tak jest na kazdym serwie, nawet jak biore new game to dochodzi do starting local serwer i zwiecha
co jest grane, ehh
............................................ Pią Sie 27, 2004 12:00 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
a wgrywałeś nowy plik configu? jeśli tak to może być sytuacja że masz dwa (config i userconfig) i przez to może się wieszać - wystarczy że jeden usuniesz (polecam userconfig ) i powinno działać
a jeśli to nie to, to nie wiem
............................................ Pią Sie 27, 2004 12:39 pm
|
|

|
x3r0n
|
zadnego nie wgrywalem, bo niemam tamten mi sie usunol, bo zapomnialem nagrac na dyskietke .
Sprawdze i usune. 
............................................ Pią Sie 27, 2004 12:44 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
sadzik napisał: |
a wgrywałeś nowy plik configu? jeśli tak to może być sytuacja że masz dwa (config i userconfig) i przez to może się wieszać - wystarczy że jeden usuniesz (polecam userconfig ) i powinno działać
a jeśli to nie to, to nie wiem |
ja caly czas mam confg.cfg i userconfig.cfg i dziala bez problemu
............................................ Pią Sie 27, 2004 12:45 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
ja nie mówię że to reguła bo kiedyś też miałem 2 obok siebie
ale z 2 tygodnie temu jak byłem w domu to robiłem reinstalkę steama i 1.6 z 4 razy - za każdym razem pięknie się instalowało i update'owało
po pierwszej reinstalce (jak przyjechałem do domu, coś było zamieszane i nie chodził) uruchomił się pięknie, grałem na serwach i jak zacząłem sobie personalizować, robić bindy itp to padło
drugi reinstal - bez wchodzenia na serwa, od razu config, userconfig (zgodnie z poradnikiem twoim, świetna rzecz btw. ) itp, ustawienia - kicha
trzeci reinstal - to samo
czwarty reinstal - jakoś stwierdziłem że skopiuje je do configa i działa mi do dzisiaj (chyba, nie wiem czy brat nie namieszał :lol: ale staty serwa pokazują że gra i mi pogarsza staty )
więc nie wiem co się działo, ale w końcu mi się udało pograć, choć te reinstalki to mi z 1,5 godziny zajęły, a pozostałe 30min wbicie na serwa 
............................................ Pią Sie 27, 2004 1:25 pm
|
|

|
x3r0n
|
thx, juz dziala. 
............................................ Pią Sie 27, 2004 2:00 pm
|
|

|