|
 |
laptop, router, internet
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
T-Time
 ::: 2788 :::
Zbanowany |
Tylko prosze się nie śmiać
Ojciec jakiś czas temu kupił laptopa no i router (D-Link 524). Wszystko było cacy dopóki moja siostra nie odkryła stron typu surfthechannel, megavideo itp. NON STOP ogląda jakieś filmy streamowo i non stop jakiś jej sie buforuje. Wkurwia mnie to niesamowicie bo mine to kurewsko spowalnia neta. Zazwyczaj odkręcałem antene przy routerze wtedy nie miala bardzo słaby sygnał
Czy jest jakaś możliwość ograniczenia jej internetu ? Bo troche nie wygodnie jest odkręcanie anteny Zawsze zganiałem, że internet dziadowo działa i sie nie czaiła o co kaman Prosze bez wygłupów, oczekuje poważnych porad software'owych i konfiguracyjnych 
............................................ Sro Maj 06, 2009 3:28 pm
|
|

|
kedrigen call 911
 ::: 1566 :::
STEAM_0:1:268445
|
QoS gdzie w opcjach powinien byc
............................................ Sro Maj 06, 2009 3:35 pm
|
|

|
hudys Pingwiniasty
 ::: 1909 :::
STEAM_0:0:21641756
|
QoS ten router nie ma, możesz jej strony przyblokować, kupić inny router, albo poszukać programu na laptopa jakiegoś (Traffic Shaper był kiedys) Lub w ostateczności zrobić samemu router na linuksie 
............................................ Sro Maj 06, 2009 4:38 pm
|
|

|
T-Time
 ::: 2788 :::
Zbanowany |
kurcze no a nie da sie nic zrobić od tak z kompa ? tam wpisując ten adres :: LINK :: nie można nic konfigurowac ?
............................................ Sro Maj 06, 2009 4:43 pm
|
|

|
hudys Pingwiniasty
 ::: 1909 :::
STEAM_0:0:21641756
|
Mam ten sam router Jedyne co można to blokować hosty, przekierowania portów i inne pierdoły, chcesz QoS to LinkSyS+Tomato, albo pokombinuj coś na laptopie 
............................................ Sro Maj 06, 2009 5:28 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|