|
 |
Jaki samochod?
|
 |
`Mat
 ::: 4303 :::
STEAM_0:1:9856911
|
O !
Pzdr. 
............................................ Pią Lip 31, 2009 5:21 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Wolalbym znaleszc jakis salon, gdzie bedzie wiekszy wybor. Nie bede jechal 200 kilometrow pociagiem, dla jednego samochodu.
Slyszalem, ze w Silkeborgu jest jakas gielda czy cos. Bardzo duzy wybor. Ale nie moge namierzyc.
Dodano 1 minut temu:
To chyba to:
:: LINK ::
Nazywaja siebie:
"Silkeborg - miasto samochodow"
Dodano 1 minut temu:
:: LINK :: - zerknijcie na te oferty
............................................ Pią Lip 31, 2009 5:52 pm
|
|

|
Calineczka Kapitan Bomba
 ::: 1583 :::
STEAM_0:0:12616031
Zbanowany |
też proponowałem to auto
............................................ Pią Lip 31, 2009 6:32 pm
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
 ::: 2085 :::
STEAM_0:1:8587600
|
Karbulot napisał: |
Wolalbym znaleszc jakis salon, gdzie bedzie wiekszy wybor. Nie bede jechal 200 kilometrow pociagiem, dla jednego samochodu. |
ale czasem wart
ja mieszkam w bieszczadasz a auto kupilem pod Radomiem a to wiecej niz 200km. Poszukiwanie auta ma to do siebie że czasem po prostu nie ma wyjścia i trzeba troche przejechać pociągiem a przy odrobinie szczęscia mozna wrócic juz swoim autem
takie gieldy to tez dobry pomysl bo duzo i w jednym miejscu.
Ona jest daleko od Skiev ? moze tam warto pojechać. zdalbys relacje co ciekawego tam maja bo po ogloszeniach to nie wszystko widać.
............................................ Pią Lip 31, 2009 9:31 pm
|
|

|
Han[D]_Solo c18 | Evangeline
 ::: 3870 :::
STEAM_0:1:1232882
|
Calineczka napisał: |
też proponowałem to auto |
Ta, tylko, ze podales linka z allegro. Tu natomiast jest calkiem przyzwoity wozek z Danii. Co by nie mowic Honda to solidna marka. Z fiatami bywa roznie. Moj ojciec w swoje Tipo wlozyl juz tyle, ze moglby sobie za to spokojnie 3 takie kupic. Kupowanie starszych fiatow to troche jak loteria - albo trafisz na malo awaryjnego albo trafisz na takiego, ktory bedzie w warsztacie co 3 miechy.
............................................ Pią Lip 31, 2009 10:53 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Moze ograniczmy sie do zakupu samochodow w Silkeborgu. Naprawde nie chce mi sie jezdzic po calej Danii i wylapywac pojedyncze sztuki.
............................................ Sob Sie 01, 2009 12:09 am
|
|

|
kotlet kotlet
 ::: 260 :::
STEAM_0:1:18295891
|
:: LINK ::
nie będziesz narzekał
tylko zobacz czy silnik czysty i czy zawieszenie nie stuka i czy nie ma ognisk korozji skoro mówisz że u was złomu na drogach nie ma wystarczy że zwrócisz uwagę na te 3 rzeczy no i oczywiści czy będzie ci odpowiadała ergonomia wnętrza i pod żadnym pozorem nie kupuj FIATA to jest badziewie lub coś takiego na duńskiej stronie nie znalazłem nic takiego więc podaje z allegro linka :: LINK :: w takim szczególnie musisz zwrócić uwagę na to czy pod maską nie ma porzygane nigdzie olejem oczywiście taki golf jest o 2 nieba lepszy od peugeota
............................................ Sob Sie 01, 2009 10:28 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
kotlet napisał: |
http://www.bilernes-by.dk/3485.cms
nie będziesz narzekał |
A co to za samochod?
Bo sie nic nie wyswietla.
............................................ Sob Sie 01, 2009 10:47 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Kolejny samochod z Thomsen Biler. Mi tam sie spodobal Citroen Coupe. Trzeba bedzie odwiedzic ten salon koniecznie.
............................................ Sob Sie 01, 2009 11:00 am
|
|

|
kotlet kotlet
 ::: 260 :::
STEAM_0:1:18295891
|
19, 2 km l, alu., el-ruder, c.lås, aftag. træk, sportssæder, cd/radio, splitbagsæde, 4 stk trepunktseler, bagagerumsdækken, abs, servo, 4 airbags on/of, startspærre, indfarvede kofangere, bagrude visker/vasker, hvide blink, tandrem skiftet v 128.000km,
peugeot 1.6 diesel daj tego linka do duńskiego serwisu aukcyjnego
............................................ Sob Sie 01, 2009 11:04 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
A po co? Ja nie chce kupowac od prywatnych ludzi.
............................................ Sob Sie 01, 2009 11:06 am
|
|

|
Calineczka Kapitan Bomba
 ::: 1583 :::
STEAM_0:0:12616031
Zbanowany |
Han[D]_Solo napisał: |
Calineczka napisał: |
też proponowałem to auto |
Ta, tylko, ze podales linka z allegro. Tu natomiast jest calkiem przyzwoity wozek z Danii. Co by nie mowic Honda to solidna marka. Z fiatami bywa roznie. Moj ojciec w swoje Tipo wlozyl juz tyle, ze moglby sobie za to spokojnie 3 takie kupic. Kupowanie starszych fiatow to troche jak loteria - albo trafisz na malo awaryjnego albo trafisz na takiego, ktory bedzie w warsztacie co 3 miechy. |
Han ale ja podałem tylko marke samochodu za którym Karbi mogłby sie rozejrzeć a nie linka do strony z której może go kupić bo ja w danii nie orientuje się w stronach, a Karbi jak bedzie w jakims z salonów może rzucić okiem na te modele które podałem oczywiście jesli go one interesują. A co do Fiatów to masz racje, te samochody raczej nadają sie dla niedzielnych kierowców.
............................................ Sob Sie 01, 2009 11:49 am
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
 ::: 2085 :::
STEAM_0:1:8587600
|
Dobra jeśli już tylko z Silkeborgu to z czystym sumieniem mogę Ci polecić to auto. Wygląda po zdjęciach na bardzo zadbane. Silnik oszczędny bo sam taki miałem i gdy już go na prawdę mocno cisnąłem to spalanie było w granicy 8-9 litrów.
Ten model Laguny należy do bardzo udanych. Po pierwsze nie rdzewieje, po drugie jeśli się o niego odrobinę choć dba i regularnie wymienia płyny życiowe i filtry to silnik wytrzyma 300-400 tys. km.
Link: :: LINK ::
............................................ Sob Sie 01, 2009 12:21 pm
|
|

|
|