|
 |
Prawko
|
 |
Human
 ::: 1516 :::
STEAM_0:1:16698869
|
Mam tymczasowy. Potrzebowałem żeby wyjechać za granicę, czyli jedna sprawa z głowy Ważny do 2013r, a wyrabiałem rok temu Czyli wychodzi na to, że w grudniu idę się zapisać na prawko i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to pod koniec lutego/początek sierpnia Humanek będzie władcą dróg Dzięki za odpowiedzi misiaczki :***
Pozdrawiam.
............................................ Sob Sie 15, 2009 10:55 am
|
|

|
Smierc. [UnimatriX|sq] Smierc.
 ::: 1393 :::
STEAM_0:1:15231605
|
a ja mam pytanie, ponieważ w WORD`dzie są duże kolejki to czy mogę zrobić tak, że zostawię sobie 5 godzin jazdy i pójść się zapisać na egzamin? czy muszę mieć wszystko wyjeżdżone i zanieść świstek do word`u ?
Pozdr
btw fajny odc. :: LINK :: 
............................................ Sob Paź 24, 2009 1:24 pm
|
|

|
M:A:Z:I (mk) Bonaqua
 ::: 560 :::
STEAM_0:1:13809664
|
To wydaje mi się że też zależy od ośrodka
Mi instruktor zostawił aż 8h przed egzaminem i już po 22 byłem zapisany czekałem 23 dni na egzamin bo takie kolejki są w moim okręgu. Instruktor po prostu mi już zapisał na tej karcie godzin że mam już 30 a wyjeździłem je krótko przed egzaminem pozdro
............................................ Sob Paź 24, 2009 2:02 pm
|
|

|
Calineczka Kapitan Bomba
 ::: 1583 :::
STEAM_0:0:12616031
Zbanowany |
Ja tak samo mialem zostawione godziny
p.s. upierdoliłem prawko już 2 razy xD
............................................ Sob Paź 24, 2009 2:45 pm
|
|

|
LiT3oN
 ::: 162 :::
STEAM_0:0:26824
|
Smierc. napisał: |
a ja mam pytanie, ponieważ w WORD`dzie są duże kolejki to czy mogę zrobić tak, że zostawię sobie 5 godzin jazdy i pójść się zapisać na egzamin? czy muszę mieć wszystko wyjeżdżone i zanieść świstek do word`u ?
Pozdr
btw fajny odc. :: LINK ::  |
Musisz dogadać się z instruktorem i to wszystko(chyba), bo nie każdy tak zostawia sam z siebie.
............................................ Sob Paź 24, 2009 2:48 pm
|
|

|
kedrigen call 911
 ::: 1566 :::
STEAM_0:1:268445
|
Pozdr
btw fajny odc. :: LINK ::  |
musisz miec ze soba papierek ze ukonczyles kurs, jezeli dogadasz sie z instruktorem i ci taki wystawi to nie ma zadnego problemu.
............................................ Sob Paź 24, 2009 3:00 pm
|
|

|
hajt? I like it
 ::: 38 :::
STEAM_0:0:26386861
|
Ja się zapisywałem 3 miesiące przed 18. Dokładnie 1 Grudnia a mam urodziny 1 Marca... No więc... Poszedłem sam Siedziała sobie piękna pani, to ja do niej: "Hej mała, masz może dla mnie jakieś prawko?" a ona do mnie cała mokra na wejściu "Oczywiscie słodziutki Wystarczy tylko twój PESEL, kiedy masz urodzinki, imię i nazwisko, adres i kiedy mogę ci wejść pod stół?" Podałem wszystko... Od razu przystąpiła do rzeczy i dzień po 18 zdawałem prawko Teraz nie pamiętam ale chyba 10 Grudnia zacząłem już jazdy i już byłem po praktykach z zasad
Idź już i będziesz poinformowany
Zależy od firmy... Bo ja mogłem iść bez rodzica a kumpel musiał iść z rodzicem, a poszedł gdzie indziej Tak samo on jest z kwietnia i zaczął wtedy co ja, czyli 4 miechy przed A wpisali mu tak jakby zaczął w styczniu Tylko, że po co aż tak dużo? Teraz lepiej już się zapisz bo od grudnia są nowe zasady i będziesz musiał psychotesty zaliczać
Więc lepiej jazda!!
PS. Ta pani - Takie rzeczy tylko w erze...
PSS. Naprawdę to była brzydka i strasznie jakaś taka przy głupawa 
............................................ Sob Paź 24, 2009 11:36 pm
|
|

|
^Mac^ Dale Cooper.
 ::: 455 :::
STEAM_0:0:12064311
|
a ja mam pytanie, ponieważ w WORD`dzie są duże kolejki to czy mogę zrobić tak, że zostawię sobie 5 godzin jazdy i pójść się zapisać na egzamin? czy muszę mieć wszystko wyjeżdżone i zanieść świstek do word`u ? |
Oficjalnie nie możesz tak zrobić, bo do Wordu musisz zanieść papierek o ukończeniu kursu (w tym obowiązkowo 30h jazdy). Jednak sądzę, że nie będziesz miał problemu z dogadaniem się z instruktorem, żeby wystawił taki papierek. Generalnie to właśnie z nim rozmawiaj na ten temat. 
............................................ Sob Paź 24, 2009 11:48 pm
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
 ::: 2085 :::
STEAM_0:1:8587600
|
@Smierc
pogadaj ze swoim instruktorem
U mnie ośrodek szkolenia poszedł kursantom na rękę i wystawiał zaświadczenia o przejściu kursu i ustalano egzamin z odpowiednim wyprzedzeniem że kończyło się kurs i za raz po miało się egzamin 
............................................ Nie Paź 25, 2009 2:35 pm
|
|

|
Smierc. [UnimatriX|sq] Smierc.
 ::: 1393 :::
STEAM_0:1:15231605
|
oki, jutro mam jazdę i się go spytam czy by dało rade coś takiego zrobić. Dzięki wszystkim za pomoc
Jeszcze nie mam prawka a już będę musiał kupić fotelik 
............................................ Nie Paź 25, 2009 6:42 pm
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
|
Jeszcze nie mam prawka a już będę musiał kupić fotelik  |
no to gratulejszyn 
............................................ Nie Paź 25, 2009 9:27 pm
|
|

|
Calineczka Kapitan Bomba
 ::: 1583 :::
STEAM_0:0:12616031
Zbanowany |
oki, jutro mam jazdę i się go spytam czy by dało rade coś takiego zrobić. Dzięki wszystkim za pomoc
Jak to ? przeciez pisałes ze jednak nie bedziesz miał dziecka 
............................................ Nie Paź 25, 2009 11:26 pm
|
|

|
kedrigen call 911
 ::: 1566 :::
STEAM_0:1:268445
|
Calineczka napisał: |
Jak to ? przeciez pisałes ze jednak nie bedziesz miał dziecka  |
a to nie Zipper mial miec dziecko? Co oni razem sypiaja? (Zipper i Smierc )
............................................ Pon Paź 26, 2009 12:41 am
|
|

|
Shaft [BORG] Shaft [ASQ]
|
a co kraj przeca wolny mamy i tolerancyjny 
............................................ Pon Paź 26, 2009 2:41 pm
|
|