|
 |
Szwedzi w akcji ;-)
|
 |
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Przed chwilą, przeszukując obszerne zasoby sieci P2P znanej pod nazwą BitTorrent, natknąłem się na dość ciekawy materiał filmowy. Szybko pobrałem "ważące" 10 MB archiwum, no i mocno się uśmiałem. Pobrany folder zawiera 5 filmów (w zasadzie wypada napisać filmików, gdyż są one dość krótkie), przedstawiających w akcji szwedskich graczy. Nie jest to kolejna mega, hiper, extra, ultra produkcja, w której liczy się ilość head-ów na sekundę, czy zabicie jednym HE 4 graczy. Można powiedzieć, że filmiki przedstawiają czyste ludzkie emocje związane z grą w CS'a.
I dla przykładu (kilka słów, żeby Wam nie psuć niespodzianki) zobaczyć można jak efektownie i entuzjastycznie można zniszczyć komputerową klawiaturę, albo monitor . Tak, tak. Podobne to nieco do starego już filmu pokazującego pewnego pracownika biura, który za punkt honoru obrał sobie pokazanie komputerowemu monitorowi kto jest panem.
Szwedom też tego feralnego widać dnia się nie grało najlepiej, dlatego postanowili wyładować swe emocje na sprzęcie. Poza tymi agresywnymi zachowaniami jeden z filmików jest w klimatach muzyki Rap (szwedzki Rap ma się rozumieć :lol:). Jeden z graczy wymawia rytmicznie różne szwedzkie słowa, a wśród nich przewija się głównie jedno - HeatoN. Szkoda, że nie ma jakichś napisów, bo chciałbym zrozumieć więcej słów z tego języka.
Dobra, rozpisałem się jak już to mam w zwyczaju, dlatego będę się streszczał i podam namiary do pliku.
Dla osób posługujących się Azureusem, BitTornadem, MBTorrentem, lub innym klientem tej sieci, podaję bezpośredni link: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2571/Swedish%20CS%20players.torrent (seeds 90, DLs 15, także powinno się szybko ściągnąć).
Dla osób nie zaznajomionych z Torrentami, podaję link do swojego eFTPa: :: LINK ::
Enjoy! Tylko zero agresji, pamiętajcie. 
............................................ Nie Wrz 12, 2004 1:10 am
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Hhee fajne , oni to maja jezyk ( ten ostatni filmik to ten koles sie ladnie przestraszyl , jak mu komp zgasl ) .
Holendrzy jeszcze lepszy ( zreszta dex i z2 , kiedys sie uczylii na serwie jakis , ich slangu csowego )
............................................ Nie Wrz 12, 2004 8:31 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
ten koles rapistuje jeszcze cos "Potti" bla bla bla
ale zryte lby 
............................................ Nie Wrz 12, 2004 8:39 am
|
|

|
dEx
Zbanowany |
xan napisał: |
Hhee fajne , oni to maja jezyk ( ten ostatni filmik to ten koles sie ladnie przestraszyl , jak mu komp zgasl ) .
Holendrzy jeszcze lepszy ( zreszta dex i z2 , kiedys sie uczylii na serwie jakis , ich slangu csowego ) |
Oj, czego my ze Zszywaczem wspólnie na serwach nie robiliśmy...
Nie wiem czy pamiętasz xan nasz występ na włoskim serwerze. :lol: Szkoda tylko, że tak szybko wyłapaliśmy wtedy bany. 
............................................ Nie Wrz 12, 2004 1:46 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
Dragunov w sumie to czego ty juz nie grasz? 
............................................ Nie Wrz 12, 2004 2:19 pm
|
|

|
dEx
Zbanowany |
Rymek napisał: |
Dragunov w sumie to czego ty juz nie grasz?  |
Powiem w ten sposób. W CS'a zacząłem grać w styczniu 2001 roku (wersja 1.0) i grałem regularnie przez dwa lata. Praktycznie codziennie poświęcałem jakieś 2-3 godziny na grę. Potem niestety CS zaczął mnie nudzić, dlatego ograniczyłem swoją aktywność i - co za tym idzie - straciłem niestety skilla. Z początku strasznie mnie to wnerwiało, bo ciężko pracowałem nad swoimi umiejętnościami, w końcu to olałem i odpuściłem sobie. W sumie nie ciągnęło mnie do gry. W kwietniu br. zakupiłem Condition Zero z myślą o rozgrywce offline i do tej pory (może dwa razy w tygodniu) siadam sobie i gram z botami. Nie jest to pasjonujące zajęcie, bo wiadomo jak boty grają, ale dla mnie jest to namiastka prawdziwej rozgrywki.
Bywają też dni, w których pojawiam się na różnych serwerach (głównie zagranicznych) i gram z dwie, lub trzy mapki (zależy od mapcycka). Tyle mogę wytrzymać, później niestety zaczyna mnie ta gra mulić i denerwować. Tak to wygląda. CS po prostu mi się przejadł. Nie wiem co przyniesie przyszłość. Obiecująco wygląda beta CS: Source, w którą grałem kilka dni. Być może dzięki tej nowej wersji zdecyduję się powrócić do regularnej gry.
............................................ Nie Wrz 12, 2004 2:53 pm
|
|

|
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
HE HE Filmiki bardzo smieszne!! Jest tylko jedno ale ja sie powaznie zaczalem zastanawiac czy mam dalej grac w CSa bo jak ma sie ze mnie tez taki nerwus robic to bedzie nieciekawie, szczegolnie ze se kompa za wlasna kase kopilem Pozdrawiam
............................................ Nie Wrz 12, 2004 10:29 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Nie no bez przesady. Mnie CS bardzo uspakaja i całkiem zgrabnie sie na nim wyładowuje. Co do klawiaturki to raz dostała z pięści, ale na szczeście w ostatniej chwili sie ocknąłem i dostała lightowo Zdażają mi się bluchy (a szczególnie jak Aquarius campe kupi) ale to sporafycznie
Filmiki miodzio Koleś który wpisał exit w konsoli przypomniał mi wspólnego znajomego mojego i Maria. B ze starej naszej gralni - hmm to były czasy .
pozdrawiam
............................................ Nie Wrz 12, 2004 11:50 pm
|
|

|
KEME
|
HEH Nie no zartuje A co do Aquariusa to Cie w pelni popieram, z min da sie grac tylko w jego druzynie, albo pierwsze 3 rundy dopuki go nie stac na AWP Pozdrawiam
............................................ Pon Wrz 13, 2004 7:50 am
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Eee tam. W USA to są zajarani do CS-a goście!
Jak nie mogli dojść do ładu kto jest lepszy podczas meczu, to wyszli przed kafeje i w realu krzesłami meczyk dokończyli - interweniowała policja ...
Pozdrawiam
............................................ Wto Wrz 14, 2004 1:42 pm
|
|

|
KEME
|
M@d BOB a skad wiesz!!! Pefnie tam byles a powiem ze costam slyszalem w telewizji i mowili ze szczegolna brutalnosc wlasnie jakis BOB przejawial I jeszcze jakis Karbutol, Karbiter czy Karbinadel nie pamietam tez sie ostro powyzywal heh pozdrawiam i pa
............................................ Wto Wrz 14, 2004 1:59 pm
|
|

|
Boris Vian
 ::: 259 :::
|
EEE ja kiedys rozwalillem myszke na Hitmanie 2 ...A4Tech ...ale szybko ja poskladalem i gralem dalej 
............................................ Wto Wrz 14, 2004 7:47 pm
|
|

|
Nermal
 ::: 2102 :::
STEAM_0:1:11957831
Zbanowany |
ja jak mi cos nie wyjdzie to wale dlonia w biurko z calej sily . Na szczescie mam mocne - dębowe 
............................................ Sro Wrz 15, 2004 10:54 am
|
|

|
FAbUS
 ::: 143 :::
STEAM_0:0:243928
|
Buehehe, ja nie wiem co wy do nich macie,kazdy moze sie zdenerwowac jak mu nie idzie :lol: :rotfl: Buhehe, ze mna na szczescie nie jest tak zle, przynajmniej monitorami nie rzucam, ale nie raz wylaczylem kompa przypierdoliwszy w klawie, akurat w takim miejscu mam TURBO + POWER I dlatego klawisza turbo juz nie ma na klawiaturce
Ale teraz i tak sie mniej wq**m nad gra niz kiedys, wizyty u Kanterologa i Nervosol przynosza efekty
Pozdr0!
............................................ Sro Wrz 15, 2004 11:38 am
|
|

|
|