|
 |
Szwedzi w akcji ;-)
|
 |
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
Panie ja tak jedn myszke na pol roku psuje, a co do klawiatury to jak na strzalke w lewo nacisne energicznie i szybko puszcze to mi przycisk wylatuje na 5-10 cm do gory i mam rebusa gdzie wyladowal a jak w cos gram to zazwyczaj zanim go znajde mam juz Game Over ale cale szczescie ze w CSa sie gra klawiszami W,A,S,D itd.
Pozdrawiam i PA
............................................ Sro Wrz 15, 2004 10:12 pm
|
|

|
Hot
 ::: 1008 :::
STEAM_0:0:3571094
|
KEME napisał: |
Panie ja tak jedn myszke na pol roku psuje, a co do klawiatury to jak na strzalke w lewo nacisne energicznie i szybko puszcze to mi przycisk wylatuje na 5-10 cm do gory i mam rebusa gdzie wyladowal a jak w cos gram to zazwyczaj zanim go znajde mam juz Game Over ale cale szczescie ze w CSa sie gra klawiszami W,A,S,D itd.
Pozdrawiam i PA |
Niekoniecznie .....
Niektorzy graja pod kursorami w Csa 
............................................ Czw Wrz 16, 2004 4:25 am
|
|

|
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
He He graja graja ale im przyciski nie strzelaja do gory choc za bardzo nie wiem jak mialoby sie grac na kursorach, bo z leksza brakuje w ich otocheniu innych klawiszy, a co ze skradaniem kucaniem itd. nie mowie juz o komendach glosowych Ale co tom karzdy robi jak mu wygodnie PA
............................................ Czw Wrz 16, 2004 8:12 am
|
|

|
|