|
 |
Streaming LIve
|
 |
Hawker Orion
 ::: 407 :::
|
Ej Mir, to może jeszcze weźcie sobie 3 kolesi co będą siedzieć i nic nie robić i nazwiecie to "Komisja Kontroli Gier i Zakładów" ?
A tak na serio, to jakby coś to można by było sobie wejść na skype'a i tam oglądnąć co ?
............................................ Pon Gru 14, 2009 12:03 pm
|
|

|
PuciPuci
 ::: 235 :::
STEAM_0:1:8288151
|
qki napisał: |
pfff... co ma być to będzie. Jaka to nie byłaby drużyna to nie zamierzałem płakać bo to jest turniej 4fun. Więc, aż tak bardzo nie liczy się z kim się wygra, a z kim się przegra. Więc to nie ja traktuję to "so serious", a ty. Poza tym nie znasz mnie, a zaczynasz oceniać moja osobowość po wpisie na forum. To tylko świadczy o tobie i podejściu do człowieka. Jedynie szkoda twoich kolegów, jeżeli jacykolwiek ci zostali po twoich "udanych" obserwacjach.
Ps.Jak nie na serwerze to teraz na forum wyprowadzasz przeciwko mnie krucjatę. Tak bardzo uwiera cię dupa przed kompem jak cię biję? Może coś ci w "realu" zrobiłem? Czy może mi czegoś zazdrościsz? Bo wiesz twoje zachowanie nie jest wprost proporcjonalne do sytuacji. Ciekawi mnie ten przypadek bo w pewnym sensie szkoda mi ciebie. |
W swoim poście nigdzie nie zamieściłem informacji że traktuje to jakoś mega poważnie i nigdzie sie nie spinam - poruszyłeś kwestie o której nawet nie napisałem czyżby nerwy puściły? Wyszło przynajmniej kto się napina i kto co chwila się wywyższa nad innymi jaki to nie on A o kolegów się nie martw bo mam ich wystarczająco dużo - ja do twojego życia prywatengo nic nie pisałem. Poruszyłeś kolejną kwestię z braku laku uderzasz w w aspekty o któych nie było mowy - czyżby pole manewru się skończyło? A co do bicia -hmm... ostatnio nawet ze mną nie grałęś więc zarzuty odpieram tym iż z tobą nie gram i kto się spina wszystkowiedzący geniuszu
Co do pojazdu dzięki któremu zniechęciłeś swoją osobę do mnie i przegiąłeś pokazując jak ci wystaje słoma z butów był tekst o tym że poszedłem na chujowe studia jak nie wiesz gdzie jestem i co robie w życiu to ty mnie pierwszy nie oceniaj jak to sam stwierdziłeś - bo piszesz takie zarzuty do których sam się pierwszy nie stosujesz a podobno taki mega jesteś bez pozdrowien ;]
A co do tematu bo zapomniałem napisać - mimo iż nie jestem w stanie pomóc to się cieszę że Mir ma smykałkę do takich rzeczy i umie dać coś od siebie - a ty coś od siebie dałeś oprócz głupiego obrazka i krytykowania? odpowiedź brzmi na chwilę obecną - nie, więc się schowaj w swojej maleńkości ;]
............................................ Pon Gru 14, 2009 2:04 pm
|
|

|
Wodzu [anarchy|sq] Wodzu
 ::: 928 :::
STEAM_0:1:23466318
|
a tak serio to chce zobaczyć to losowanie na live,bo vincent wie o co chodzi
a poza tym tak jak ktoś gdzieś tam napisał turniej ma charakter 4fun ale powoli niektórzy o tym zapominają..
............................................ Pon Gru 14, 2009 2:14 pm
|
|

|
Mir [anarchy|sq]
 ::: 646 :::
STEAM_0:1:10688811
|
lonik napisał: |
a masz takie lacze aby kazdemu to dzialalo?  |
Pisałem, że wszytsko ma przechodzić najpierw na serwer, a później dopiero do innych ośób, a serwera jest takie łącze że na pewno wyrobi.
............................................ Pon Gru 14, 2009 4:04 pm
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
No ale z jakiego serwera ty chcesz to zrobic? Nie powiesz mi chyba ze WWW? 
............................................ Pon Gru 14, 2009 7:02 pm
|
|

|
Mir [anarchy|sq]
|
no przecież, że nie. z shella ofc...
............................................ Pon Gru 14, 2009 8:17 pm
|
|

|
qki qki
 ::: 672 :::
STEAM_0:1:10962675
|
Karbulot napisał: |
qki napisał: |
Więc, aż tak bardzo nie liczy się z kim się wygra, a z kim się przegra. |
Jak sie nie liczy, to co to za turniej?  |
Można porównać go do turnieju towarzyskiego w piłce nożnej podczas obozu przygotowawczego.
Puci brak zrozumienia tekstu i logicznego myślenia jest u ciebie widoczna. Powiedziałem, że jesteś na chujowych studniach i nadal przy tym obstaję. Mam prawo do takiego zdania, jednak w żaden sposób nie było ono skierowane w to co robisz w życiu prywatnym. To ty podczepiłeś do tego zdania łatki i zacząłeś dorabiać, że obraziłem przez to twojego psa, kota, sąsiadów i bóg wie co jeszcze. Mówisz, że losowanie jest potrzebne, żeby nie było płakania. Więc jednak traktujesz ten turniej w sposób poważny. Następnie zaczynasz coś gadać o napince i o wywyższaniu się nad innymi. Jedno nie wynikające z drugiego. Na serwerze, ani razu nie pisałem jaki to ja jestem świetny, ale ty oczywiście znowu doczepiasz łatkę bo cie po prostu zabijałem. Nie myśl, że nie wiem jak to było. Pamiętam, że jak się skończyła mapa na której dostawałeś bęcki, następna była na noże. Kiedy skończyłeś płakać jak cię któryś raz z rzędu zabiłem wraz ze swoimi internetowymi kolegami zacząłeś mnie obrażać. Dopiero później rozmowa zeszła na studia. Szkoda, że nie powiesz prawdy. Jednak po prostu widać masz mentalność małego dziecka. Na przyszłość sprawdź co oznacza powiedzenie, że wystaje komuś słoma z butów. Trzeba najpierw dobrze poznać człowieka, żeby mu to powiedzieć. Ty po jednym rysunku taki osądziłeś.
wszystkowiedzący geniuszu - w podobnych słowach mnie oceniłeś płacząc przez mikrofon. Jednak jeżeli nadal tak uważasz to mi pochlebia.
............................................ Wto Gru 15, 2009 3:10 pm
|
|

|
lonik inż. lonik
|
Mir napisał: |
no przecież, że nie. z shella ofc... |
No chyba ze tak ale pewnie to i tak nie jest twoj serwer a watpie by ktos Ci dal dostep do uruchomienia tego typu oprogramowania Jesli by tak bylo to podejrzewam ze roznego rodzaju oprogramowanie typu p2ptv wogole by sie nie rozwinelo 
............................................ Wto Gru 15, 2009 3:36 pm
|
|

|
PuciPuci
 ::: 235 :::
STEAM_0:1:8288151
|
Nie pisałem że losowanie jest mi potrzebne do ustalenia zeby nie bylo placzu - sam mi dorabiasz łatki stwierdziłem że fajne że chłopaki coś takiego chcieli zrobić bo byłoby to urozmaiceniem tego turnieju jak sam Mir stwierdził. Nie było to trudno - podzielili tak żeby było ok, i szczerze? Serio mam wyjebane z kim jestem w grupie bo ja to traktuje for fun - niestety pewne osoby wiem że nie w tym momencie zatraca to sens. A sam odwracasz kota ogonem od palących stwierdzeiń na twoją osobę pisząc o czymś czego nie pisałem. A dlaczego? Bo wiesz ze traktujesz innych z gory i masz wyjebane w obrone innych zarzutów które niestety trafiły w sedno Szczególnie przemawia twój sposób pisania - ja jestem kozak i ja jestem super a pisze do jakiegoś frajera i leszcza
Jakbyś miał poziom to byś tego rysunku nie wstawiał i najlepiej się nie wypowiadał w topiku - pokazałeś naprawdę to że masz się za pana - bo co to to nie ty. Druga rzecz - napisanie pff... też mówi dużo szczególnie w takim kontekście. Kończąc wypowiedź i wątek na serwerze nie pisałeś za to na forum co jakiś czas piszesz co to to nie ty aby hmm wywyższyć się nad innymi? Czy dodać sobie animuszu że się pochwaliłeś?
Gub się dalej w treści, życzę powodzenia w dochodzeniu do perfekcji w byciu człowiekem w garniturze ze słomianym kapeluszem 
............................................ Wto Gru 15, 2009 3:36 pm
|
|

|
Mir [anarchy|sq]
|
No chyba ze tak ale pewnie to i tak nie jest twoj serwer a watpie by ktos Ci dal dostep do uruchomienia tego typu oprogramowania Jesli by tak bylo to podejrzewam ze roznego rodzaju oprogramowanie typu p2ptv wogole by sie nie rozwinelo  |
Co do uruchomienia nie bedzie problemu. tzn jeśli chodzi o vlc. Problem jest z tym, ze mam wew ip i serwer nie ma jak przechwycić streama. a hamachi nie uruchomie na tym servie. chyba ze jest jakiś inny programowy sposób uzyskania zew. ip.
............................................ Wto Gru 15, 2009 6:31 pm
|
|

|
lonik inż. lonik
|
No chyba ze tak ale pewnie to i tak nie jest twoj serwer a watpie by ktos Ci dal dostep do uruchomienia tego typu oprogramowania Jesli by tak bylo to podejrzewam ze roznego rodzaju oprogramowanie typu p2ptv wogole by sie nie rozwinelo  |
Co do uruchomienia nie bedzie problemu. tzn jeśli chodzi o vlc. Problem jest z tym, ze mam wew ip i serwer nie ma jak przechwycić streama. a hamachi nie uruchomie na tym servie. chyba ze jest jakiś inny programowy sposób uzyskania zew. ip. |
Juz olej lepiej ten temat bo to nie warte jest zachodu Jesli juz sie uprzesz to na poczatek mozesz sie pobawic VLC. Jesli sie nie myle to potrafi odtwarzac stream i jednoczesnie go udostepniac 
............................................ Wto Gru 15, 2009 6:45 pm
|
|

|
Mir [anarchy|sq]
|
Juz olej lepiej ten temat bo to nie warte jest zachodu Jesli juz sie uprzesz to na poczatek mozesz sie pobawic VLC. Jesli sie nie myle to potrafi odtwarzac stream i jednoczesnie go udostepniac  |
tak, potrafi...
wiem olałem już, grupy wybrane... ale zawsze na przyszłość moze się przydać... 
............................................ Wto Gru 15, 2009 11:05 pm
|
|

|
|