|
 |
ZLOT "BORG"
|
 |
Mario.B xces
 ::: 858 :::
STEAM_0:1:1984716
|
Tak oto panowie minal kolejny nasz zlot.Frekwencja dopisala a jakze.W sztabie CafeRyba stawili sie: Matise,Boris Vian,Zszywa3,Xan,Tofif,Gandalf Szary.Z naszej strony w spotkaniu uczestniczyli Sztywna Ryba,
!Marysia!,Kowi,Bolo,ja i oczywiscie(chyba naimlodszy uczestnik)TOMI.
Powiem tylko tyle ze zlocik udal sie znakomicie,bylo granie i bylo chlanie :rotfl: (mam nadzieje ze uczestnicy tego spotkania dopisza wszystko co pamietaja a nie wszyscy dotrwali do konca w boju
polegli:Matisse i Tofif :rotfl: na szczescie po krotkiej reanimacji udalo sie ich przywrocic do zycia.A teraz opisze pokrotce to co sie dzialo:
po zrobieniu pamiatkowej fotografii(nie jednej :rotfl: )ruszylismy do wodopoju,pare szybkich w gardlo troche dyskusji i tyraliera ruszylismy pograc w CS-a.Tofif jak zwykle rozpoczal gre od zrobienia formatu ale do instalowania steama juz nie dotrwal instalacje dokonczyl Boris Vian.Gandalf ze Sztywna zaczeli sie obsciskiwac nastepnie zaatakowali wodopoj.Marysia wyjatkowo nie spadl z krzesla,mysle ze to wynikalo ze zbyt niskiego poziomu alkocholu we krwi.Troche problemow z kompem mial Boris dlatego przesiadal sie na komp Gandalfa ten niezadowolony z takiego obrotu sprawy ciagle go wyganial ze swojego stanowiska. na zakonczenie imprezy wszyscy goscie pojechali przekimac sie na chate do sztywnej co tam sie dzialo nie wiem ale moge sie domyslac.Prosze o uzupelnienie tej czesci zlotu oraz tego czego nie dopisalem.
POZDRAWIAM
............................................ Nie Wrz 26, 2004 10:52 am
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
 ::: 3111 :::
STEAM_0:1:8849109
|
Dla mnie bylo fajnie.Ale bylem chory nie bylo mnie tam zbyt dlugo .No coz kiedys mosialem zachorowac.ale nie nazekam
............................................ Nie Wrz 26, 2004 10:56 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Miodzio :rotfl: Ja chce tak codziennie Wiadomość dla dexa - masz wpier.... za nieobecność !!! A tak poza tym to C@feryba jak najbardziej grypsuje Z samego zlotu (na którym działo sie oj działo) Pamiętam wszystko i nawet nie mam kaca Fszystko fajnie tylko trochie za kroootko! Ale lanik był rozkoszny mam screeny w C@fe    Wreszcie poznałem zaVian -ego Borisa Matisee'a no i pogadałem z gandalfem pare ładnych godzin ale tym razem już go nie biłem Tof mała notka na przyszłośc - weź swoje wszystkie graty do CSa jakie masz w domu bo bez tego naprawdę nie pograsz Boris też miał "wieczny update" i go nosiło Ale i tak było sympatycznie   A i jeszcze siem pochwalem bo lałem zszyfkem i xana po lanie [...] no dobra ustalmy że był remis Tomi dzielnie walczył, ale szkoda że tak krótko. Zobaczycie fotki to zwątpicie a i jeszcze jest cała galeria cyBORGóf wykonana i tym co teraz napiszę wnerwię karbiego ale ja sobie życzę zdjęcie z tej galerii na stronce (podmianka) I tym optymistycznym akcentem kończę tego jakze radosnego posta.
pozdro all a szczególnie obecnych  
............................................ Nie Wrz 26, 2004 1:20 pm
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
|
lalem was okrotnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: jak na moja goroaczke 
............................................ Nie Wrz 26, 2004 1:37 pm
|
|

|
Ifoncia
 ::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136
|
A no Bolo wrocil po 1 bodajze...albo ciup pozniej i mi opowiadal ze teraz spicie w cafejce nawet opowiadal jak...czyli na krzeslach,biurku i w ogole....fajnie ze sie fajniuchno bawiliscie.. ....Ale tak duzo pic to nie musieliscie... jak wasze zdrofka? ...  
pozdrofka
............................................ Nie Wrz 26, 2004 1:47 pm
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
|
ja nie pilem tyle ze pozniej cherbate :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
............................................ Nie Wrz 26, 2004 1:57 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Okulary mi połamali - LOLE - jestem ślepy !!!!!!! :rotfl:
Pozdrawiam.
............................................ Nie Wrz 26, 2004 2:09 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
!marysia! napisał: |
Pozdrawiam. |
Bo cheaterskie były - z wall hackiem 
............................................ Nie Wrz 26, 2004 3:09 pm
|
|

|
Ifoncia
 ::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136
|
Ale wy jestescie okrutni...wiesz Bolo...ciekawe jak Ty bys sie czul jakby Ci ktos polamal? nio jak...no jak cfaniaczku wiec nie fikaj i ladnie powinniscie przeprosic 
............................................ Nie Wrz 26, 2004 3:14 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
BYlo kozak .
Fajnie odwiedzac tych pajacow ( polecam innym ) , tylko zywi nie wyjedziecie .
Fajnie ze pojawila sie ekipa z Lodzi , pozdrowienia .
I szkoda ze to nie bylo Lan-party tylkochlej -party ale cos pgralismy tez troszke >
Pozdrowienia i dzieki za wszystko .
............................................ Nie Wrz 26, 2004 3:16 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
!marysia! napisał: |
Pozdrawiam. |
Hehe, wylapales heda od Sztywnej bodajze . I tak zes oslepl, ze pozniej lales mnie z tego parszywego mlotka . Inna sprawa, ze Sztywna to generalnie prowadzil jakies dzialania majace na celu ogluszenie i oslepienie wroga (jeszcze mi swidruje w glowie po kilku zajebistych 'haloooooo' krzyknietych prosto do ucha ).
Spotkanie uwazam za bardzo udane. Ciesze sie glownie z mozliwosci poznania nowych pajacow - tego nigdy za wiele . I musze przyznac, ze sa to pajace pierwszego sortu, naprawde warte poznania. Dzieki chlopaki za godne przyjecie! Ja ze swojej strony powiem tyle: bylo zajebiscie i kropka. Pamietam calkiem sporo, bo pozostalem wzglednie trzezwy (ostatnio z zoladkiem jakos cienko u mnie i staram sie byc ostroznym ).
Pozwole sobie dopowiedziec czesc historii.
W hotelu u Sztywnej oczywiscie pelna kulturka . Dojechalismy by taxi zatrzymujac sie po drodze po browar. Po dojechaniu niektorzy uderzyli dosc szybko w kime, a reszta prowadzila ozywiona dyskusje na tematy swiatopogladowe do poznych godzin nocnych (do 3 chyba, ale pewnosci nie mam). Rano zabawa zaczela sie kolo 7 - jakis pajac obudzil lolka Szarego i slodki sen dla wiekszosci zebranych praktycznie sie skonczyl . Mnie samego Szary przytulal, gryzl, zabieral mi koc i chcial poszerzac kiszke . Z reszta jak mniemam bylo podobnie (pozdro Szary, pijaku jeden - watroba chyba do wymiany, co? ). Jak towarzystwo powstawalo zaczely sie przygotowania do wymarszu (poprzedzone sciagnieciem samochodow, zakupami i zrobieniem zaaaajebistej jajecznicy - szacuneczek Sztywna). Cos kolo 11 (czy jakos tak) wszyscy rozjechali sie w swoja strone - Lodz do Lodzi, Wawa do Wawy. Moge tylko powtorzyc wczesniejsze slowa: bylo baaardzo fajnie i Ci, ktorych nie bylo sporo stracili.
Jeszcze raz podziekowania dla Sztywnej i Radomiakow za goscine i ogolnie dla wszystkich za kupe dobrej zabawy .
............................................ Nie Wrz 26, 2004 7:30 pm
|
|

|
Hot
 ::: 1008 :::
STEAM_0:0:3571094
|
Pijaczyska jedne
Ostatnio zmieniony przez Hot dnia Pon Wrz 27, 2004 11:04 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Nie Wrz 26, 2004 8:15 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
alkoholiki jedne :rotfl: :rotfl:
gratuluje udanej imprezy 
............................................ Nie Wrz 26, 2004 11:09 pm
|
|

|
Gandalf Szary c18 | Ugly Betty
 ::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
|
Jezu dopiero sie obudzilem, watroba do wymiany, kto mnie obudzil rana ?? (tofif lol) Przez to mialem caly dzien do tylu bo musialem pic> ?Jutro dopisze reszte, pozdro dla radomiakow i lodziakow 
............................................ Nie Wrz 26, 2004 11:18 pm
|
|

|
Sebulba tofif*
 ::: 3811 :::
STEAM_0:1:12876270
|
N o fajnie bylo - ja dopiero doszedlem do siebie 
............................................ Pon Wrz 27, 2004 6:36 am
|
|