|
 |
ZLOT "BORG"
|
 |
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Jakos mi sie nudzilo wiec sobie kuknalem fotki i wkleje jedna dla przypomnienia impry .
Forum sie rozjedzie ( ale moge nawet bana dostac )
Od lewej na koncu Bloody Mario , ponizej Matisse ala boberek, a na dole Bolo pipka /
2 rzad od lewej . Na samym koncu oko Tofifa , ten z czupryna to Boris Zawiany , ten z maximusem to xan lama .
3 rzad od lewej . Szary , Sztywna rybcia i na dole Zszywek .
Od lewej . Bloody Mario , za nim Kowi , obok Matisse Bolo i Tommi .
Na samej gorze picza !marysia! , ponizej Tofif i jego oba oka , lysy to szary a na dole Sztywna Rybcia .
Ostatni rzad na gorze lama , a na dole Zszywek .
pasi ???
Jak mi zmieniasz na linka to po co ja opisy robilem ???/ .
Ostatnio zmieniony przez xan dnia Pon Paź 25, 2004 8:54 pm, w całości zmieniany 9 razy
............................................ Sob Paź 09, 2004 8:45 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
a moze podpiszesz kto jest kto ??????? bo nie wszystkich poznaje 
............................................ Sob Paź 09, 2004 9:24 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Wystarczy na avatarki popatrzec .
............................................ Sob Paź 09, 2004 10:07 pm
|
|

|
Boris Vian
 ::: 259 :::
|
Oj lza sie w oku kreci .....taka promilowa 
............................................ Nie Paź 10, 2004 5:38 pm
|
|

|
pajoo
 ::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
Też bym sobie pojechał na takie cosik ale jestem z mlody i mauska mnie nie posci ..... ale wpadłem na pomysł ze musze starszego zaciągnąc do kompa i załącze mu Csa na Uniemtrixie i bedzie grał ...... nie wiem czy mi sie uda ale sprouje ...... bo jak narazie to tylko siad przy kompie jak jakis film oglada .... :lol:
............................................ Nie Paź 10, 2004 5:45 pm
|
|

|
Duszek Random player ;)
 ::: 1735 :::
STEAM_0:1:6791175
|
Pajo napisał: |
Też bym sobie pojechał na takie cosik ale jestem z mlody i mauska mnie nie posci ..... ale wpadłem na pomysł ze musze starszego zaciągnąc do kompa i załącze mu Csa na Uniemtrixie i bedzie grał ...... nie wiem czy mi sie uda ale sprouje ...... bo jak narazie to tylko siad przy kompie jak jakis film oglada .... :lol: |
Hyhy ciekawe jaki
I nie pokazuj cs'a bo jeszcze mu się spodoba i będziesz mógł się pożegnać z kompem 
............................................ Nie Paź 10, 2004 7:26 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Ja poznaje prawie wszystkich (nawet Tomiego ). Ale mam pytanko. Kim jest ten pan z podbitym okiem z usmiechem na twarzy? Ten pierwszy z lewej obok jakiegos plakatu z planeta .
Update
Aaa to Blodas? On zawsze taki wesoly? .
............................................ Sob Paź 16, 2004 9:47 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Pajo napisał: |
Też bym sobie pojechał na takie cosik ale jestem z mlody i mauska mnie nie posci ..... ale wpadłem na pomysł ze musze starszego zaciągnąc do kompa i załącze mu Csa na Uniemtrixie i bedzie grał ...... nie wiem czy mi sie uda ale sprouje ...... bo jak narazie to tylko siad przy kompie jak jakis film oglada .... :lol: |
Muchachacha, tata uslyszy Karbiego jak nawalony trzaska smuty i ci zabroni grywac w CS-a .
............................................ Sob Paź 16, 2004 9:51 am
|
|

|
|