zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

czity na Uni

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Brunon
The Stig

Vice Admiral
::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
xan napisał:

Co bys zjadl ?

mleka bym sie napil :rotfl: :rotfl:

............................................
Pon Paź 25, 2004 4:51 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

h34t

Chief Warrant Officer
::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
Debesciak napisał:
KILIK napisał:
Ban byl sluszny, chcieli go wczesniej zbanowac ale mowilem zeby poczekali zeby go sprawdzic. POzniej poszedl ban a Karbi plakal ciagle ze on tego niechcial zrobic tylko ze wiekszosc glosowala itp. Karbi podobno podstaw nie widzialam. Bylo gadanie ze skoro podstaw nie bylo a poszedl ban dla niego to jesszcze dla H34ta powinien pojsc... z tym sie nie zgodze. Jezeli wiekszosc z was nie zna sie na """""wykrywaniu""""" u kolesi czitow to nie powinna sie udzielac w votach i innych temu podobnych decyzjach. Sprawa jest prosta, po tamtym kolesi bylo widac ze ma wh i aima ( przy aimie daje 90% bo sie nie przyjazalem ). Koles lecial na sciane po czym zzaniej wyskakiwac i walil tam gdzie kolo stal. I tu zebyscie zauwazyli roznice podab przyklad h34t'a o ktorego sie nie raz ludzie pluli ze ma czity. WIDAC jak on gra na sluch.. ale wydaje mi sie ze widza to osoby ktore przynajmniej troche umieja grac na sluch. Jak ktos gra na sluch to nie ma tu nic dziwnego dla ciebie jak ogladasz demko lub po smierci z kamery kolesia ktory sieje masakre wlasnie grajac na sluch. Poprostu sam nie grajac, a slyszac wiesz gdzie koles jest i jak sie prawdopodobnie ruszy. Do tego tez trzeba miec talent zeby sobie dokladnie wycelowac w sciane tam gdzie kolo wbiegajacy za jakis muker powinien byc. W sumie oklepanie to wyjasniam ale jakos nie bardzo potrafie to w slowa ubrac.

Ban byl sluszny, a Karbi go ciagle zalowal bo nie widzial podstaw, podstawy byly i nalezal sie ban. IMHO

pewnie panie expert po 5 minutach gry widzisz czy koles ma czita czy nie
na takiej mapie gra na sluch ??? :rotfl: :rotfl:
nawet go nik nie spytal o realnik

Ja bym tutaj w KILIKa nie watpil, jako jeden z nie licznych po 10minutach gry ze mna od razu stwiedzil ze gram wylaczanie na sluch i zadnego czita nie mam a innym dojscie do takiego wniosku zajelo... hmm nadal zajmuje kupe czasu:) I zgadzam sie ze za czesto wyzywacie ludzi od czitow nie majac zadnych dowodow, osobibiscie mnie kilkanascie osob zjechalo od czitow i "kulturalnie" wyprosilo z serva, jezeli w mojej grze ktos widzi czity to powodzenia Macie watpliwosci to nie wyzywajcie od ciot, debili itd itd kazdego lepszego od was tylko demko nagrac, dac na to forum czy inne i niech sie kilka osob wypowie, czasochlonne ale skuteczne. Wcale bym sie nie obrazil jezeli chief czy inny admin nagral mi demko i dal na forum a na czas rozstrzygniecia czy mam czity czy nie dal mi bana, coraz wiecej ludzi czituje wiec tak trzeba Pozdrawiam

P.S. Debe gra na sluch jest skuteczna na kazdej mapce, icewolrd, cs_16fighter (to wtedy gralismy ) i kazdej innej

Pon Paź 25, 2004 6:47 am

Odpowiedz z cytatem

Ifoncia

Senior Petty Officer
::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136

Moze nie gram za dobrze ale mnie tesh jush pare razy wyzwano od czitow....jak to nie na Tawernie to pozniej na poczatku na Dialogu i czasem sie zdaza na BORG...ale wiem ze chodzi tylko o to ze mam farciarskie heady ...ale ogolnie farce i ja doskonale o tym wiem

Co do h34t'a ....to ja z poczatku takze go o czity posadzalam... ..i sie wkurzalam...i heta dobrze mowi zeby nagrac demko jezeli ktos watpi w jego gre ...to chyba bedzie najlepszy pomysl..a nie od razu wyzwac od czitow ....debilii i blablabla...

Pon Paź 25, 2004 7:05 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

vernom

Lieutenant Junior Grade
::: 1010 :::
STEAM_0:0:276476

KILIK napisał:
"to sie czuje" calkowicie sie z tym zgadzam i podtym podpisuje...

co do czucia to jak sie karbi znieczulil to... :S

a to widac ze heat gra na sluch.
heat jakie masz sluchawki??

Pon Paź 25, 2004 7:13 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
vernom napisał:
KILIK napisał:
"to sie czuje" calkowicie sie z tym zgadzam i podtym podpisuje...

co do czucia to jak sie karbi znieczulil to... :S

a to widac ze heat gra na sluch.
heat jakie masz sluchawki??

Napisze Ci co jest na nich bo za bardzo sie nie orientuje:) "ATA - Full-Size Digital Monitor 1113" moze fotka Ci cos powie:) Wiecej niz 50zl chyba nie sa warte ale jak dla mnie sa super, mialem kiedys sluchawki za 250zl pogralem na nich 10min i wrocilem do tych:) Sorki za off'a, glownego watku to nie dotyczy ale tylko odpowiadam na pytanie, jak cos to cut this

Pon Paź 25, 2004 7:31 am

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Nawet jesli kogos podejrzewam o czity to nie banuje. Za slaby jestem gracz aby samemu podejmowac decyzje o banowaniu. Dzialam wedlug zasady, ze lepiej puscic winnego niz skazac niewinnego. Dlatego nie moge Debe wedlug twojego stwierdzenia "nie dac wota na bana tylko banowac bo ja mam wladze". Osobiscie wole polegac na opinii innych, bardziej doswiadczonych graczy. Banuje za inne przewinienia, ale nie za czity. No chyba ze czit jest ewidentny na 100% jak ostatnio na nuke, kiedy to wszyscy sie smiali widzac jak jakis gosc biegal po naszym teamie i wycial chyba z 6 kosa. Z ty6m czitem sie juz spotykalem, wiec wiedzialem ze to czit. Gosc pojawia sie znikat, trzy razy ciacha nozem i szesciu lezy. Albo kiedys na assaulcie, kiedy cetek wpada do domku, siedem strzalow z Deagla w pierwszej rundzie i siedem hedow. To sa dla mnie ewidentne czity. A w sprawach zwatpienia wole zeby inni sie wypowiadali, bardziej doswiadczeni gracze jak KILIK czy Latwy.

Pon Paź 25, 2004 8:39 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

M@d EasyDor
House MD

Lieutenant Commander
::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
Ja się w 100% zgadzam z KILIKiem.
NIEGDY się nie spieszę z oskarżeniami o czity. Na misioo często grał kolęś z nickiem KLOPL (nie wiem kto to, ale wymiatał). Na Uni gra HEAT. Nigdy nie poddałem w wątpliwość ich skilla, bo to po dłuższej chwili widać. Przede wszystkim np HEAT nie robi żeczy niemożliwych - nie "widzi" przez ściany, ni ewyskakuje z celownikiem prosto na kolesiu i nie strzela 16 hedów pod rząd.

Ale ten koleżka ostanio na Uni był czitem. Mówię to z pełną odpowiedzialnością. Pewności nabrałem na 100% po PRODIGY. Był w CT i raszował. OK. Ale po jednym raszu dostał trochę i schował się w korytarz, a potem PRZEZ ŚCIANĘ poszły 3 (!) HEDY . To nie jest możliwe. Dodatkowym argumentem jest to, że praktycznie same hedy walił koleś. No jaste - może to był mega-skilor, dlatego czekałem z opinią... Ale po numerze na prodku byłem pewien. Ban był absolutnie uzasadniony. :jaaasne:

I jeszcze jedno - niech mi nikt do licha nie mówi "nagraj demko" bo JAK MAM NAGRAĆ JAK JESTEM W INNYM ZESPOLE?!?!
Od jakiegoś czasu wyłączony jest widok na drugi team (i dobrze!), ale to nie pozwala ło mi (w terro) nagrać gościa z CT. A z CT nikt do pomocy się nie kwapił

Pon Paź 25, 2004 8:43 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Wieci cos wam powiem. Nalezy zwracac uwage na obcokrajowcow (to odnosnie pierwszego postu Debego w tym topiku). A raczej samego topiku. My Polacy jestesmy uczuleni na cheaty (sam fakt ze miedzynarodowy CD jest polskiego pochodzenia). Niestety, ale na Zachodzie mniejsza sie na to zwraca uwage. Niech wam tofif powie jak lazilismy na angielskie serwery, z KILIKIEM chodzilem na francuskie. Tam na wielu serwach cziterzy sa na porzadku dziennym. Malo tego, tam wolno czitowac, to jest dozwolone. Opierdol kogos za czity to ci admin da bana za obrazanie "gracza". Dlatego z duzym podejrzeniem patrzymy na angoli ktorzy wpadaja na Uni i cos bardzo "dobrze im idzie".

Pon Paź 25, 2004 8:51 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

[BUC]Latwy_Cel

Ensign
::: 990 :::
h34t a czy ty przypadkiem kiedys nie poleciales z misiaa ???? dawno temu, ale nie pamietam za co ...

Powiem tak np. gra bohatera czy brytney mnie tam jakos nie razi, ale toon i h34t sa dla mnie chwilami jacys dziwni. To jest moje zdanie i prosze na temat niego nie dystkutowac ... jak bym mial pewnosc to by juz h34t nie gral. Nie mam pewnosci wiec nic nie robie, ale polecam uwadze.

Pon Paź 25, 2004 9:45 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
[BUC]Latwy_Cel napisał:
h34t a czy ty przypadkiem kiedys nie poleciales z misiaa ???? dawno temu, ale nie pamietam za co ...

Powiem tak np. gra bohatera czy brytney mnie tam jakos nie razi, ale toon i h34t sa dla mnie chwilami jacys dziwni. To jest moje zdanie i prosze na temat niego nie dystkutowac ... jak bym mial pewnosc to by juz h34t nie gral. Nie mam pewnosci wiec nic nie robie, ale polecam uwadze.

Tak jak mowie, nagagrywajcie mi demek ile chcecie, dajcie nawet na cs.pl, zbanujcie do rozstrzygniecia i po sprawie Na misioo nigdy jeszcze nie mialem bana, w ogole przez 2lata gry 1.5 i 4miechy 1.6 nie mialem zadnego bana na zadnym servie a nieee Latwy mialem bana od Ciebie jakis 1.5 roku temu na mapie de_nuke za to ze siedzialem na drabince 3 rundy pod rzad i siekalem terr caly czas, Ty sie wkurzyles i zaczales mi dawac slapy, spadlem i zginalem, w next rundzie walnalem Ci head'a na respie i dales mi bana bo zbierales na awp 3rundy a przezemnie zginiales, no ale te slapy byly nie sluszne wiec troszke mnie ponioslo, rzadko to sie zdarza Napisalem do compana i od razu mi sciagnal i napisal ze czasami admini sa w zlym humorze

M@d EasyDor napisał:

I jeszcze jedno - niech mi nikt do licha nie mówi "nagraj demko" bo JAK MAM NAGRAĆ JAK JESTEM W INNYM ZESPOLE?!?!
Od jakiegoś czasu wyłączony jest widok na drugi team (i dobrze!), ale to nie pozwala ło mi (w terro) nagrać gościa z CT. A z CT nikt do pomocy się nie kwapił

M@d EasyDor w takim przypadku pozostaje Ci tylko przejscie na specta lub do przeciwnego teamu, nie pograsz wtedy to fakt no ale innej mozliwosci nie ma Jezeli chodzi o mnie powiedz to sam Ci nagram demko, chief mnie o to kiedys prosil i ja problemu nie widze, zaczalem nagrywac no ale pozniej powiedzial ze zartowal z tym demkiem Pewnie napiszecie ze jak sam bede nagrywal to wylacze "czity", to z gory odpowiem ze nie mam czego wylaczac i thx m@d ze wierzysz w to ze nie mam czitow <piwko>

Ostatnio zmieniony przez h34t dnia Pon Paź 25, 2004 3:14 pm, w całości zmieniany 1 raz

Pon Paź 25, 2004 9:52 am

Odpowiedz z cytatem

[BUC]Latwy_Cel

Ensign
::: 990 :::
spoko sprawdze ... ale osobiscie sobie tego nie przypominam ... hmmm no nic powiem tylko tyle, ze zazdroszcze takie swietnej pamieci ...

Pon Paź 25, 2004 10:06 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
[BUC]Latwy_Cel napisał:

i tak bym proponowal robic

ciekawe ile winko pogra na uni bez bana

pamietam bylo tez pare banow dla graczy na fejkach dostal Bohater Hades (za degla hyhyhy) i ten koles z ich klanu z Gdyni :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ale widze ze panowie czegos sie nauczyli i co jakis czas gry na serwie zmieniaja z fejka na real nik

Cytat:
P.S. Debe gra na sluch jest skuteczna na kazdej mapce, icewolrd, cs_16fighter (to wtedy gralismy ) i kazdej innej

chyba jestem juz gluchy ale na cs_16fighter czy tym bardziej icewolrd
gdzie wszyscy napieprzaja z broni nonstop trudno cos uslyszec

M@d Bob klopl to stara czita hyhyhyhyhhyhyhyyh

Ostatnio zmieniony przez Debesciak dnia Pon Paź 25, 2004 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz

Pon Paź 25, 2004 11:13 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Evilive

BORG Moderator
::: 727 :::

[BUC]Latwy_Cel napisał:
spoko sprawdze ... ale osobiscie sobie tego nie przypominam ... hmmm no nic powiem tylko tyle, ze zazdroszcze takie swietnej pamieci ...

Tez pamietam Heat byl znany z tego, ze na nuku siedzial ciagle w dziupli

Pon Paź 25, 2004 11:18 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
Evilive napisał:
[BUC]Latwy_Cel napisał:

Tez pamietam Heat byl znany z tego, ze na nuku siedzial ciagle w dziupli

To byly moje poczatki z cesem gdzie z gry na sluch itd sie smialem Debe wtedy jak gralem tylko na misioo (jakies 1.5 roku temu) to sam Cie podejrzewalem o czity bo mnie co chwile łotales A co do wino to spx gosc, szkoda ze siedzi jeszcze w stanach

Pon Paź 25, 2004 11:49 am

Odpowiedz z cytatem

M@d Bob

Lieutenant Commander
::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
[quote="Debesciak"]
[BUC]Latwy_Cel napisał:

M@d Bob klopl to stara czita hyhyhyhyhhyhyhyyh

Tak jak podejrzewałem juz nas zaczynacie mylić :rotfl:
A pisałem kiedyś, ze 2 x M@d to za dużo
:rotfl: :rotfl:

Pon Paź 25, 2004 6:28 pm

•  Adults only
•  BORG Member
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny