|
 |
WAZNA INFORMACJA DLA BOARDOWICZOW !!!
|
 |
Gość
:: :::
|
Latwo sprawdzic, wejdz jako gosc i zobaczysz, ze niema zadego dzialu.
BTW.
Cytat: |
Ten board ja zalozylem. Ja wlozylem w niego mnostwo pracy i ja bede decydowal o jego zorganizowaniu. Brzmi to troche dyktaturalnie, ale chyba chcecie miec porzadny board a nie chlew. |
o ty ..... a czyj byl pomysl wrrrrrrrrrrrr.
............................................ Sro Sty 29, 2003 12:41 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Panowie niestety ale musi byc jak jest. Nie pierwszy to board na jakim pisze w zyciu, sporo sie naogladalem, pisalem na grupe dyskusyjna PRGK ponad 3 lata. Wiele jest ciekawych, admini dbaja o porzadek, na innych jest syf. Niech Szawel albo Sledziu wam powiedza o "takim jednym boardzie".
Inna sprawa. Wystarczy jedna niezyczliwa nam osoba zeby przewrocic board do gory nogami. Wystarczy, ze wejdzie jako gosc i w przeciagu pol godziny moze napierdaczyc z 500 postow w roznych dzialach, roznych tematach. Nie zamierzam siedziec na tym boardzie godzinami i pilnowac porzadku, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Zreszta porzadku to tu bardziej pilnuje tofif, jak sie zajmuje od strony technicznej. Kto moze byc niezyczliwy? Ano jakis pajac z Zakopca na przyklad odrzucona jego kandydatura do BORG. Pojdzie do kafejki i w kilka minut zrobi balagan. I co takiemu zrobic? Pisze jako gosc z IP kafejki. Przeca nie zbanuje calej kafejki, bo kupe ludzi stamtad pisze. No to wprowadzamy ze mozna pisac po rejestracji. Ale co to da. Zarejestruje sie i tez nabruzdzi. Dostanie bana na nicka to zalozy konto mailowe (potrzebne nowe bo stare jest zapisane i nie moze byc w uzyciu 2 razy) w kilka minut i sie znowu zarejestruje. I co takiemu zrobisz?
Tak jak jest teraz jest najlepiej. Ktos sie rejestruje a ja wiem kto jest nowy. Pisze do niego maila z informacja ze ma dostep do dzialu "Przedstaw sie..." i jak chce dostac dostep do boardu niech sie przedstawi. jesli to BORG dostanie dostep do prawie wszystkich dzialow, jesli nie jest to BORG dostanie dostep do niektorych dzialow. Fakt, jest to troche dla niego uciazliwe, bo nie jest tak jak sobie wymarzyl. Jemu sie wydaje ze sie zarejestruje i w 2 minuty pozniej moze pisac, a tu lipa. Takie utrudnienia. Ale jesli ktos naprawde chce tu pisac, to takie utrudnienia sa niestraszne, tym bardziej, ze jest to dla niego robione tylko raz. Jak zacznie fikac to sie mu zamknie "dzialalnosc" i papa panie kolego. Oczywiscie jak sie ktos uprze to i tak moze jakos obejsc to wszystko. Nie od strony technicznej czy zabezpieczen, ale na przyklad podszyc sie pod kogos aby wyzebrac dostep. Ale juz to co jest teraz, moim zdaniem przynajmniej czesciowo im tyo utrudni.
Forum Sledzia jest zamkniete jak inne. Dostep do niego maja wszyscy zarejestrowani nie tylko BORG. Jesli Sledz chce, moge ten jeden dzial zrobic otwarty, ale wtedy Sledz bedzie sie w razie czego uzeral ze spamerami. Tylko niech mi pozniej nie pisze "Karbi zrob cos".
............................................ Sro Sty 29, 2003 8:26 am
|
|

|
|