zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Full auto, "fart" i inne.

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

vernom

Lieutenant Junior Grade
::: 1010 :::
STEAM_0:0:276476

powiem tyle ze czytanie ze zrozumieniem umarlo

kontrolowany to nie to samo co wycelowany
o kontrolowanym pisalem wiec czytajcie uwazniej

dla mnie EOT

............................................
Czw Paź 28, 2004 7:52 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
no oprucz tego ze wersja 1.6 jest najbardziej hedodupna :rotfl:
to wale czasem ful auto zwkaszcza w Karbiego
ale zauwazylem ze h34t strzela fulauto celujac w tulow kulki ida do gory i ma heaszota

Czw Paź 28, 2004 10:01 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

h34t

Chief Warrant Officer
::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
Ze sie tak glupio zapytam za co dostalem ban'a ? Jezeli to czasowka dla jaj to gratuluje poczucia humoru ktoremus adminowi... jeszcze nie moge sie przestac smiac... Nie chcecie zebym gral na uni, napiszcie prosto z mostu a pomoge rozwiazac ten problem.

update:

widze ze ban sciagniety, postu nie kasuje bo oczekuje prostej odpowiedzi.

update2:

Ponowanie ban, mapa d2, mam staty 15:0, wiecej mi sie nie udalo zdobyc... Smieszne sa te bany i bardzo "smieszny" tylko inaczej jest admin od ktorego je otrzymalem.

Debesciak napisał:
no oprucz tego ze wersja 1.6 jest najbardziej hedodupna :rotfl:
to wale czasem ful auto zwkaszcza w Karbiego
ale zauwazylem ze h34t strzela fulauto celujac w tulow kulki ida do gory i ma heaszota

Tez to zauwarzylem na demkach i uwierz mi ze mozna sie tego nauczyc

Czw Paź 28, 2004 10:22 pm

Odpowiedz z cytatem

Brunon
The Stig

Vice Admiral
::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
niech osoby besposrednio z tym zwiazane, sie wypowiedza, nei chce tutaj mowic Blasphemous Rumours :rotfl: :rotfl:

Pią Paź 29, 2004 12:35 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

swoja droga to nie fair wobec niego

bo jak ktos mowi sa tylko zle trafieni
swoja droga czemu heat ty i twoj kumpel poszliscie na nuku sobie??

zaraz jak on mial?? elo elo
swoja droga zabawny gosc na aztecu wymiatali obaj i mieli ubaw ze statow terro itp

na nuku obaj w teamie i baty takie ze sobie poszli - jakie to zycie bywa okrutne co nie heat??

Pią Paź 29, 2004 6:41 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
FA to skill przynajmniej dla mnie. Siedzialem sporo ze Swaykiem i grysikiem swego czasu zeby sie tego nauczyc jakos mi to teraz wychodzi

A fart to walniecie bez zooma z awm (do goscia stojacego dalej niz 1m od nas) i trafienie heada. Fartem tez mozna nazwac heada z biegu (strafe, strazal, head) czasami mi takie wchodza ale wtedy robie duze oczy i brechtam z siebie

Pią Paź 29, 2004 7:12 am

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
vernom napisał:
swoja droga to nie fair wobec niego

bo jak ktos mowi sa tylko zle trafieni
swoja droga czemu heat ty i twoj kumpel poszliscie na nuku sobie??

zaraz jak on mial?? elo elo
swoja droga zabawny gosc na aztecu wymiatali obaj i mieli ubaw ze statow terro itp

na nuku obaj w teamie i baty takie ze sobie poszli - jakie to zycie bywa okrutne co nie heat??

Hmm napisal mi na gg jak byl nuke ze juz mu sie nie chce, a to ze mi sie tez nie chcialo wtedy grac to tez wyszedlem to byl wlasnie "suvoshi" ten elo elo, nie oczekuj odemnie czy od niego, czy od kogolowiek ze zawsze bedziemy "wymiatac", strzelasz do mnie ja gine i tutaj nie ma zadnego ale, tylko podkresalm slowa do mnie, byliscie lepsi w danym momencie i tutaj tlumaczeniem sie lamieniem czy czym kolwiek innym z mojej strony jest bez sensu, nie moj styl. I tutaj nawet nie probojcie mowic ze ten "elo elo" czitowal bo sie juz calkiem skompromitujecie.

i tutaj nie piernicz ze mielismy ubaw bo nawet RAZ nie napisalem nic o terr, jako jedyny z suvem chcialem zmienic team, jemu sie udalo w polowie mapy mi juz pozniej nie, niestety nie mozna sie przeniesc jak jest 8/8 czy 9/9.

A co do tego rzekomego "ubawu" mialem o tym napisac no ale, to WY praktycznie cale BORG stosujecie zasade (przynamniej wczoraj) BORG kontra reszta, gdzie wejdzie karbi czy mientus tam leca wszyscy, pozniej wyniki 21:2 dla was i jakos zaden sie nie przeniosl. tutaj od razy big thx dla bruna, duszka i nie pamietam juz kogo ktory sie wylamal. Rozumiem prywatny server, nie chcecie zebym gral to bez bana tez nie bede, robta co chceta w koncu mozecie. Fakt karbi byl wczoraj pijany i pisal, ostrzegal przed tym jak jeszcze nie wypil ze tak bedzie, ale tak sie nie robi, myslelem ze sprawa mojej osoby zostala wyjasniona a tu nagle lykam 2 bany, nie wiem za co nie wiem od kogo.

karbi nie obraz sie, ale jak jestes pijany to soryy za slowo jestes pojebany, rzucasz tekstami do ludzi (nie do mnie) "Nie podoba sie to wypierdalac!" nikt Ci uwagi nie zwroci bo sie Ciebie hmm "boja" Zawsze myslalem ze BORG to jest co na styl m&s | sq a to jest calkowite przeciwienstwo, w m&s w regulaminie jest kultura, nie ma statszenia itp, tutaj regulamin regulaminem zycie zyciem. Pewnie mnie zaraz 100os zjedzie za ten tekst, no coz, zbytnio sie tym nie przejmuje. Kilka borgow mi sie wlaczylo na gg lub napisalo PM i przyznalo mi racje, nie ktorzy mysla o odejsciu z waszych szeregow, ale to pewnie tez macie w dupie. WCzoraj ifoncia mi napisala smsa ze nie gra juz na Unimatrixe, zmienia serva za to co do niej piszecie, mowicie, nie wiem o co chodzi ale z byle pierdu by tak nie zrobila.

Ostatnio zmieniony przez h34t dnia Pią Paź 29, 2004 8:30 am, w całości zmieniany 2 razy

Pią Paź 29, 2004 7:39 am

Odpowiedz z cytatem

sadzik
c18 | Keyra

Rear Admiral
::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
hm.. na pijanego karbiego nie ma rady

Pią Paź 29, 2004 8:27 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

matisse

BORG Moderator
::: 566 :::
STEAM_0:0:297375

h34at lomatko, wyluzuj wreszcie :lol:

Pią Paź 29, 2004 9:48 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Crazy Bullet

Master Class Officer
::: 160 :::
STEAM_0:0:2288663
Chyba troche przesadzacie z tymi banami dla heat'a (ost tez dostalem bana za czita, ale gralem pod fakem ), a co do statszenia tez to zauwazylem ze tam gdzie karbi to reszta ludu sie pcha chocby d2, zawsze gram w ct bo wiadomo wszyscy leca do t (nie zale sie, lubie grac w ct na d2). Heat dobrze gra i lubie z nim grac nie wiem czemu tak po nim jedziecie. Heat gral jeszcze na misku 1.5 to wiem napewno tam tez mu dobrze szlo i nikt nic nie mowil. A z karbim nie gralem jeszcze jak byl najebany tak zeby dawac bany , ale teksty w stylu jak sie nie "podoba to wypierdalaj" juz widzialem, to bylo do ludzi nowych ktorzy truli dupe o jakies pierdolki typu nie raszuj itp.

Karbi dzis leczy kaca juz go widzialem an misku

Pią Paź 29, 2004 10:06 am

Odpowiedz z cytatem

jury
[BORG] Boq'ta

Commodore
::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
ja gram z karbim bo lubie jego pajacowanie
jak zasowa swoje mmmmmmmm gittaarrrrrrrrrraaa
to zawsze spadam ze stolka

a tak gram gdzie popadnie, gdzie mnie
mnie autojoin przydzieli

Pią Paź 29, 2004 10:25 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

wybaczam ci bo nie wiesz co piszesz

elo elo jak sie przenisol to narzekal na team poza tym ja daje zawsze autobalance

ja nie mam nic do tego ze byly takie a nie inne wyniki bo mnie to grzeje szczerze mowiac

napisalem to bo czasem irytuje mnie zachowanie typu suovoshi typu "terro jakie staty ma" ew "co za team"

a mi rybka gdzie gram
daje auto i tyle i nie narzekam

nie lubie jak karbi jest zbyt wyluzowany bo gra jest wtedy jebnieta
muzyczki i pierdolenie przez mici etc.

gadac mozna jasne ale nie jak wszyscy na raz paplocza

Pią Paź 29, 2004 10:53 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Zszywa3
dziewczyna z PRLu

Lieutenant Commander
::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204

h34t napisał:
A co do tego rzekomego "ubawu" mialem o tym napisac no ale, to WY praktycznie cale BORG stosujecie zasade (przynamniej wczoraj) BORG kontra reszta, gdzie wejdzie karbi czy mientus tam leca wszyscy, pozniej wyniki 21:2 dla was i jakos zaden sie nie przeniosl.

Tu sie zgodze niestety. Ostatnio jak wlaze (czasem pod fake'ami ) na uni, to czesto zastaje taka sytuacje: jeden team pr0 i wynik wysoki, a drugi team zaledwie pare rundek wygranych. Takie granie nie jest zabawne i zniecheca ludzi.

A co do full auto, to jest zdecydowanie skill. Ja wale full auto prawie zawsze z wyjatkiem naprawde duzych dystansow. Na bliski dystans staram sie celowac na glowke, a jak jest daleko to na srodek mniej wiecej. Generalnie kontrola recoila to podstawowa sprawa w cs'ie i dosc trudno jest sie jej nauczyc. Wlasciwie to bardziej trzeba wyczuc.

Pią Paź 29, 2004 2:29 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Ifoncia

Senior Petty Officer
::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136

matisse napisał:

Jak on ma wyluzowac jezeli wy w ogole traktujecie go jak..................ej....to ze gra lepiej od was nie zaczy ze musi dostwac bany a wy sie ztego brechtacie....bezszczelne...zegnam

Pią Paź 29, 2004 5:57 pm

Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
matisse napisał:

z mila checia, bana mam do dzisiaj wiec zapewne perm'a chycilem, no coz robta co chceta, z drugiej strony zbanuj sie permem, tez Ci powiem zebys wyluzowal, z tego co mi ktos powiedzial bana mam od pana sledzia, za to hmm jak on to ujal ze go "wkurzalem". Nie wiem czy tego pierwszego 20min czy tego ktorego mam do dzisiaj, no ale coz, sory ze sama moja obecnosc "wkurza" badz "wkurwia"

Pią Paź 29, 2004 6:00 pm

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny