zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Full auto, "fart" i inne.

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Leczcie sie!

nie pozdrawiam

............................................
Pią Paź 29, 2004 6:40 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Piotrass
nocny_Gacek

Commander
::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
Crazy Bullet napisał:
Chyba troche przesadzacie z tymi banami dla heat'a (ost tez dostalem bana za czita, ale gralem pod fakem ), a co do statszenia tez to zauwazylem ze tam gdzie karbi to reszta ludu sie pcha chocby d2, zawsze gram w ct bo wiadomo wszyscy leca do t (nie zale sie, lubie grac w ct na d2). Heat dobrze gra i lubie z nim grac nie wiem czemu tak po nim jedziecie. Heat gral jeszcze na misku 1.5 to wiem napewno tam tez mu dobrze szlo i nikt nic nie mowil. A z karbim nie gralem jeszcze jak byl najebany tak zeby dawac bany , ale teksty w stylu jak sie nie "podoba to wypierdalaj" juz widzialem, to bylo do ludzi nowych ktorzy truli dupe o jakies pierdolki typu nie raszuj itp.

Karbi dzis leczy kaca juz go widzialem an misku
\

winosek ?

h34t + krejzy byllet = WMPP

Pią Paź 29, 2004 6:52 pm

•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Brunon
The Stig

Vice Admiral
::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
ja powiem tyolko tyle...ODPIERDOLCIE sie od heata, zdejmijcie mu bana i zapomnijcie o sprawie
dziekuje

Pią Paź 29, 2004 6:59 pm

•  100+ Club Member
•  Adults only
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Bolo

Fleet Admiral
Zbanowany
Ochłonałem to wiecej napisze
Macie specyficzny sposób mówienia ludziom "Nie lubimy z tobą grać proszę idź sobie"
Brunon napisałeś zapomnijcie o sprawie...
niektórzy pewnie zapomną, ale Ifoncia nie wejdzie więcej na unimatrixa - to już pewne. pare osób naprężyło sprężynę, a inne pare wymierzyło ja w strone heata. Przyznaje że wszystko wskazywało na to ze uzywa wspomagaczy, ale to chyba juz wyjaśnione...
Pare osób napisało, ze nie lubi z nim grać, ale nic nie było powiezdiane bezpośrednio do niego.
Możecie pisać jak zwykle że jakieś bola które są tu krótko jak zwykle "pyszczą" za 10ciu - śmiało wali mnie to totalnie. Ale zastanówcie sie nad tym co robicie bo śmieszne to bynajmniej nie jest...
Pare osób usłyszało texty typu "Jak sie nie podoba to wypierdalać" - ja też usłysze?
Jak dojde do ładu z łączem i bede grał tak jak kiedyś po necie kiedy w tabeli wyników praktycznie nie schodziłem z pierwszego miejsca to też mnie pożegnacie z byle powodu?

Pią Paź 29, 2004 8:20 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

sadzik
c18 | Keyra

Rear Admiral
::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
ja pierdolę
powiem tylko że się taki burdel robi jak chuj

mam się walić?
to wy się pierdolcie, ale tyle powiem że z tego co widzę to nagle zaczyna się niezłe odpierdalanie chamówy

i naprawdę niewiele brakuje do tego żebym to ja powiedział chuj temu w dupę - parę fajnych osób tu poznałem i to zostanie
a taplać się w bagnie jakie się robi nie zamierzam

Pią Paź 29, 2004 9:25 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade
::: 1010 :::
STEAM_0:0:276476

h34t napisał:
matisse napisał:
h34at lomatko, wyluzuj wreszcie :lol:

z mila checia, bana mam do dzisiaj wiec zapewne perm'a chycilem, no coz robta co chceta, z drugiej strony zbanuj sie permem, tez Ci powiem zebys wyluzowal, z tego co mi ktos powiedzial bana mam od pana sledzia, za to hmm jak on to ujal ze go "wkurzalem". Nie wiem czy tego pierwszego 20min czy tego ktorego mam do dzisiaj, no ale coz, sory ze sama moja obecnosc "wkurza" badz "wkurwia"

powiedz od ktorego

swoja droga lubie grac przeciwko tobie bo zabicie ciebie to frajda
poza tym jak wiesz od poczatku mialem swoje zdanie na temat demek i nie widze przeszkod czemu mialbys nie grac a powod bana dla mnie jest absurdalny

poiem tylko tyle ze sadze ze to nowy sledz bo stary jest wyluzowany a co do reszty to wezcie sie nauczcie tez tego ze admin nie zawsze ma racje
zreszta co ja sie tu kurwa bede produkowal

Pią Paź 29, 2004 9:28 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Bolo

Fleet Admiral
Zbanowany
sadzik napisał:
ja pierdolę
powiem tylko że się taki burdel robi jak chuj

mam się walić?
to wy się pierdolcie, ale tyle powiem że z tego co widzę to nagle zaczyna się niezłe odpierdalanie chamówy

i naprawdę niewiele brakuje do tego żebym to ja powiedział chuj temu w dupę - parę fajnych osób tu poznałem i to zostanie
a taplać się w bagnie jakie się robi nie zamierzam

Sadzik chodzi mi o to, że już pare razy zdarzało się, że ktos obraża moich znajomych, a kiedy zacząłem prostować i prosić, o zapobieganie takim numerom zostałem potraktowany jak "jakieś bola" a w odpowiedzi na prośbę dostałem półśrodek cobym sie odwalił. Mało tego nawet już elegancko nie można powiezdzieć, że nie podoba sie właścicielowi servera jednemu czy drugiemu czyjaś gra, czy nawet ostrzej, jeśli zajdzie potrzeba...
Został napisany nowy regulamin server - i fajnie admin, ma zawsze racje - rozumiem ale czy jeśli ja przebanuje połowe osób "bo mi sie nie podobają bo mnie zabijają" to bedzie ok?
BTW nie napisałem zeby ktokolwiek sie walił napisałem że na lekceważenie mnie bede odpowiadał bym samym.
A osobiście co do Ciebie Sadzik to jeszcze Ci się nie zdarzyło mnie wnerwić.
Cały czas chodzi mi o szczerość - nielubicie heata - powiedzcie mu to, a nie banujecie z byle powodu. To tak jakby ktoś Was wykopał z dyskoteki za to że ładnie tańczycie.

pozdrawiam

Pią Paź 29, 2004 9:50 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Duszek
Random player ;)

Lieutenant
::: 1735 :::
STEAM_0:1:6791175
h34t, podziwiam cie jak ty to wszystko znosisz...

Jak już napisałem w którymś temacie odnośnie Ciebie, że coraz więcej osób nie potrafi grać z lepszymi. Poprostu. Lepszy? wypierdalaj, ja chcę swoje łatwe fragi. Coraz więcej osób tak się zachowuje Również tych po których bym się tego wogóle nie spodziewał
Dziwne ze z takim Immerem lub tofifem (oczywiście nic do nich nie mam ) chcecie grać mimo że są podobnego poziomu co h34t. Wszyscy płaczecie że ma czity, a tak naprawdę nie macie dowodów i banujecie za statystyki To przepraszam bardzo, ale to już jest niesmaczne. Nie widzę sensu grać na serwie ze słabszymi. Nie o to tu chodzi. Tak jak w życiu realnym są lepsi i gorsi. I to tworzy klimat tej gry. Zabić lamkę żadna przyjemność, ale już gdy ustrzelisz np. Immera czy h34t'a odczuwasz satysfakcję że pokonałeś godnego przeciwnika
Trudno, to wasz serwer i zdaję sobie sprawę z tego, iż to co piszę może wogóle nie mieć wpływu na nic...
Wielki Brat patrzy ale niewiele widzi lub niewiele chce widzieć...
W sprawę Ifonci nie wnikam, bo nie znam szczegółów , aczkolwiek baaardzo żałuję że tak traktujecie (nie wszyscy rzecz jasna) nieliczną z dam na naszym serwie. Szkoda.. nawet bardzo

Opamiętajcie się, cs to tylko gra

Pozdrawiam..

Pią Paź 29, 2004 10:32 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

sadzik
c18 | Keyra

Rear Admiral
::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
Bolo - nie wiem czy zauważyłeś ale jestem po tej twojej stronie
uważam że masz rację, a mó tekst był skierowany do kogoś innego - i te osoby wiedzą o co biega

Pią Paź 29, 2004 11:23 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Mientus
Zla Halina

Administrator
::: 3168 :::
STEAM_0:1:1277260
Brunon napisał:
zdejmijcie mu bana i zapomnijcie o sprawie
dziekuje

oooo to dobre jest.

Bana to chyba nie ma bo na pewno nie dostał perma.
Jak ma to trza zdjąc nie ma rady

Heat wiem juz pewnie nas nie lubisz ale jak wpadniesz kiedy to popajacuj z nami będzie dobrze.

Ta dajta już spokuj i zamykam w pizdu.
I wyluzujta ludzie bo to nie tędy droga !! !!

Pią Paź 29, 2004 11:35 pm

•  Administracja
•  BORG Member
•  Clan STORM
•  Clan XaNaX
•  Head Admini
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 3 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3