|
 |
Taki maly problemik.
|
 |
Hot
 ::: 1008 :::
STEAM_0:0:3571094
|
Bolo lol napisał: |
Heat nie pamiętam całkiem możliwe ze to ten głowy nie dam
ps. testowałeś go ?
:lol:  |
heheheh a ty bolo wiesz wogule jak sie nazywasz czy tez nie pamietasz ?? :rotfl:
............................................ Pon Lis 22, 2004 3:55 pm
|
|

|
h34t
 ::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
|
ps. testowałeś go ?
Testowalem oba, u mnie nie pomoga Moze dlatego ze mam zalaczone tego eax'a, jak go wylacze to probelm echo + woda znika ale pojawia sie inny, mianowicie mam problem z lokalizacja ludzi ze sluchu Ale z tego co wiem to innym pomaga wlasnie to room_type 0 lub ten skrypcik, pewnie u Ciebie zadziala 
............................................ Pon Lis 22, 2004 4:07 pm
|
|

|
Bolo lol
 ::: 355 :::
|
Hot napisał: |
ps. testowałeś go ?
heheheh a ty bolo wiesz wogule jak sie nazywasz czy tez nie pamietasz ?? :rotfl: |
ehhh Hot Hot tak pamiętam nawet gdzie były przecinki i kropki nie wspominając już i samym kodzie skryptu :lol: :rotfl:
:lol: 
............................................ Wto Lis 23, 2004 12:43 am
|
|

|
M@d EasyDor House MD
 ::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
|
To jakie karty macie że wam działa A3D ???
Przecież to stary standart - prawie nie ma kart już takich...
A szkoda - bo na A3D słychać dźwięk tak mniej więc z dwa razy większej odległości niż przez EAX (jak dorwę gdzie o tym czytałem to dam linka, teraz nie pamiętam). Jak by mi działał A3D to bym wymiatał 
............................................ Wto Lis 23, 2004 9:59 am
|
|

|
h34t
|
M@d EasyDor napisał: |
To jakie karty macie że wam działa A3D ???
Przecież to stary standart - prawie nie ma kart już takich...
A szkoda - bo na A3D słychać dźwięk tak mniej więc z dwa razy większej odległości niż przez EAX (jak dorwę gdzie o tym czytałem to dam linka, teraz nie pamiętam). Jak by mi działał A3D to bym wymiatał  |
Ja mam wbudowana karte dziekowa ma plycie (Abit nf7-s) z tego co sobie przypomniam ma podobne parametry jak SB audigy. Probowalem grac na tym a3d ale jakos inaczej wszsytko slychac, np. wale w sciane bo kogos tam slysze a okazuje sie ze koles jest juz 10cm kolomnie Na eaxie nie mam problemow z lokalizacja ludzi :szlug: Jak znajdziesz tego linka to zapodaj, bo watpie zeby bylo 2x lepiej 
............................................ Wto Lis 23, 2004 10:15 am
|
|

|
M@d EasyDor House MD
|
Wiesz Heat - pewnie jest tak, że na kartach typu audigy (albo jakichkolwiek w miarę nowych) jak zaznaczysz "A3D" nie dzieje się nic. A3D to był taki konkurencyjny do EAX'a system pozycjonowania dźwięku. Gdzieś czytałem na jakiejś stronie - kolesie robili różne testy w cs. Między innymi z dźwiękiem. I okazało się, że na kartach obsługujących A3D (w tej chwili już nie do kupienia) odległość z jakiej słychać (cokolwiek) jest prawie dwa razy większa. Nazwijmy to "bug"
Taka tylko ciekawostka. Nie jestem na 100% pewien, czy na 1.6 też to działa - stronka chyba dotyczyła 1.5 (ale głowy nie dam).
Jak odgrzebię to zapodam.
Hej
............................................ Wto Lis 23, 2004 10:25 am
|
|

|
h34t
|
Moge Ci tylko napisac ze jak wylaczylem eax i a3d tez bylo wylaczone to wtedy to juz calkowita klapa, jak zalczylem a3d to bylo lepiej ale i tak nie to samo jak na zalaczonym tylko eax'ie. NA eax w options/audio/sound effects volume mam na max'a, jak wczoraj zalaczylem tego a3d to volume musialem zmniejszysz do polowy bo nie dalo sie wytrzymac. Ale tak jak pisalem wczesniej, jakos inaczej slychac dzwieki na a3d niz eax wiec wrocilem do starych ustawien, jak znajdziesz tamta stronke przypadkiem to daj link'a Nie moge napisac ze to jest nie mozliwe bo rozne "bugi" juz widzialem Ale tak jak napisales w 1.6 raczej to nie dziala juz 
............................................ Wto Lis 23, 2004 10:33 am
|
|

|
M@d EasyDor House MD
|
HA!
Patrz - znalazłem!
To jednak było dawno temu...
Raport może być nieaktualny (choć kto wie). Generalnie wogóle polecam lekturę, bo nawet jeśli coś się zmieniło, to nie wszystko (np hitboxy pewnie nadal robią dziwne rzeczy). Raport dotyczy wersji 1.3, więc powtarzam - trakuj jako ciekawostkę...
:: LINK ::
To o słyszalności wystrzału na eax i a3d
:: LINK ::
A tu strona główna.
Enjoy stary haxie 
............................................ Wto Lis 23, 2004 10:38 am
|
|

|
h34t
|
Ciekawe ciekawe :devil: Przeczytam calosc jutro rano jak wroce z work, teraz looknalem na te dzwieki i musze przyznac ze jezeli to byla prawda w 1.3 to nie zle byly roznice miedzy eax a a3d Troszke czytania bedzie, ale jest fajnie napisane wiec co mi tam Thx czituszku :devil:
............................................ Wto Lis 23, 2004 10:48 am
|
|

|
|