|
 |
Załamanie Graficzne
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
h34t
 ::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
|
raV napisał: |
Wiem żę istnieje na to jaki sposób... Tak jak oglšda się mecz na HLTV to sš tak jakby załamki graficzne przy wycišganiu broni nie widać jak on jš ładuje żeby była gotowa.. a jak zrobić żebym jak gram miał takie co że klikam "1" i odrazu broń się pojawia tak że nie widać ruchów rekš.. ani takich rzeczy ? Jak się oglšda mecz na HLTV to tak jest żę nei widać tych ruchów rękš przy wycišganiu.. Chyba mnie kto skuma i mi pomoże ? |
Można usunąć animacje przy zmianie broni za pomocą HLTV_models, tylko po co ? To ze będziesz miał od razu bron w ręce nie oznacza ze będziesz mógł oddać strzał szybciej niż inni, po prostu animacje która miała być i tak będziesz musiał odczekać nie widząc jej. Granie na tych HLTV_models jest zabronione w CB, na nie które servery ffa sie w ogole nie połączysz, na innych będziesz mógł grac bez problemu tylko nie wydaje mi sie żeby to wszystko było warte zachodu... Jedyne podmiany modeli dozwolone przez CB to HighFPS models.
Uprzedzając Twoje następne pytanie, białe ściany to czit 
............................................ Pon Gru 06, 2004 7:45 am
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
h34t napisał: |
Uprzedzając Twoje następne pytanie, białe ściany to czit  |
E tam, Panie, co wy tam wiecie 
............................................ Pon Gru 06, 2004 5:23 pm
|
|

|
raV
 ::: 24 :::
|
akuratnie nie chciałem tak pisać  zonk : P
............................................ Pon Gru 06, 2004 6:33 pm
|
|

|
h34t
 ::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
|
AdiQ napisał: |
E tam, Panie, co wy tam wiecie  |
Cos tam wiemy
raV napisał: |
akuratnie nie chciałem tak pisać  zonk : P |
Chciałeś nie chciałeś, przyda Ci się na przyszłość jak przypadkiem chciałbyś zacząć kombinować z tym i innymi takimi
Chyba można zamknąć.
............................................ Wto Gru 07, 2004 8:17 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|