|
 |
Nabór do klanu [MA]
|
 |
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Wydaje mi się, ale chyba go widziałem dziś lub wczoraj na UNI.
Pozdrawiam.
............................................ Nie Gru 26, 2004 12:09 am
|
|

|
Camel
 ::: 470 :::
|
yo.
powodzenia... przemysl sklad robcie takty i jedzcie wszystkich ktorych sie da :].
moze kiedys zrobimy spara z sTyLe?
Co Wy na to?
............................................ Nie Gru 26, 2004 1:24 pm
|
|

|
Rogge
 ::: 289 :::
STEAM_0:0:3697576
Zbanowany |
Koleś już wyleciał Na początku niezauważyłem jego czitów... może dopiero później zaczął używać...
Dobra to piszcie kto chętny 
............................................ Nie Gru 26, 2004 1:45 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Moze ja cos napisze. Jak ja to widze.
Rogge widze, ze na sile chcesz zalozyc klan. Z PXPL nie wyszlo, zatem zmieniles nazwe, strone i dalej probujesz. Tymczasem problem tkwi gdzie indziej. W dzisiejszych czasach trudno zalozyc klan. Ludzie sa juz znudzeni klanami. Tym bardziej, ze nie dysponujesz potrzebnym potencjalem. Nie masz serwera na klanowki, malo tego. Nawet strony zakladasz na Lycosie a nie platnym serwerze z PHP bez zadnych reklam. Takiego klanu NIKT nie bedzie bral pod uwage. A juz na pewno nikt nie podchodzil do niego powaznie.
Obserwuje twoje postepy od jakiegos czasu. W kolko cos pajacujesz, cos zmieniasz, brak stalosci. Przyznaj szczerze ile ostatnio for dyskusyjnych zalozyles? Ja sie zarejestrowalem chyba na czterech twoich forach, a wciaz sa jakies nowe, stare znikaja. Taka zonglerka z forami powoduje, ze ludzie sie zniechecaja. Ja juz nawet nie zagladam na twoje fora, bo po co mam pisac cos, co za miesiac zniknie. Zreszta forum na Lycosie dlugo nie pociagnie, w pewnym momencie limit sie wyczerpie i co wtedy? Zaczniesz odchudzac baze usuwajac stare posty?
Kolejna sprawa to twoj mlody wiek. Nie znajdziesz wsrod osob tu piszacych chetnych do klanu, w ktorym liderem jest czternastolatek. Moze jakis Pajoo czy inny Slajer czy Raku sie skusza, ale to wszystko. Nikt nie bedzie bral was na powaznie.
Wiem, ze to co napisalem boli, ale taka jest prawda. Ja ze swojej strony zycze ci sukcesow w prowadzeniu klanu, ale tez wytaczam wszelkie problemy z jakimi przyjdzie ci sie borykac. Z niejednego pieca chleb juz jadlem, bylem w wielu klanach. W PRGK, wtopie, Collnecie, STOR-mie, misioo, XaNaXie, teraz prowadze BORG. Znam wszelkie problemy klanowe i jaki to jest chlebek. Brak serwera i organizacji spowoduje, ze na poczatku wszyscy beda pelni werwy i zapalu, pozniej ostygna i zaczna uciekac. Nie ma klanowek, nie ma treningow, zgrywania taktyk. W CB nie macie zadnych szans.
Dlatego daj se chlopie spokoj z tym. Bo prowadzenie i zycie klanu to nie tylko forum na Lycosie, to wymaga jakiegos potencjalu ktorego ty niestety nie posiadasz.
............................................ Nie Gru 26, 2004 2:14 pm
|
|

|
Rogge
Zbanowany |
Zaczynam na lycosie bo nie wiem co z tego klanu wypali a kasy na darmo nie chce wydawac ( wiem ze mozna na tym serwku dać co innego i przykryć subdomenš, ale nie będę miał pomysłu co na tym serwerze miałoby być ).
Moje forum to link-ftp i nie zmienialem go dlugo, a stoi na platnym serwie 
............................................ Nie Gru 26, 2004 5:39 pm
|
|

|
Slayer rn: SlaYer_prk.
 ::: 968 :::
STEAM_0:0:5985037
Zbanowany |
Karbulot napisał: |
Przyznaj szczerze ile ostatnio for dyskusyjnych zalozyles? Ja sie zarejestrowalem chyba na czterech twoich forach, a wciaz sa jakies nowe, stare znikaja. |
o taaa chyba z 7 nie ma co na gg tez reklamujesz te forum ale i tak nic z tego ci nie wychodzi. A co do klanu to daj se siana bo nic ci z tego nie wyjdzie. Idź gdzies na gotowe. Tak jest najlepiej. :devil:
............................................ Nie Gru 26, 2004 8:30 pm
|
|

|
wlodek polish^mi
 ::: 1511 :::
STEAM_0:1:678316
|
ttaaaa mnie tez nie bawia takie klany ktore sie rozpadaja po tygodniu a twoj rogge do takich nalezy dlugo nie pociagniesz
............................................ Nie Gru 26, 2004 8:47 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Rogge napisał: |
Moje forum to link-ftp i nie zmienialem go dlugo, a stoi na platnym serwie  |
Wiem, widzialem to twoje forum. Na cholere je zalozyles to chyba sam nie wiesz. Przede wszystkim jak sie zaklada prywatne forum (czyli swoje, a nie klanowe), to sie skupia na jednej rzeczy i zaklada forum tematyczne. A ty zalozyles forum ze 100 dzialami. A wiesz co sie mowi o takich rzeczach co sa do wszystkiego? Sa one do niczego. Zreszta zobacz oszalamiajaca liczbe uzytkownikow i liczbe napisanych postow.
............................................ Nie Gru 26, 2004 9:54 pm
|
|

|
Rogge
Zbanowany |
No chyba masz rację ... ale forum mojego kolegi link-ftp jest o tematyce ogólnej i dobrze ściąga ludzi...
............................................ Nie Gru 26, 2004 10:08 pm
|
|

|
KILIK
 ::: 855 :::
STEAM_0:0:88920
Zbanowany |

............................................ Nie Gru 26, 2004 10:24 pm
|
|

|