|
 |
xiCe, raV CS 1.6
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
raV
 ::: 24 :::
|
xiCe i raV moje nicki..
gg 2169688 email p.rav@interia.pl
Klany : eFv, NageroTh, #sqn.team.pl^, h2o, Team^SW, *Fu*, "więcej nie pamiętam za wszystkie bardzo żałuje, a Ciebie Liderze prosze o przyjęcie mnie do swojego"  
W Csa gram już ponad pół roku.. skill róznei to ze mnąbywa czasami mam forme.. a czasami si do gry nie e nadaje.. lecz jak się staram to kto wie 8)
Demka nie mam.. nie chce mi sie nagrywac dawac na FTp itp.. poprsotu mogwe jakies testy poprzechodzic.....
ale dokładnie chodzi mi o klan który ma stały skład, WWW (serverka nie musi bo ja mam admina i mogę tam grać cw) , TAKTYKI!!!!!!!(albo do wymyslenia ale żeby były ogolnie) nooo i chęci do gry to tyle.. 
............................................ Sob Sty 01, 2005 4:55 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Wszystkie odpowiedzi O-T pod powyższym postem zostały usunięte.
Proszę w swoich wypowiedziach pamiętać o tematyce tego działu i odpowiadać na temat, lub nie zabierać głosu. Wszelkie konflikty i niejasności można wyjaśniać prywatnie, a pozostałą piłkarską kreatywność uzewnętrzniać w przeznaczonych do tego działach.
............................................ Nie Sty 02, 2005 1:50 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|