zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Bardzo cielawa stronka BORG :D

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 3 z 4
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Eravinor
rain

Administrator
::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
teqila napisał:
a teraz pytanie z innej beczki ile rain ma lat?

No to juz nie jest trudne do wydobycia, poszukaj nawet na stronie Przymierza, a w pewnym odnosniku znajdziesz. ;-)

teqila napisał:
a z tym lycosem to mozna cos nasmarowac do nich zeby usuneli im konto ale to musi zrobic odpowiednia osoba z wrodzona angielszczyzna :)

Nie ma problemu. Wypiszcie tylko, o ktore elementy mam sie czepiac. Typu link do obrazka u nich/link do naszego (ewentualnie opis gdzie to bylo, jezeli juz nie ma, wtedy sam sobie znajde).

............................................
Pią Sty 28, 2005 5:28 pm

•  Administracja
•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan secforce
•  Head Admini
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

dEx

Rear Admiral
::: 5659 :::
Zbanowany
rain napisał:
a teraz pytanie z innej beczki ile rain ma lat?

Widzę z własnych obserwacji, że rain zaczyna być pewnego rodzaju "szarą eminencją" w BORG-u. Niewątpliwie wzbudził zainteresowanie wielu osób. Narodziły się pytania odnośnie jego fenotypu, przypuszczalnego wyglądu (nawet kilka fotosów się znalazło w Internecie ), a teraz już widzę idziecie na całego.

Może zatem czas zorganizować "przedstawienie" p.t.: "sto pytań do... raina"? On trochę naściemnia (na bezgranicznej szczerości świat się przecież nie kończy ), Wy się dowiecie "prawdy", zaspokoicie swoją ciekawość i będziecie czuć się szczęśliwi. Wyjdzie ładna bajka, w której pewnie znajdzie się szczypta prawdy, leczy tylko rain będzie wiedział do końca co jest fałszem, a co nie.

W razie czego mogę podjąć się przeprowadzenia wywiadu. Jeżeli ładnie poprosicie, to go odpowiednio "przepytam".

Pią Sty 28, 2005 9:07 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Spe3dy
Cheetah; spidi*

Commander
::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
Tygrys napisał:

2: może zbierzemy ekipe z Borg i nie tylko zalogoujemy sie na tą tibie i troszke pomęczymy tych lolków ?

To będzie trudne.
Grałeœ kiedyœ w tibię?
żeby zrobić tam 40 poziom, trzeba grać codziennie minimum po 3-4 godziny przez jakiœ miesišc czy półtora.
niewiem, co to za gildia, ale sšdzę, że nie sš to "br" tylko polacy więc nawet gdybyœmy się wbili w 40 osób, to
nie każdy by miał tyle czasu i chęci żeby w to grać tylko po to, żeby kogoœ zabić i dastać bana

a tak wogóle, to ja bym proponował zrobić z tym coœ jak najszybaciej
bo potem oni mogš się czepiać i wmawiać że majš to dłużej i takie inne.
niektórzy ludzie poprostu nie majš wstydu...

Pią Sty 28, 2005 9:45 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

KEME

Lieutenant Commander
::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
Dragunov napisał:
Narodziły się pytania odnośnie jego przypuszczalnego wyglądu

Kurde to ten jego avatarek to nie on ?? :hihi: :lol:
BTW: co to sa te BL i MB czym mialem Raina zaginac Nie mam pojecia - jedyne co mi sei kojarzy to: Brykające Lamoskoczki i Maupozaury Bulwiaste Ale tak serjo to ni wiem

Pią Sty 28, 2005 10:39 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

dEx

Rear Admiral
::: 5659 :::
Zbanowany
KEME napisał:
Kurde to ten jego avatarek to nie on ?? :hihi: :lol:

Tak, to on! Ale radzę uważać, bo ta informacja zaraz się rozniesie po całym BORG-u. :lol:

KEME napisał:

BTW: co to sa te BL i MB czym mialem Raina zaginac Nie mam pojecia - jedyne co mi sei kojarzy to: Brykające Lamoskoczki i Maupozaury Bulwiaste Ale tak serjo to ni wiem

To nie Ty masz wiedzieć, tylko rain. Ja tylko pozwoliłem sobie wyprowadzić taką drobną zagadkę. Zaraz Ci wytłumaczę w PM-ie o co chodzi, żeby Cię przypadkiem rain nie próbował zagiąć udzielając na nią odpowiedzi.

Sob Sty 29, 2005 12:39 am

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

oWn3d

Fleet Recruit
::: 2 :::

Na wstępie zaznaczam, że nie jestem autorem tamtej strony, więc wszystkie proœby o zmiane czegokolwiek nie odniosš żadnego skutku.

Wiecie, wystarczyłoby ładnie poprosić a nie od razu atakowac (jeżeli ktoœ nie wie o czym pisze to niech zobaczy Księge Goœci na link-ftp).
Karbulot napisał:
To logo w gornym lewym rogu... Dziwnie znajome... A nikt mnie nie pytal czy moze to sobie wziac...

No to może trzeba było się z nim skontaktować a nie najeżdżać na niego i wyzywać go od lam i reszte gildii od pozerów?
A logo zostało uzyte ponieważ przed powstaniem strony było już użyte TUTAJ
Co do tych wszystkich którzy chcš wstšpić na wojenna œcieżkę... zacznijcie brać coœ na uspokojenie albo przestańcie grać w CS'a bo wam ryje psyche i zaczynacie myœleć, że nic sie nie da załatwić w spokoju... a co do użytkownika Tygrys: nie używaj skrótów których nie rozumiesz.
No i jeszcze jedna sprawa dotyczšca nazwy... jak możecie zarejestrować cos co nie zostało przez Was wymyœlone? Wpiszcie sobie na link-ftp "borg collective" i zobaczcie ile jest stron o tej nazwie... bez przesadyzmu prosze.
Chcecie to możemy zakończyć sprawe i nie będzie problemu...
Czekam na odpowiedŸ... najlepiej na GG

Pon Sty 31, 2005 2:14 pm

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
No tak, tylko ze my uzywajac nazwy BORG postapilismy bardzo ladnie i zamiescilismy odpowiednia informacje o prawach autorskich Paramountu (ze inni tak nie robia - ciekawie). Tym bardziej ze Paramount tez nie jest tak naprawde wlascicielem tej nazwy (ciekawe co na to watykanskie rodziny Borg czy tenisista Bjarn Borg). Ale poniewaz bazujemy na Star Treku, dalismy odpowiednia notke w stopce.

Ja wiem, ze wszyscy korzystaja z danych zrodlowych. Sam tez tak robie. Innymi slowy musialbym miec zgode VALVE na uzywanie skinow z gry w logu naszych serwisow. O ile naturalnie VALVE wykupilo legalnie prawa do tego, bo to nie oni wymyslili CS-a, tylko go przejeli. Wlascicielom fontu BoltBT tez powinna nalezec sie gratyfikacja.

Sedno tkwi w czyms innym. To juz nie jest kopiowanie i przerabianie czyjejs grafiki. To mozna przyjac. Ale to jest DOKLADNIE nasze, wymyslone przeze mnie logo. Zielone kolko z Piccardem w srodku, zotlty napis pisany takim kolorem i takim fontem. To jest dokladnie to samo co sam wymyslilem. I to jest logo naszego Przymierza. To juz nie jest jakis tam skin, kolorki itd. To juz jest LOGO, a wiec znak towarowy zastrzezony. Obecne logo BORG, wprawdzie bazujace na oryginalnym pierwowzorze jest juz mojego autorstwa.

Nie ma takiego drugiego w Sieci, sam je wymyslilem i jest moje. Godzinami je projektowalem. I wkurzylbym sie jakbym znalal je na czyjejs stronie pospisane na dokladke "Grafika by nieKarbulot".

Pon Sty 31, 2005 3:01 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

oWn3d

Fleet Recruit
::: 2 :::

Tak więc chce Pan, Panie Karbulot aby wspomniane logo zostało usunięte ze strony :: LINK :: i to rozwišże sprawe, zgadza się?
W sumie to nie powinien Pan rozmawiać ze mna, tylko z Czarnym...

Pon Sty 31, 2005 3:15 pm

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Ja z nikim nie rozmawiam bo i po co. Na moje graficzki a nawet cale strony skopiowane od siebie napotykalem sie wiele razy w Sieci i jakos przezylem. Nie powiem zeby mnie to radowalo, ale tez nie robilem z tego powodu wielkiego zametu. Zauwaz ze ten topik nie zalozylem ja. Zobaczylem swoj projekt,m wypowiedzialem sie i to wszystko. Czy widzisz tu jakies moje posty zebym darl z rozpaczy szmaty z siebie? Powiedzialem co o tym mysle i skonczylem ten temat. Zagladalem tu tylko od czasu do czasu aby sie posmiac jak moje Borgi wymyslaja rozmaite "straszliwe zemsty" aby wam dokopac. Hehehe, kochane pajace walcza o swoje .

Jesli chcecie to logo, to prosze bardzo. My juz go nie uzywamy. Teraz macie moja zgode, bo wiem ze ono jest wykorzystywane i nie stawiam zadnych przeciwskazan. Ale na przyszlosc pamietajcie, ze Interneto to tez jakas foma mediow i tez tu obowiazuja swoje zasady. Chyba nie lubicie jak piszecie w domu wypracowanie z polskiego, kolega od was zerznal bez waszej wiedzy i dostal za to piatke. Za wasza prace. Dlatego na przyszlosc trzeba wiedziec, ze tutaj tak samo obowiazuja prawa wlasnoci, a jak juz nie ma mozliwosaci zapytania kogos o zgode, to chociaz wypada wspomniec gdzes malutkimi literkami w stopce, ze to i to jest projektem takiej a takiej osoby. Bo inaczej w internecie beda panowaly zasady dzikiego zachodu.

Pon Sty 31, 2005 3:31 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Qwert

Master Petty Officer
::: 219 :::
STEAM_0:1:2012339

widze ze tutaj szykuje sie jakas wojna czy cos w tym stylu .. ale to logo to jednak chyba juz jest lekka przesada a tak pozatym to ja tez grywalem czasami w tibie i bardzo mi sie podfobalo

Pon Sty 31, 2005 5:05 pm

Odpowiedz z cytatem

Tygrys

Master Class Officer
::: 190 :::
STEAM_0:0:3811725

:devil: z czach ich a co będą się rządzić czyjąś nazwą i grafiką !

Pon Sty 31, 2005 5:11 pm

Odpowiedz z cytatem

Mientus
Zla Halina

Administrator
::: 3168 :::
STEAM_0:1:1277260
oWn3d napisał:
Na wstępie zaznaczam, że nie jestem autorem tamtej strony, więc wszystkie proœby o zmiane czegokolwiek nie odniosš żadnego skutku.

to po co się odzywa ???

oWn3d napisał:
Co do tych wszystkich którzy chcš wstšpić na wojenna œcieżkę... zacznijcie brać coś na uspokojenie albo przestańcie grać w CS'a bo wam ryje psyche i zaczynacie myśleć, że nic sie nie da załatwić w spokoju...

hihihihi już go lubię

Wto Lut 01, 2005 7:47 am

•  Administracja
•  BORG Member
•  Clan STORM
•  Clan XaNaX
•  Head Admini
Odpowiedz z cytatem

Mider
Zasadzka

Fleet Captain
::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
oWn3d napisał:
No to może trzeba było się z nim skontaktować a nie najeżdżać na niego i wyzywać go od lam i reszte gildii od pozerów?

A to teraz taka moda, żeby złodziej prosić, żeby łaskawie oddał co ukradł.
Sądziłem, że raczej gościa wsadza się do mamra i po kłopocie.

oWn3d napisał:
Co do tych wszystkich którzy chcš wstšpić na wojenna �cieżkę... zacznijcie brać co� na uspokojenie albo przestańcie grać w CS'a bo wam ryje psyche i zaczynacie my�leć, że nic sie nie da załatwić w spokoju...

A pokojowo Pan powiadasz? No ok. a jak niby miało by to wyglądać?
Karbi się przyzwyczaił, że go ktoś okrada, ale ja lubię Karbiego i nie potrafię przejść do porządku dziennego nad takim procederem.
Rozumiem więc, że pokojowo zaprzestaniecie używania kradzinych dóbr oraz zaproponujecie stosowną nawiązkę.

Wto Lut 01, 2005 12:28 pm

•  Clan STORM
•  Juniors only
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Owned zaglądasz tu i obrażasz ludzi ironicznymi podtekstami bo....
No właśnie, dlaczego? Bo o swoje się upominają?
Ukradłeś to podkul ogon pod dupe i powiedz przepraszam a nie nonszalancko wyjeżdżasz z epitetami na moich znajomych. Na żywo dostałbyś w pysk za takie odzywki ale jak już karbi pisał internet rządzi się na innymi prawami/zasadami z których jak widzę potrafisz korzystać więc moze zaczniesz korzystać z nich konsekwentnie i uczciwie.
A tak na marginesie, sądząc po nonszalancji i iście górnolotnejtreści twoich postów masz dosyć wygórowane mniemanie o sobie toteż z racji świadomej "przynależności" do wyżyn kulturalno - intelektualnych moze wysiliłbyś się na jakieś przepraszam...
No chyba że to zbyt trudne słowo aby mogło przejść przez twoje czcigodne :lol: gardło.
No chyba ze to zbyt obszerne słowo to może być też coś krótszego z rodzaju "sorry".
:zieeew:
pozdrawiam

Wto Lut 01, 2005 1:59 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Mider
Zasadzka

Fleet Captain
::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
Bolo napisał:
Na żywo dostałbyś w pysk za takie odzywki [...]

He he. W pysk nie dobrze, bo można sobie kostki obetrzeć
Oj chyba muszę się wybrać do Radomia, coś czuję, że będzie mi się tam podobało :piwo:

Wto Lut 01, 2005 2:11 pm

•  Clan STORM
•  Juniors only
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 3 z 4
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny