|
 |
Bardzo cielawa stronka BORG :D
|
 |
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Zasadzka napisał: |
He he. W pysk nie dobrze, bo można sobie kostki obetrzeć |
Kwestja wprawy
Zasadzka napisał: |
Oj chyba muszę się wybrać do Radomia, coś czuję, że będzie mi się tam podobało :piwo: |
To na co czekasz?
pozdrawiam
............................................ Wto Lut 01, 2005 2:17 pm
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Wyluzujcie, byłem na ich "księdze gości", trochę przeginacie z formą wypowiedzi i robimy z siebie chamów i oszołomów.
Zaraz wyjdzie na to, że to oni są pokrzywdzeni itp. bo bluzgi etc od nas leca.
A to w końcu oni zarabali projekt i to oni powinni przeprosić i wyjaśnić sprawę, a nie my się wstydzić, że narobiliśmy burdy ...

............................................ Wto Lut 01, 2005 2:56 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Kto narobił burdy to narobił, wnerwić się ma prawo każdy kiedy widzi kradzież - bo to nic innego jak tylko złodziejskie zagrywki...
Bob a tak poprawdzie to jedyne przegięcia mogą dotyczyć formy wypowiedzi, a nie ich słuszności bo złodziei trzeba piętnować, a chyba nikt nie ma mi za złe że i ja nazywam rzeczy po imieniu :wstyd:
Ach te prawa internetu :rotfl:
pozdrawiam
............................................ Wto Lut 01, 2005 3:42 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
To faktycznie obraza o złodzieju powiedzieć złodziej. Teraz politycznie poprawnie jest powiedzieć "uczciwy inaczej" albo "polityk".
UPDATE: Z tym politykiem to chyba przegiołem, przepraszam złodziei za to porównanie 
............................................ Wto Lut 01, 2005 3:50 pm
|
|

|
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
Dragunov napisał: |
Widzę z własnych obserwacji, że rain zaczyna być pewnego rodzaju "szarą eminencją" w BORG-u. Niewątpliwie wzbudził zainteresowanie wielu osób. Narodziły się pytania odnośnie jego fenotypu, przypuszczalnego wyglądu (nawet kilka fotosów się znalazło w Internecie ;)), a teraz już widzę idziecie na całego. ;)
[...]
W razie czego mogę podjąć się przeprowadzenia wywiadu. Jeżeli ładnie poprosicie, to go odpowiednio "przepytam". ;) |
A niech sie glowia - na jakies pytania moge odpowiedziec, ale slowami Kieslowskiego "Nie mozna pokazac zbyt duzo - znika tajemnica. Nie mozna pokazac zbyt malo - nikt nic nie zrozumie".
............................................ Nie Lut 06, 2005 12:04 pm
|
|

|
|