|
 |
BORG, lato i jakieś fajne wdzianko!
|
 |
  |
Strona 7 z 15 Idź do strony Poprzedni 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Następny |
Robimy koszulki dla BORG? |
Tak |
|
44% |
[ 48 ] |
Tak jeśli będą kosztować < 30 PLN |
|
33% |
[ 37 ] |
Nie |
|
11% |
[ 12 ] |
Tak jeśli będą kosztować < 40 PLN |
|
6% |
[ 7 ] |
Tak jeśli będą kosztować < 50 PLN |
|
4% |
[ 5 ] |
|
Wszystkich Głosów : 109 |
THC
 ::: 1053 :::
Zbanowany |
A jeśli nie jestem w borgach to będe mógł sobie u was zamówić tą koszulke zawsze jakaś pamiątka 
............................................ Nie Lut 06, 2005 12:39 am
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
THC napisał: |
A jeśli nie jestem w borgach to będe mógł sobie u was zamówić tą koszulke zawsze jakaś pamiątka  |
ehh wroc strone wczesniej i przeczytaj 2 razy co tam jest napisane 
............................................ Nie Lut 06, 2005 9:35 am
|
|

|
THC
Zbanowany |
Ehh to straszna lipa...no ale cuz zrobic Może kiedyś kiedyś jak bede w borg 
............................................ Nie Lut 06, 2005 9:39 am
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Ja jestem zdania, że koszulkę powinien móc kupić każdy.
Ktoś kto ma ochotę wydać pieniążki na koszulkę widać nas zna i nas lubi. Inaczej na gwizdek mu ta koszulka?
Druga sprawa to nakład koszulek. Żeby można było zrobić koszulki w rozsądnej cenie trzeba ich wyprodukować minimum 51. Jakoś nie sądzę, żeby taka ilość dała się wchłonąć przez zasymiloany skład.
Kolory:
Liczba kolorów może być dowolna, ale wszystko kosztuje. Zalecał bym ograniczenie się do możliwie najmniejszej ilości (np 3,4). Samo logo daje się zrobić w dwóch kolorach. Dojdzie do tego napis to trzeci kolor. Tła nie liczymy bo tłem będzie koszulka.
Wygląd:
Myślałem o koszulkach czarnych, bez szwa, zrobionych z bawełny 185-200 gramów (czyli dość grube). Nadruk na plecach oraz po lewej stronie z przodu. Na plecach duże logo z tekstem, z przodu wyłącznie małe logo.
Jeśli ktoś chce to za dopłatą można dołorzyć nick. Tyle, że ten bajerek zarezerwował bym wyłącznie dla zasymilowanych.
Rozmiary:
No i tu mamy mały problem. Jakoś trzeba dobrać rozmiary. Jeśli uda się zebrać zamówienia przed produkcją to problem z głowy, ale jeśli będziemy robili produkcję na wyrost (co jest bardzo prawdopodobne) to mamy kłopot.
Koszty:
O kosztach już pisałem. Dodam tylko, że tamte koszty obejmowały druk tylko po jednej stronie koszulki no i niestety nie było w nich vatu. Vat to nie specjalny problem :devil: natomiast druk dodatkowego loga to już jest jakiś tam wydatek. Dokładną kalkulację przedstawię jak będę miał projekt nadruku.
Ostatnio zmieniony przez Mider dnia Nie Lut 06, 2005 11:06 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Nie Lut 06, 2005 11:01 am
|
|

|
Qwert
 ::: 219 :::
STEAM_0:1:2012339
|
Zasadzka napisał: |
Ja jestem zdania, że koszulkę powinien móc kupić każdy.
Ktoś kto ma ochotę wydać pieniążki na koszulkę widać nas zna i nas lubi. Inaczej na gwizdek mu ta koszulka?
|
zgadam sie z nim- nie jestem w BORG ale koszulke chcialbym miec  jeszcze zalerzy wszystko od tego ze ja jestem malutki i potzrebuje malutkiej koszulki (S-M) 
a wlasnie co do tych nickow nie mozna by bylo na rekawq malego nicka  
............................................ Nie Lut 06, 2005 11:05 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
W BORGu wiekszosc to osoby ktore maja >20 lat i przewaznie spore (ehh ten miesien piwny od grania w weekendy) wiec moim zdaniem mozna by ograniczyc rozmiar do L i XL. Sadze ze takie rozmiary i tak beda najmilej widziane. Niewidze sensu dla kilku maluchow (nie dyskryminuje nikogo tylko mysle rozwaznie) robic rozmiaru S albo M - cos takieog sie raczej nie oplaca...
Z nicka tez bym zrezygnowal chyba ze ktos chcialby specjalnie sobie za nicka zaplacic.
............................................ Nie Lut 06, 2005 11:34 am
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
to kedy beda te koszulki ? 
............................................ Nie Lut 06, 2005 3:46 pm
|
|

|
#aNKA
 ::: 960 :::
Zbanowany |
Vigee napisał: |
W BORGu wiekszosc to osoby ktore maja >20 lat i przewaznie spore (ehh ten miesien piwny od grania w weekendy) wiec moim zdaniem mozna by ograniczyc rozmiar do L i XL. Sadze ze takie rozmiary i tak beda najmilej widziane. Niewidze sensu dla kilku maluchow (nie dyskryminuje nikogo tylko mysle rozwaznie) robic rozmiaru S albo M - cos takieog sie raczej nie oplaca... |
To ja poprosze tą większą, żeby dobrze leżała jako koszula nocna 
............................................ Nie Lut 06, 2005 6:31 pm
|
|

|
THC
Zbanowany |
#aNKA napisał: |
Vigee napisał: |
W BORGu wiekszosc to osoby ktore maja >20 lat i przewaznie spore (ehh ten miesien piwny od grania w weekendy) wiec moim zdaniem mozna by ograniczyc rozmiar do L i XL. Sadze ze takie rozmiary i tak beda najmilej widziane. Niewidze sensu dla kilku maluchow (nie dyskryminuje nikogo tylko mysle rozwaznie) robic rozmiaru S albo M - cos takieog sie raczej nie oplaca... |
To ja poprosze tą większą, żeby dobrze leżała jako koszula nocna  |
To jak już będziesz w tej koszuli to zrób fotke zobaczymy czy dobrze leży jak bedzie cool to i ja wezme większą 
............................................ Nie Lut 06, 2005 9:09 pm
|
|

|
Qwert
 ::: 219 :::
STEAM_0:1:2012339
|
no to nie mozna zamowic specjalnego nr bo sa tez mniejsi ludzie na tym boardzie 
............................................ Nie Lut 06, 2005 10:19 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
anka nam wysle cala sesje w tej koszulce (no i z jedno bez tez ) na mokro etc. 
............................................ Nie Lut 06, 2005 11:42 pm
|
|

|
MEC The Janitor
 ::: 3104 :::
STEAM_0:1:2431296
|
ja XXL poproszę 
............................................ Pon Lut 07, 2005 12:36 am
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Pomyslalem, ze warto poprzegladac cale forum i prosze jakie ciekawe tematy sie znalazły. Pomysł zajebisty - byle koszulki BORG po miesiacu nie zamienily sie w koszulki [tylko] CZARNE 
............................................ Wto Lut 08, 2005 12:19 pm
|
|

|
VoDK4
 ::: 3346 :::
STEAM_0:0:12978846
|
link-ftp oni tez maja calkiem calkiem koszulki :d
............................................ Wto Lut 08, 2005 12:26 pm
|
|

|
  |
Strona 7 z 15 Idź do strony Poprzedni 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Następny |
|