|
 |
Hacki do boardu
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Wiecie, przegladalem dzis hacki do boardu, sa ich setki. Wiele z nich bardzo ciekawa. Na przyklad nowe mozliwosci formatowania textu (np centrowanie), wstawianie obiektow Flash do swoich avararkow (Aboss sie kiedys o to pytal), nawet jest chat na boardzie. Naprawde kupa nowych mozliwosci i bajerow. Sciagnalem kilka i... usiadlem na pepek. Ja pierdziele. Aby dodac jeden glupi hack trzeba edytowac z 20 plikow boardu i wstawiac kod PHP w 10 miejsc w kazdym pliku. A do tego dochodza osobne edycje plikow dla kazdego skinu osobno. Im wiecej skinow tym wiecej roboty. To jakas paranoja. Wstawienie jednego malenkiego hacka to kilka ladnych godzin zmudnej pracy nie mowiac juz, ze trzeba w kolko robic kopie zapasowe i notowac polozenia plikow jakby cos sie skopalo. Ja bardzo dziekuje, ale postoje. Zrezygnowalem z tego, a szkoda troche, bo kupa hackow jest naprawde interesujacych. Zastanawia mnie tylko jedno. Skoro ludzie robia te rzeczy, czemu tego nie ma wbudowane na stale w najnowszej wersji boardu.
............................................ Czw Gru 05, 2002 12:02 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Chlipp Ja chce jakies hacki Nie ma mozliwosci jakiegos malutkiego? Przy ktorym jest najmniej pracy? 
............................................ Czw Gru 05, 2002 6:46 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Acrid - jak chcesz malego hacka, takiego co malo roboty wymaga, to skocz do sklepu z narzedziami, kup malego hacka, mlotek i idz do domku wez hacka w reke, przyloz do sciany, uderz mlotkiem i bedzie dzialal ci maly, niewinny haczhek
albo ojca spytaj moze ma i hacka i mlotek u siebie, odpadnie chodzenie do sklepu 
............................................ Czw Gru 05, 2002 6:59 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Ja juz to Karbi przerabialem po 4 hacku recy mi opadly. Za duzo tego kopiowania hehe.
............................................ Czw Gru 05, 2002 10:32 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Nie mowiac o tym ze wiele hackow trzeba porownywac. Dodawanie w sekcji gdzie sie szuka w spolszczonym boardzie angielskich zwrotow przyprawia o paranoje. Ale jak mowilem, wiele z nich naprawde jest przydatnych.
............................................ Pią Gru 06, 2002 7:51 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|