|
 |
Poradnik Zdrowego...
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
..Alkoholika, ojciec prowadzacy Tofif&Sadzik Prosimy o jakies wskazowki 
............................................ Czw Gru 05, 2002 8:01 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
w sumie to jeszcze [BORG] Alkocholik powinien sie wypowiedziec oproocz tofifa i sadzia 
............................................ Czw Gru 05, 2002 8:18 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
przede wszystkim nie nalezy pic metanolu, wina pochodzenia polskiego oraz spirytusu z ukrainy albo bialorusi
nastepnie, w zaleznosci od tego co chcemy po wypiciu alkoholu uzyskac sa rozne sposoby...
mozna sie spic na umor, na wesolo, na zajebiscie wesolo, na "nie wchodzi", na "nie dziala", przypadkowo
no i wogole zostaje ten "drugi dzien" - czy chcesz umierac, czy zjesc sniadanko z rodzina - czyli pelna kultura..
duzo tego Acrid, wiec szczegoly szczegoly chlopie, bo pracy o tym ci wpisywac tutaj nie zamierzam
generalnie zasada jest prosta - pijesz bo lubisz, a nie pijesz bo musisz/wypada/kumple zmuszaja/pogoda brzydka/dziewczyna rzucila/imienini cioci wujka 
............................................ Czw Gru 05, 2002 8:51 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Sadzio ma absolutn± i niezaprzeczaln± rację a w tym wypadku nawet wyj±tkowo zawsze działa czyli pije bo lubi w sensie że też się doł±czam bo lubię się doł±czać 
............................................ Czw Gru 05, 2002 10:24 pm
|
|

|
^Acrid
|
Teraz to wszystko jasne Jeszcze brakuje wypowiedz Tofifa, jak spokojnie wracac do domu po imprezie 
............................................ Pią Gru 06, 2002 8:51 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Z tego co wiem, to tofifa po imprezie taszcza do autobusu lol .
............................................ Pią Gru 06, 2002 9:13 am
|
|

|
^Acrid
|
No tak, ale pozniej sam musi sie odnalezc, i tego wlasnie chce sie dowiedziec 
............................................ Pią Gru 06, 2002 9:21 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
Heh.. jesli chodzi o wracanie do domu, to tez moglbym co nieco opowiedziec, ale dam szanse tofifowi
ale Acrid powinno byc dobrze, zawsze sie w koncu dociera :devil:
............................................ Pią Gru 06, 2002 10:49 am
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
Acrid idz na impreze i sie dowiesz, najlepszy sposob, nawet 'przetestujesz' ;-]
............................................ Pią Gru 06, 2002 12:13 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
to ja mogę zdradzić że ostatniego sylwestra sadzio wrócił do domu jeszcze przed północ± no i teraz jest abstynentem ale dalej pije bo lubi
i co kto mu podskoczy? 
............................................ Pią Gru 06, 2002 1:01 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
to jakies pomowienia.. wrocilem kolo 1 w nocy.. znaczy sie przywiezli... znaczy sie ... tak mowili... ale sie obudzilem we wlasnym pokoju..
a to ze polnoc minela tak jakos.. hm.. niepostrzezenie, to co innego 
............................................ Pią Gru 06, 2002 1:11 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Po pierwsze ja sie nawale to widze tylko na 1 metr przed siebie a pozniej ciemnosc. I za wsze pamietam tylko ze szedlem i szedlem i szedlem i nic nie widzialem przed soba a pozniej budze sie we wlasnum lozku ale tak mam tylko wtedy jak sam wracam do domu po imprezie - tylko to sie zdaza dosc zadko bo zazwyczaj nie wracam po imprze do domu tylko na 2 dzien albo za tydzien zalezy. A co do krakowa to pamietam tylko hmmmmm.... nic nie pamietam obudzilem sie w hotelu Felix w opakowaniu na lozku nawet sprzataczka nie musial slac po mnie heheh. i to w butach hahahah. Ale sie nawalilem lol.
............................................ Pią Gru 06, 2002 4:38 pm
|
|

|
^Acrid
|
Szawel napisał: |
Acrid idz na impreze i sie dowiesz, najlepszy sposob, nawet 'przetestujesz' ;-] |
Wlasnie szykuje sie biba, HardCore Party Kumpel bedzie mial wlasnorecznie robiona teqille ..tylko ze z polskim robakiem, fe Bedzie jazda A topic zalozylem by dowiedziec sie cos od Was, starych wyjadaczy, w koncu duzo jeszcze przedemna 
............................................ Pią Gru 06, 2002 4:42 pm
|
|

|
Malenstfooo
 ::: 160 :::
|
Tofif, co do Twoich powrotow z imprezy to ja chyba wiem najwiecej, przynajmniej jesli chodzi o ostatnia wizyte w Krakowie Przede wszystkim musi byc ta reka, ktora Cie ciagnie za soba mimo ze i tak zaliczas co chwile inna sciane budynkow A potem musi byc ktos silny, kto Cie wyniesie z autobusu. I kolejna osoba, ktora doprowadzi do hotelu mimo Twoich przeklinan :devil:
Tak wiec potrzebne sa minimum trzy osoby zieeew :szlug:
............................................ Pią Gru 06, 2002 9:45 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Heh, znam to z opowiesci Dithora i sadzika. A swoja droga ciekawe, bo tofif nie wyglada na jakiegos bydlaka ktorego ciezko z ziemi podniesc hihi . Dobra kupa duzo wazy rotfl
............................................ Pią Gru 06, 2002 10:02 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|