|
 |
Steam, pamięć a może dysk do d...y
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
Mam problem ze Steam, a konkretnie a Counter-strike na steam. Nie weim czy to wina tylko steama czy cs'a, ale bardzo często (nawet codziennie) steam zgłasza mi błšd przy wchodzeniu na serwer:
"your map differs from the servers" - to rozumiem i wiem ze mam inna mapę niż ta na serwerze
wszystko byłoby OK gdyby nie fakt, że
JA NIC NIE ROBILEM Z TĽ MAPĽ!!
a jest to np. de_aztec (czyli mapa wbudowana w gre)
o co chodzi?? raz gralem na serwie mapkę de_nuke, wyszedlem,
a potem już nie mogłem wejć (5 min po wyjsciu)! Nic ze STEAM nie robiłem, wiec nie wiem co to jest. Mam pewne podejrzenia:
- prawdopodobnie mam 1 z 2 koci ram troszkę uszkodzonš (czy to może być to??)
- nie wiem czy mój dysk jest całkiem sprawny bo ostatnio sie windows pultał o uszkodzone sektory i sobie je odzyskał
Proszę o pomoc, bo codziennie reinstaluję STEAM i musze update'ować (trochę chore jest codziennie godzine sciagac poprawki)
PS. Reinstal STEAM pomaga, ale jak juz pisalem nie na dlugo 
............................................ Sro Lut 23, 2005 9:28 pm
|
|

|
teqila stfu#2
 ::: 3085 :::
STEAM_0:0:1227639
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
nie sciaga z nieoficjalnej rosysjkiej strony ;]=
niewiem czy to cos pomoze ale reinstal windy albo pelny format partycji
w sumie to sie z czym takim nie spotkalem tzn spotkalem ale nie w takim stopniu 
............................................ Sro Lut 23, 2005 9:44 pm
|
|

|
H0d-D0k
 ::: 27 :::
STEAM_0:0:6905311
|
Hmm... a ja mam takie pytanie.. ?
Czy masz na tych mapach (to cos borg) ten znaczek ? bo jak wchodzilem na Borga i mialem mape bez znaczka to mi tez jakis blad wyskakiwal (nie wiem czemu) ale sciagnolem sobie mappacka i bylo git moze tylko ja tak mialem nie wiem 
............................................ Czw Lut 24, 2005 9:12 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
eeeeeeeeeee
Waćpan nie o to chodzi, po zagraniu jednej mapki na unimatrixie do spritsów pakuja się graficzne wypociny karbiego i nie trzeba ssać każdej mapki z tym logiem bo ono jest w osobnym pliku i katalogu wogóle niż mapy.
Zrób tak jak radzi czort, a jeśli to nie pomoże zmień pamięć, lub jesli to mozliwe wyjmij jedną kość i zobacz jak bedzie bez niej jesli to samo to spróbuj z innym dyskiem. Jesli to nie pomoze to wyrzuć kompa przez okno
pozdrawiam
............................................ Czw Lut 24, 2005 9:58 am
|
|

|
Qwert
 ::: 219 :::
STEAM_0:1:2012339
|
ja rozumiem to bo mam tak samo ale to tylko jedna mapa jest- de_baharain na misq inna niz na borgu, ale jezeli Ci tak wychodzi to jestem w kropce (format powinien pomoc)
............................................ Czw Lut 24, 2005 10:09 am
|
|

|
Kajot (:
|
Nie wiem o co chodzi ale dalej nie działa
Co do reinstalacji windy to zapomniałem dodac ze juz reinstalowałem i nic nie pomogło.
Mapka nie chodzi mi na 1 serwie ale na kolejnym wchodzi i za chiny nie moge tego pojšc. Zresztš problem dotyczy juz nie tylko samych map, bo steam radonie zgłasza błędy w modelach postaci itp.
Format dysku był... nie wiem, chyba rada z oknem byla najlepsza 
............................................ Czw Lut 24, 2005 4:50 pm
|
|

|
Dieselboy
 ::: 30 :::
STEAM_0:0:4323108
|
kj15 napisał: |
Nie wiem o co chodzi ale dalej nie działa
Co do reinstalacji windy to zapomniałem dodac ze juz reinstalowałem i nic nie pomogło.
Mapka nie chodzi mi na 1 serwie ale na kolejnym wchodzi i za chiny nie moge tego pojšc. Zresztš problem dotyczy juz nie tylko samych map, bo steam radonie zgłasza błędy w modelach postaci itp.
Format dysku był... nie wiem, chyba rada z oknem byla najlepsza  |
Powiedz plz jak się u Ciebie winda zachowuje ? CZy wyskakują błędy/komunikaty/raporty i td ?
Pozdrawiam
............................................ Czw Lut 24, 2005 8:05 pm
|
|

|
Kajot (:
|
Winda jak winda, normalnie sie zachowuje, o ile mozna o windows powiedziec ze chodzi normalnie zadnych raportow, czy cos takiego. Moj system ma to do siebie ze nie ma małych błędów tylko od razu ogromne. Nie zgłasza drobnych błędów, jedyny jaki jest to od czasu do czasu przy starcie włšcza się niebieski ekran z informacjš ze winda sie samoczynnie wylaczy zeby nie skopac calego kompa. Potem po np 3 resecioe chodzi juz normalnie jak go odpale z "ostatnio działajšcymi ustawieniami". Casem nie wytrzymuje i robie format c: ponilem swoj wlasny rekord (2 dni - 5 razy format c :devil: :devil: Za co my placimy??!! <lol2>
............................................ Czw Lut 24, 2005 8:37 pm
|
|

|
Cube
 ::: 1019 :::
STEAM_0:0:1096817
|
zmien kodowanie jak mozesz ;] widok/kodowanie/central european
mi czesto po sciagnieciu mapy przy wchodzeniu na serwa mam blad modeli ;/ np. DE_BORG ;]
sciegnolem sobie z strony :: LINK ::
sie od cholery naszukalem w tym serwisie map niestartandowych
ale dziala ^^
............................................ Pią Lut 25, 2005 11:00 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Jesli masz uszkodzone ram i/lub dysk, to prawdopodobnie to jest przyczyna. Ze swojego doswiadczenia wiem, ze przy takich usterkach moze wyrzucac roznego rodzaju bardzo dziwne bledy, od malo dokuczliwych po blue screeny i inne tego typu badziewia.
............................................ Pią Lut 25, 2005 12:10 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|