|
|
Nowa STRONA
|
|
AMI c18 | Valkyria
::: 8163 :::
|
beda kopiowac krzaczek za krzaczkiem a pozniej wmawiac ze tam cos pisze
............................................ Sob Lut 26, 2005 7:21 pm
|
|
|
Dieselboy
::: 30 :::
STEAM_0:0:4323108
|
A czy będa ogolone albo półogolone krzaczki - no coś w rodzaju pękniętego jerza :rotfl: ... hmm ciekawe jak to będzie brzmiało po Yeah ye ya
............................................ Sob Lut 26, 2005 10:07 pm
|
|
|
loko
::: 1 :::
|
HaHa chociaz będą mieć wyzwanie . Jak takową strone zrobią to złożę im hołd a tak na boczku to jak byście potrzebowali jakiś pomocy to sie zgłaszam ehehe
............................................ Nie Lut 27, 2005 2:19 am
|
|
|
Cube
::: 1019 :::
STEAM_0:0:1096817
|
ja sie zglaszam pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke (jak mi wyjdzie ^^)
............................................ Nie Lut 27, 2005 8:11 pm
|
|
|
pajoo
::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
Cube napisał: |
ja sie zglaszam pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke (jak mi wyjdzie ^^) |
ty to mozesz posac
Narazie w fazie beta.
............................................ Nie Lut 27, 2005 8:18 pm
|
|
|
robic
::: 3635 :::
STEAM_0:1:1020143
|
Pajo napisał: |
Cube napisał: |
ja sie zglaszam pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke (jak mi wyjdzie ^^) |
ty to mozesz posac
Narazie w fazie beta. |
Masz racje PAJO on może possać, o ile mu sie uda
............................................ Nie Lut 27, 2005 9:44 pm
|
|
|
Piotrass nocny_Gacek
::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
|
LOL Pajoo, a co to za napis na głównej stronie - cytuję - "Tutaj się pierdolnie jakieś gówno".
............................................ Nie Lut 27, 2005 11:08 pm
|
|
|
lonik inż. lonik
::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
ahahahaha leze postaw KLOCA i bedzie OK
............................................ Nie Lut 27, 2005 11:21 pm
|
|
|
Qwert
::: 219 :::
STEAM_0:1:2012339
|
No to kiedy bedzie ta stronka ??
............................................ Pon Lut 28, 2005 1:49 pm
|
|
|
pajoo
::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
Piotrass napisał: |
LOL Pajoo, a co to za napis na głównej stronie - cytuję - "Tutaj się pierdolnie jakieś gówno". |
eee o czym ty mowisz?! :hihi:
............................................ Pon Lut 28, 2005 5:25 pm
|
|
|
Britney exeq
::: 1234 :::
STEAM_0:1:707651
|
Czy już nikt nie slucha (kocha) Britney ?
Jebane Ping Pongi zabierają mi fanów
Btw. Mam 4 Chińczyków w grupie na angielskim :rotfl: co oni seplenią to się kryje z tymi bahorami
............................................ Wto Mar 01, 2005 2:33 am
|
|
|
Karbulot Chief O'Brien
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Caly wieczor poszukuje materialow. Znalazlem wprawdzie kupe fotek ale to wszystko. Mam trzy teksty piosenek zapisane fonetycznie. I lipa. Mam troche danych na temat wykonawcow. I juz nic wiecej. Zadnych inf, zadnych materialow. Wszystkie strony sa japonskie, chinskie, tajlandzkie i w 20 innych "krzaczkowych" jezykach. Jest jakas jedna napisana wprawdzie po (wegiersku chyba), ale niewiele na niej jest. Za to kupe for dyskusyjnych i innych dupereli. Te japonskie (i inne strony) sa strasznie brzydkie i zrobione bez polotu. Nie ma z czego sklepac danych, w sumie nic w necie o nich nie ma. Wiem, ze wydali singla i longplaya, w sumie tylko kilka nagran. Mam co nieco zassane z eMula. W samym necie na stronach nic. Przekopalem Google od A do Z, weszylem nawet na azjatyckich wyszukiwarkach. Nawet jak zrobie strone, to bedzie ona biedna w tresc. Do nagran potrzebyje okolo 300 MB FTP-a, na strone miejsce by sie znalazlo. Tylko co to za strona z kilkunastoma fotkami i parom a linkami do utworow wazacych po kilkanascie / kilkadziesiat megabajtow. Bieda na calej linii. Nie lubie robic czegos z niczego. A o anglojezycznych stronach wypowiem sie tylko tyle, ze nie napotkalem ani jednej.
............................................ Wto Mar 01, 2005 3:05 am
|
|
|
Raku
::: 24 :::
STEAM_0:1:4380027
|
Karbulot napisał: |
Caly wieczor poszukuje materialow. Znalazlem wprawdzie kupe fotek ale to wszystko. Mam trzy teksty piosenek zapisane fonetycznie. I lipa. Mam troche danych na temat wykonawcow. I juz nic wiecej. Zadnych inf, zadnych materialow. Wszystkie strony sa japonskie, chinskie, tajlandzkie i w 20 innych "krzaczkowych" jezykach. Jest jakas jedna napisana wprawdzie po (wegiersku chyba), ale niewiele na niej jest. Za to kupe for dyskusyjnych i innych dupereli. Te japonskie (i inne strony) sa strasznie brzydkie i zrobione bez polotu. Nie ma z czego sklepac danych, w sumie nic w necie o nich nie ma. Wiem, ze wydali singla i longplaya, w sumie tylko kilka nagran. Mam co nieco zassane z eMula. W samym necie na stronach nic. Przekopalem Google od A do Z, weszylem nawet na azjatyckich wyszukiwarkach. Nawet jak zrobie strone, to bedzie ona biedna w tresc. Do nagran potrzebyje okolo 300 MB FTP-a, na strone miejsce by sie znalazlo. Tylko co to za strona z kilkunastoma fotkami i parom a linkami do utworow wazacych po kilkanascie / kilkadziesiat megabajtow. Bieda na calej linii. Nie lubie robic czegos z niczego. A o anglojezycznych stronach wypowiem sie tylko tyle, ze nie napotkalem ani jednej. |
Zadzwoń do nich, albo złap na serwie
............................................ Wto Mar 01, 2005 3:36 pm
|
|
|
Karbulot Chief O'Brien
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
To znaczy do kogo?
............................................ Wto Mar 01, 2005 4:05 pm
|