|  | 

|  | Nowa STRONA 

|  | 
|---|

| AMI c18 | Valkyria

::: 8163 :::

| 

| beda kopiowac krzaczek za krzaczkiem a pozniej wmawiac ze tam cos pisze  

............................................
 Sob Lut 26, 2005 7:21 pm

|  |  

|  

| Dieselboy 

::: 30 :::
 STEAM_0:0:4323108

| 

| A czy będa ogolone albo półogolone krzaczki  - no coś w rodzaju pękniętego jerza  :rotfl: ...  hmm ciekawe jak to będzie brzmiało po Yeah ye ya  

Sob Lut 26, 2005 10:07 pm

|  |  

|  

| loko 

::: 1 :::

| 

| HaHa chociaz będą mieć wyzwanie  . Jak takową strone zrobią to złożę im hołd  a tak na boczku to jak byście potrzebowali jakiś pomocy to sie zgłaszam  ehehe 

Nie Lut 27, 2005 2:19 am

|  |  

|  

| Cube 

::: 1019 :::
 STEAM_0:0:1096817

| 

| ja sie zglaszam     pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke  (jak mi wyjdzie ^^) 

Nie Lut 27, 2005 8:11 pm

|  |  

|  

| pajoo 

::: 3197 :::
 STEAM_0:0:13367678

| 

| 

| Cube napisał: |  
	  | ja sie zglaszam    pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke  (jak mi wyjdzie ^^) |  
 ty to mozesz posac

Narazie w fazie beta.

Nie Lut 27, 2005 8:18 pm

|  |  

|  

| robic 

::: 3636 :::
 STEAM_0:1:1020143

| 

| 

| Pajo napisał: |  
	  | 

| Cube napisał: |  
	  | ja sie zglaszam    pajoo jak mi sie bedzie nudzic to srobie wam stronke  (jak mi wyjdzie ^^) |  
 ty to mozesz posac

Narazie w fazie beta.
 |  

Masz  racje PAJO on może possać, o ile mu sie uda

Nie Lut 27, 2005 9:44 pm

|  |  

|  

| Piotrass nocny_Gacek

::: 2500 :::
 STEAM_0:1:164535

| 

| LOL Pajoo, a co to za napis na głównej stronie - cytuję - "Tutaj się pierdolnie jakieś gówno".   

Nie Lut 27, 2005 11:08 pm

|  |  

|  

| lonik inż. lonik

::: 2776 :::
 STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840

| 

| ahahahaha leze  postaw KLOCA i bedzie OK  

Nie Lut 27, 2005 11:21 pm

|  |  

|  

| Qwert 

::: 219 :::
 STEAM_0:1:2012339

| 

| No to kiedy bedzie ta stronka ??  

Pon Lut 28, 2005 1:49 pm

|  |  

|  

| pajoo 

::: 3197 :::
 STEAM_0:0:13367678

| 

| 

| Piotrass napisał: |  
	  | LOL Pajoo, a co to za napis na głównej stronie - cytuję - "Tutaj się pierdolnie jakieś gówno".  |  
 eee o czym ty mowisz?!  :hihi:

Pon Lut 28, 2005 5:25 pm

|  |  

|  

| Britney exeq

::: 1234 :::
 STEAM_0:1:707651

| 

| Czy już nikt nie slucha (kocha) Britney ?       Jebane Ping Pongi zabierają mi fanów

Btw. Mam 4 Chińczyków w grupie na angielskim :rotfl: co oni seplenią to się kryje z tymi bahorami

Wto Mar 01, 2005 2:33 am

|  |  

|  

| Karbulot Chief O'Brien

::: 33327 :::
 STEAM_0:1:204232

| 

| Caly wieczor poszukuje materialow. Znalazlem wprawdzie kupe fotek ale to wszystko. Mam trzy teksty piosenek zapisane fonetycznie. I lipa. Mam troche danych na temat wykonawcow. I juz nic wiecej. Zadnych inf, zadnych materialow. Wszystkie strony sa japonskie, chinskie, tajlandzkie i w 20 innych "krzaczkowych" jezykach. Jest jakas jedna napisana wprawdzie po (wegiersku chyba), ale niewiele na niej jest. Za to kupe for dyskusyjnych i innych dupereli. Te japonskie (i inne strony) sa strasznie brzydkie i zrobione bez polotu. Nie ma z czego sklepac danych, w sumie nic w necie o nich nie ma. Wiem, ze wydali singla i longplaya, w sumie tylko kilka nagran. Mam co nieco zassane z eMula. W samym necie na stronach nic. Przekopalem Google od A do Z, weszylem nawet na azjatyckich wyszukiwarkach. Nawet jak zrobie strone, to bedzie ona biedna w tresc. Do nagran potrzebyje okolo 300 MB FTP-a, na strone miejsce by sie znalazlo. Tylko co to za strona z kilkunastoma fotkami i parom a linkami do utworow wazacych po kilkanascie / kilkadziesiat megabajtow. Bieda na calej linii. Nie lubie robic czegos z niczego. A o anglojezycznych stronach wypowiem sie tylko tyle, ze nie napotkalem ani jednej.

Wto Mar 01, 2005 3:05 am

|  |  

|  

| Raku 

::: 24 :::
 STEAM_0:1:4380027

| 

| 

| Karbulot napisał: |  
	  | Caly wieczor poszukuje materialow. Znalazlem wprawdzie kupe fotek ale to wszystko. Mam trzy teksty piosenek zapisane fonetycznie. I lipa. Mam troche danych na temat wykonawcow. I juz nic wiecej. Zadnych inf, zadnych materialow. Wszystkie strony sa japonskie, chinskie, tajlandzkie i w 20 innych "krzaczkowych" jezykach. Jest jakas jedna napisana wprawdzie po (wegiersku chyba), ale niewiele na niej jest. Za to kupe for dyskusyjnych i innych dupereli. Te japonskie (i inne strony) sa strasznie brzydkie i zrobione bez polotu. Nie ma z czego sklepac danych, w sumie nic w necie o nich nie ma. Wiem, ze wydali singla i longplaya, w sumie tylko kilka nagran. Mam co nieco zassane z eMula. W samym necie na stronach nic. Przekopalem Google od A do Z, weszylem nawet na azjatyckich wyszukiwarkach. Nawet jak zrobie strone, to bedzie ona biedna w tresc. Do nagran potrzebyje okolo 300 MB FTP-a, na strone miejsce by sie znalazlo. Tylko co to za strona z kilkunastoma fotkami i parom a linkami do utworow wazacych po kilkanascie / kilkadziesiat megabajtow. Bieda na calej linii. Nie lubie robic czegos z niczego. A o anglojezycznych stronach wypowiem sie tylko tyle, ze nie napotkalem ani jednej. |  
 Zadzwoń do nich, albo złap na serwie

Wto Mar 01, 2005 3:36 pm

|  |  

|  

| Karbulot Chief O'Brien

::: 33327 :::
 STEAM_0:1:204232

| 

| To znaczy do kogo?   

Wto Mar 01, 2005 4:05 pm

|  |  

|  

|  | Nie możesz pisać nowych tematów