|
 |
CS - 2 minuty - zwiecha
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
Jak w temacie. Po włšczeniu CS'a ten łapie zwieche i tylko twardy reset pomaga. Niezaleznie od tego czy gram juz czy nie (np przegladam serwery). Czasem "pozwala" mi grac przez kilka godzin ale czasem nic a nic. Przeszukiwałem google i znalazlem post Karbulota, ktory chyba tez mial kiedy taki problem (a moze to inny karbulot?? ) Tak czy inaczej nie wiem co z tym zrobic. Jeżeli to ty Karbi napisałe kiedy tego posta o temacie "Zwisy CS-a (ciag dalszy)" to jak sobie z tym poradziłe?? Proszę o pomoc bo nie mogę wogóle grac!! A nałóg wzywa!!
Mam G3Ti200, Athlon1600+, SoundBlasterLive5.1
Zwisy objawiajš się zapętleniem dwięku (gdy już gram i nastšpi zawis) lub po prostu jego brakiem (gdy przeglšdam menu i się cs zawiesi). Aha, czasem, ale podkreslem tylko czasem CS sie nie zawiesi całkiem tylko mnie wywali do windowsa (WinXP).
Ma kto podobny problem??
............................................ Pon Mar 28, 2005 10:37 am
|
|

|
GunloK
 ::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
|
hmm i tylko i wylacznie przy csie, a inne gry, praca w windowsie ?
............................................ Pon Mar 28, 2005 1:48 pm
|
|

|
Kajot (:
|
tylko CS, na przyklad PES4 dziala ok ale niewiele w niego gram i wolałbym CS'a Niestety nie za bardzo działa 
............................................ Pon Mar 28, 2005 3:34 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Na początek:
- załadowanie "czystego" configa,
- reinstall Steama.
Pamiętam post Karbulota dotyczący tej sprawy. W jego przypadku pomogło "wyczyszczenie" configa (załadowanie standardowych ustawień).
............................................ Pon Mar 28, 2005 4:16 pm
|
|

|
Kajot (:
|
Hehe, czyli to jednak ten Karbi Rzeczywicie, spróbuję na czystym confingu zagrac tzn bez confinga tylko zostawie wszystko jak jest (nie bede mial nawet bindów kupowania ) Reinstal Steam'a juz kilka razy robiłem ale rzeczywicie cały czas tego samego confinga używałem THX, zaraz spróbuję 
............................................ Pon Mar 28, 2005 4:48 pm
|
|

|
Kajot (:
|
niestety i tak się zacina
zapodajcie swojego confinga ktos zeby działało. Ja wypróbuje bo moze nie wiem ktore te ustawienia sš złe Niech mi ktos da confinga swojego
UPDATE:
Karbi, moze ty dałby mi tego twojego cfg?? Jeżeli tobie pomogły zmiany w nim wprowadzone to moze i u mnie?? PLEASE, daj mi Karbi Confinga 
............................................ Pon Mar 28, 2005 6:19 pm
|
|

|
GunloK
 ::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
|
Jesli masz ustawienia standartowe to napewno nie jest wina cfg ... Winnym jest sprzet albo system. Radzilbym zaczac od reinstalki windowsa.
............................................ Pon Mar 28, 2005 10:01 pm
|
|

|
R0n!c roll
 ::: 1800 :::
STEAM_0:0:6199187
|
Spróbuj przeinstalować sterowniki od komponentów w kompie, może pomoże.
............................................ Wto Mar 29, 2005 9:14 am
|
|

|
Kajot (:
|
ilosc reinstalek windy: 11 (serio )
sterowniki: najnowsze ze stron producenta (do wszystkiego)
Counter-strike: steam reinstalowany kilka razy i nic!! 
............................................ Wto Mar 29, 2005 2:45 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
to moze po prostu zasilacz czy nie wytrzymuje ja miałem coś podobnego, zwichy w grach, wymieniłem zasilke na coś lepszego (miałem codeszita) i od razu jak ręką odjął.
............................................ Wto Mar 29, 2005 4:33 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
kj15 napisał: |
ilosc reinstalek windy: 11 (serio )
sterowniki: najnowsze ze stron producenta (do wszystkiego)
Counter-strike: steam reinstalowany kilka razy i nic!!  |
napisz w końcu kiedy pojawiły się zwiechy. Może to właśnie któreś z najnowszych sterów się gryzą z enginem CSa na twoim sprzęcie.
............................................ Wto Mar 29, 2005 5:47 pm
|
|

|
Humel
 ::: 616 :::
STEAM_0:1:5458589
|
jak dla mnie to albo stery albo uszkodzony lub wadliwy sprzet(albo zle skonfigurowany)
............................................ Sro Mar 30, 2005 1:10 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|