|
 |
anarchia a ssClient
|
 |
hasbender rage against the machine
 ::: 854 :::
STEAM_0:0:1789034
|
imho ssc jest zbedny na anarchi, bo powoduje on niekiedy pewien dyskomfort, a przeciez to serwer rozrywkowy 
............................................ Wto Cze 14, 2005 11:47 pm
|
|

|
Piotrass nocny_Gacek
 ::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
|
Zasadzka napisał: |
Po za tym ty nie miales wlaczonego klienta, to jakim niby cudem wplywa ci on na gre? |
Szczerze powiedziawszy nie będę się już upierał przy swoim, bo widzę, że zaczynam powoli wychodzić na idiotę.
BTW. "jaki cudem" serwery Asterowy mają zwiechy skoro wszystko jest "poprawnie" skonfigurowane" hmm ?
hasbender napisał: |
imho ssc jest zbedny na anarchi, bo powoduje on niekiedy pewien dyskomfort, a przeciez to serwer rozrywkowy  |
Tylko co po niektórzy tutaj mają manię "podejżanego skila" bądź "hax skilla".
a tak BTW. czort ma adekwatny podpis do omawianej tutaj sprawy:
"8 kills by [NO-SSC] Player is Banned by console" 
Ostatnio zmieniony przez Piotrass dnia Wto Cze 14, 2005 11:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Wto Cze 14, 2005 11:51 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
A i jeszcze jedno. ssServer niejest pluginem. ssServer jest oddzielnym procesem i dotyka się do serwera CSa tylko za pośrednictwem rcona.
Cytat: |
imho ssc jest zbedny na anarchi, bo powoduje on niekiedy pewien dyskomfort, a przeciez to serwer rozrywkowy  |
No może i dyskonfort, ale czasami mam nieotparte wrażenie, że niektórzy gracze na anarchii, gdzie jest luźniej, dostają zdecydowanego wzrosty skila
Piotrass napisał: |
BTW. "jaki cudem" serwery Asterowy mają zwiechy skoro wszystko jest "poprawnie" skonfigurowane" hmm ? |
Ja tam się do serwerów CSa nie dotykam, niech sie Rain z nimi męczy 
Ostatnio zmieniony przez Mider dnia Wto Cze 14, 2005 11:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Wto Cze 14, 2005 11:52 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Gacek Zasadzka załad ci kluczowe pytanie, jakim cidem z takiem nossc miałeś mnie FPS kiedy ten tag dowodzi faktu że ssClienta nie odpaliłeś wiec jak mają CI spadać od niego FPSy ?
pozdrawiam
............................................ Wto Cze 14, 2005 11:53 pm
|
|

|
Piotrass nocny_Gacek
|
Bolo napisał: |
Gacek Zasadzka załad ci kluczowe pytanie, jakim cidem z takiem nossc miałeś mnie FPS kiedy ten tag dowodzi faktu że ssClienta nie odpaliłeś wiec jak mają CI spadać od niego FPSy ?
pozdrawiam |
Tylko nie bij mnie, czytaj posty wyżej.
............................................ Wto Cze 14, 2005 11:56 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Dragunov napisał: |
Nie podobają się warunki panujące na serwerze, to nie graj. Ot i cała filozofia. Na twoje miejsce przyjdą inni, mniej wybredni gracze. To proste, nawet ty zrozumiesz. |
To dobra rada tylko, że nie dla mnie. Bo ja bardzo chcę grać ale jak już wspominałem wcześniej spotykają mnie pewne problemy. |
Czym są więc takie problemy wobec ogromnej chęci do gry? Musisz to rozważyć. Co weźmie górę? W życiu nie zawsze można wypracować kompromis na przykład w zestawieniu chęć - przyjemność. Są jednak wyjątki - sam jesteś dobrym przykładem, jak to uroda idzie w parze z intelektem.
Ostatnio zmieniony przez dEx dnia Sro Cze 15, 2005 12:07 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Cze 15, 2005 12:05 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Czekaj, już pakuje gnata w kieszeń i jade do wrocławia
Słuchaj ten program skłania lolków do zaniechania używania wh/ESP i innych czitów konfigurowalnych w CSie poprzez ekranowe menu, toteż czemu tego nie zainstalować?
Sorry, ale deczko dziwny był nagły spadek skilla i pustki na serwerach dnia kiedy wyszedł ostatni update vavle i jeszcze pare dni po tym choc teraz juz powoli skill wraca do normy. Przez pierwszy dzien była masakra, nie pokazywali się co po niektorzy wymiatacze, a jak sie pokazali to nie w formie byli, i to mnie utwierdziło w przekonaniu że faktycznie ssClient u każdego na kompie to jedyne rozwiązanie żeby sobie towarzycho darowało protezy skilla.
Wyraźnie nie działa na graczy prawdopodobieństwo kary, wiec niech zadziała świadomość kary!
Na anarchii gram niewiele, ale z racji luźnego serwera chłopaki beda odpalać wiecej haxow niz na neutralu bo na anarchie przychdzi sie payacowac a nie grać, drzeć morde a nie grać zespołowo. W wyniku tego nikt tak naprawde nie patrzu w tabele na wynik, ale zwyczajnie się bawi. Dlatego uważam, że tam zbierze wieksze żniwo kiedy stanie się wymaganym programem by tam zagrać.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Bolo dnia Sro Cze 15, 2005 12:10 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Cze 15, 2005 12:07 am
|
|

|
Piotrass nocny_Gacek
|
Nie podobają się warunki panujące na serwerze, to nie graj. Ot i cała filozofia. Na twoje miejsce przyjdą inni, mniej wybredni gracze. To proste, nawet ty zrozumiesz. |
To dobra rada tylko, że nie dla mnie. Bo ja bardzo chcę grać ale jak już wspominałem wcześniej spotykają mnie pewne problemy. |
Czym są więc takie problemy wobec ogromnej chęci do gry? Musisz to rozważyć. Co weźmie górę? W życiu nie zawsze można wypracować kompromis na przykład w zestawieniu chęć - przyjemność. Są jednak wyjątki - sam jesteś dobrym przykładem, jak to uroda idzie w parze z intelektem. |
Przykro mi słyszeć takie uwagi z ust tak szanowanej w BORG osoby. Niestety taki się urodziłem i raczej moja uroda taka pozostanie.
............................................ Sro Cze 15, 2005 12:08 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Przykro mi słyszeć takie uwagi z ust tak szanowanej w BORG osoby. |
Tylko nie płacz - kupię ci kredki bez grafitów. Acha, póki co mnie nie słyszysz - to nawet lepiej dla twoich uszu.
Niestety taki się urodziłem i raczej moja uroda taka pozostanie. |
No cóż, może w takim razie popracujesz przynajmniej nad intelektem?
............................................ Sro Cze 15, 2005 12:18 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Ty sie Dragunov tak z Gacka nie wysmiewaj, bo sam nie jestes Miss Polonia . Przygadal kociol garnkowi :rotfl: .
............................................ Sro Cze 15, 2005 6:47 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
A tak btw. to moze byscie pomogli innemu BORGowi a nie sie dopierdalacie. @#$%^& moze i nie przepadam za Gackiem no ale bez przesady...
Peeeewnie... zawsze latwiej jest nakrzyczec na kogos ze spierdolil niz pomoc mu to naprawic...
............................................ Sro Cze 15, 2005 7:25 am
|
|

|
JaSiu [BORG] JaSiu [m&s|sq]
 ::: 1729 :::
STEAM_0:0:947706
|
mnie nawet taki smieszny klient ssccoś tak nie powstrzyma od sprzedawania karbulotowi wyczesanych headow 
............................................ Sro Cze 15, 2005 8:06 am
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Karbi, zrobił byś skina do ssclienta.
............................................ Sro Cze 15, 2005 8:33 am
|
|