|
 |
Uklad adminowy na Anarchii
|
 |
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
nie BORG nie moze dostac admina na serwerach BORG no wlasnie a gdzie moj admin na anarchi ????????? 
............................................ Pon Cze 20, 2005 9:20 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
 ::: 2684 :::
STEAM_0:1:6840883
|
tof i debe, amx jest wyłączony i nie ma adminów pałki!
adminy mogą być dla kilku osób z zewnątrz, ale jedynie na nicki.
............................................ Pon Cze 20, 2005 9:30 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Brunon sie boi burdelu. Raczej burdelu nie zrobia, bo w sumie niby jak. Adminy tylko z opcja kicka lub malego banika. Przeznaczone dla tych, co obrazaja graczy i dla tych, do ktorych nie dociera ze melodyjke sie puszcza jedna na mape na gracza a nie caly koncert muzyczny. Jesli admin bedzie przeginal pale, to sie mu odbierze uprawnienia i po klopocie. A ze ludzie przeginaja pale to juz przesada. Sa kmioty, ktore nawet mnie sie nie sluchaja i codziennie musze dac dwa trzy bany dla nich. Moje bany za nieprzestrzeganie prawa jednej melodyjki na mape sa zwykle polgodzinne do godzinki.
............................................ Pon Cze 20, 2005 9:38 pm
|
|

|
pafiq
 ::: 1442 :::
|
Ja szczerze popieram kandydaturę kj15 !
I proponuje tez siebie 
............................................ Pon Cze 20, 2005 10:06 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
No , to brzmi rozsadnie . Adminy z minimalnymi uprawnieniami (dodalbym chyba tylko jesszcze do tego voty , bo czasem brakuje tego bardziej niz chleba) Powinno sie pryzjac , a i skutki uboczne beda zminimalizowane. Uwazam tez zeby wlasnie obdarowac nimi mlodych stosunkowo stazem ludzi w BORG zeyb mieli mozliwosc zaprezentowac sie i z tej strony graczom jako odpowiedzialni czlonkowie Przymierza.
Popieram.
/update: zastanawialbym sie tylko czy by tych adminow nie przedluzyc takze i na Neutrala, bo przeciez dizeje sie tak ,ze ranki spedzamy na nim wlasnie , by potem, ta sama brygada, przejsc plynnie na Anarchie ... Zatem jeden porzadek - wspolna sprawa
Pozdrawiam
............................................ Wto Cze 21, 2005 12:45 am
|
|

|
jury [BORG] Boq'ta
 ::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
|
bezz votow bo wtedy co chwile bylo by slychac
"dajcie vote na he_glass2", "dajcie vote na ....."
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:14 am
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
jury napisał: |
bezz votow bo wtedy co chwile bylo by slychac
"dajcie vote na he_glass2", "dajcie vote na ....." |
... de_mario_air 
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:18 am
|
|

|
R0n!c roll
 ::: 1800 :::
STEAM_0:0:6199187
|
Gdybyście potrzebowali mojej pomocy do adminowania na serwerze Anarchy, jestem gotowy do współpracy 
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:30 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
markooff poruszyl bardzo ciekawa rzecz, a mianowicie voty. Zapewne chodzi o voty na kicki i bany. I to jest jeszcze lepszy pomysl, bo nie powodowaloby sytuacji, ze taki miniadmin wyrzuca ludzi tylko dlatego, ze mu sie akurat nie podoba muzyka. Lepiej jak o tym decyduje wiekszosc.
Panowie ci admini to tacy mali porzadkowi. Generalnie trudno ich nawet nazwac adminami, gdyz procz wotow na kicki i maksymalnie godzinne bany nie mieliby zadnych innych uprawnien. Niech zapomna o mozliwosci pisania tsayem czy zmienianiu map. Cel tych ludzi to po prostu trzymanie za mordy najwiekszych upierdliwcow na serwerze. Naturalnie w momencie pojawienia sie pierwszego "normalnego" admina grzecznie usuwaja sie w cien i nie uzywaja swoich adminow.
Melodyjki fajna rzecz, ale niestety nie wszyscy umieja je puszczac. To znaczy umieja fizycznie, ale nie maja umiaru. Szkoda przez takich ludzi rezygnowac z luzu na serwerze, jednak z drugiej strony nie mozemy dopuscic do tego, ze na serwerze zrobi sie totalny burdel. Jesli sa gracze, ktorych nawet obecnosc adminow z Rady nie odstrasza od upierdliwego puszczania piosenki za piosenka, to nawet nie mysle sobie, co sie dzieje jak nie ma zadnego admina.
Przypominam glowne zasady puszczania muzyki:
- jedna piosenka na mape na gracza
- jeden gra, inni czekaja
- unikamy muzyki o waskim gronie odbiorcow
- puszczamy raz i koniec, a nie po 3 sekundy co 5 sekund to samo
- admin ma prawo "zamknac usta" grajkowi, ale bez przesady
- nie puszczamy muzyki na mapach o szczegolnym natezeniu dzwiekow (np mapach z granatami)
Zasady nie sa surowe, nie blokuja wam mozliwosci. Maja po prostu na celu, aby sluchanie muzyki na serwerze nie zamienilo sie w bezladny jazgot, bo zamiast umilic gre tylko ja skomplikuje
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:31 am
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
To kiedy będzie ostateczne rozstrzygnięcie wyników? Jak wspomniałem ja również chciałbym mieć funkcje admina. Potrzebne by mi było do: kicków i ewentualnych votów ( bo czasem nawet jeśli gracze chcą to nie potrafią się na tyle zgrać aby zvotować mape) Oczywiści gdyby był inny admin na serwerze to ja bym swoich wyższych uprawnien nie ruszał. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. 
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:33 am
|
|

|
pajoo
 ::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
ja chce! :szlug:
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:36 am
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
Boo|_u$ napisał: |
To kiedy będzie ostateczne rozstrzygnięcie wyników? Jak wspomniałem ja również chciałbym mieć funkcje admina. Potrzebne by mi było do: kicków i ewentualnych votów ( bo czasem nawet jeśli gracze chcą to nie potrafią się na tyle zgrać aby zvotować mape) Oczywiści gdyby był inny admin na serwerze to ja bym swoich wyższych uprawnien nie ruszał. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.  |
votow na mapy nie... bedzie totalny burdel bo co chwila bedzie ktos dawał voty... jak beda chcieli inna mape to zvotuja... a jak nie to nie... voty na mapy - kategoryczne NIE !
............................................ Wto Cze 21, 2005 6:37 am
|
|

|
Sebulba tofif*
 ::: 3811 :::
STEAM_0:1:12876270
|
ale po co tyle adminow jak na razie to jest najbardziej oblegowany serwer wiec mientus reklamowac nie trzeba 
............................................ Wto Cze 21, 2005 7:00 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Przede wszystkim przydzielaniem i odbieraniem tych miniadminow zajmowalaby sie taka minirada serwera Anarchia. Z wiadomych wzgledow nie ma sensu brac pod uwage ludzi, ktorzy na serwerze nie grywaja z stalej Rady. Z tego co wiem, ja, Zasadzka i Brunon czesto grywamy na Anarchii. Nie wiem kto tam z Rady jeszcze, jakos nie pamietam pelnego skladu Rady.
Jesli chodzi o obleganie tofif, to co ma piernik do wiatraka? Wlasnie dlatego, ze jest oblegany robi sie burdel. O ile Borgi i osoby zaprzyjaznione jakos trzymaja fason, to najwiekszy problem jest z pajacami, ktorzy sie zlaza na serwer nie wiadomo skad. Oni najwiecej przeginaja pale. Zreszta Mientus tez nie bardzo zrozumial, jesli chodzi o te przyciaganie ludzi. To admini maja niby przyciagac ludzi?
Jesli chodzi o propozycje, to ja ze swojej strony akceptuje wszystkich tych co sie zglosili, ale tylko tych, co faktycznie tam duzo grywaja a nie wpadaja od swieta. A mianowicie:
AMI
teqila
THC
kj15
Boo|_u$
pafiq
R0n!c
Pajo
Odrzucilem kilka kandydatur z powodow takich, ze po prostu uwazam iz dane osoby sie nie nadaja. Sa za wrzaskliwe i jakos nie widze ich w roli adminow. Taki Slayer na przyklad strasznie marudzi i narzeka, wiecznie lazi niezadowolony. Taki Lolus tez raczej nie dostanie (na pewno sie upomni), dal sie juz "poznac" ze sojego adminowania na Zakopcu, poza tym jest strasznie marudny i nerwowy.
Adminy na nicki (TYLKO). Borgi bedace w TN na dwa nicki (BORG i TN). TN na TN, a inni pozateenowi i pozaborgowi na swoje nicki. Zadnego fejkowania panowie.
............................................ Wto Cze 21, 2005 9:12 am
|
|

|
|