|
 |
Uklad adminowy na Anarchii
|
 |
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Proponuje wyłączyć ten pojebany serwer. Problem rozwiąże się sam . :rotfl:
Pozdrawuiam.
............................................ Wto Cze 21, 2005 8:10 pm
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
Alien rozumiem, że zazdroscisz Niestety jak wbijesz tam raz na tydzien i chcesz mieć admina zeby wyrzucać za puszczanie melodyjek to ja dziękuje. Jak ci tak bardzo zależy to za mnie weź. Przecież ty jesteś BORGiem i jesteś ponad wszystkich nas (mnie, kj......) tak wiec możesz wszystko. Nie rozumiem bo jak zauważyłem przynajmniej na serwerze biore czynniejszy udział niż ty. Nie wspominając o tym, iż nie należe do TN ani do BORGa. Ty powinieneś aby ze względu na To drugie tam czasem zajrzeć, zazwyczaj tam gra twój "CHIEF" i dla czystego pokazania się. Jeśli się myle to nawet tego nie czytaj i nie odpisuj. Rozumiem masta blasta *_O
Pozdro
Ah wybacz byłbym zapomniał. Przeczytaj moją sygnaturke!
............................................ Wto Cze 21, 2005 8:15 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
!marysia! napisał: |
Proponuje wyłączyć ten pojebany serwer. Problem rozwiąże się sam . :rotfl:
Pozdrawuiam. |
Zdecydowanie jestem za, przynajmniej więcej ludzi będzie na neutralu i uni...
............................................ Wto Cze 21, 2005 8:17 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
kj15 napisał: |
al!eneq napisał: |
Ewentualnie rozdac adminy osobom, ktore czuja sie na silach by miec admina i grywac dosc czesto na danych serwerach (poprostu wypowiadaja sie i zoobowiazuja). |
podaj osoby czesciej od tych wymienionych przez Karbulota, grające na serwerze
poza tym jak juz Karbi napisał trudno przy takich uprawnieniach mówic o "adminowaniu"
to ma byc pilnowanie porzadku kick lub ban (krotki). Bez tsay, zmiany map itp.
Dla przykladu - dzis nie bylo zadnego admina na anarchii i wtedy oto 2 kolesi zaczelo strzelac z mostu i na most na cs_deagle 7 Nie mial kto ich kiknąć. Mimo wielokrotnego upominania oni swoje.
Sczególnie jeden dal sie we znaki. Jak dowiedział sie ze te zasady ustalili admini to powiedzial zeby @#$^%@#$% (no moze nie bede przytaczal )
Ostatecznie wyszedl dopiero sam jak mu sie znudzilo - nikogo nie bylo zeby go kiknac
To nie pierwsza, ale mozliwe ze ostatnia taka sytuacja  |
Przyklad, ktory przytoczyles malo mnie przekonuje. To, ze noze na moscie ustala z reguly admin. Takto bylaby sytuacja, ze wchodzac na most masz w rece noz i nie mozesz wyciagnac broni, a z dolu nikt nie moglby zabrac hp typom na moscie. Jednak to admin piszac na @ sayu, ze na moscie noze, ustalajac te regule . A jak go nie ma to czyste ffa "silniejszy zjada slabszego".
"podaj osoby czesciej od tych wymienionych przez Karbulota, grające na serwerze "
Mi nie chodzi o osoby powiedzmy sobie czesto grajace na serwerze, ale te zasluzone(czyt. rowniez maja czas na gre) lub ktore sie zoobowiazuja adminowac, ale podajac argumenty wiarygodne i naprawade przemawiajace za tym by byly @. Jak dla mnie opcja dania admina komus poza borg odpada (Uderza to w regulamin oraz w drony, ktore moze nie zasluguja/nie nadaja sie na admina ale sa w borg, a nie daj Boze beda pomijane przy dawaniu adminow, ktore dostana ludzie z poza borg. Nie twierdze, ze tak bedzie tylko musialem wysunac argument Jednak jedno wyklucza drugie ;d Zawsze mozna w pierwszej kolejnosci rozdac @ borgowym graczom anarchi, a pozniej szukac z poza kolektywu. Ja jednak jestem przeciwny )
Boo|_u$ napisał: |
Alien rozumiem, że zazdroscisz Niestety jak wbijesz tam raz na tydzien i chcesz mieć admina zeby wyrzucać za puszczanie melodyjek to ja dziękuje. Jak ci tak bardzo zależy to za mnie weź. Przecież ty jesteś BORGiem i jesteś ponad wszystkich nas (mnie, kj......) tak wiec możesz wszystko. Nie rozumiem bo jak zauważyłem przynajmniej na serwerze biore czynniejszy udział niż ty. Nie wspominając o tym, iż nie należe do TN ani do BORGa. Ty powinieneś aby ze względu na To drugie tam czasem zajrzeć, zazwyczaj tam gra twój "CHIEF" i dla czystego pokazania się. Jeśli się myle to nawet tego nie czytaj i nie odpisuj. Rozumiem masta blasta *_O
Pozdro
Ah wybacz byłbym zapomniał. Przeczytaj moją sygnaturke! |
Dlugo sie zastanawialem czy Ci odpisac...Czy zrozumiesz to co napisze ;x.
Poza tym czy jestes tego wart.
1. Ta sygnaturka jest zeby sie podlizac?!
2. Nie zalezy mi na @ na ffa. Czytales statut przymierza? (ehh warto bylo zrobic zanim pisales posty asymilacyjne ) tam masz opisana sytuacje adminow. Nie zycze sobie takiego tonu z twojej strony...wlasnie okazujesz jaki z Ciebie bedzie elo admin. Jakbys nie zauwazyl to Borg to nie sam cs, a wszystko to co nas laczy. Nie tylko ta glupia gra. To czy bierzesz czynniejszy udzial na serwie anarchi nie watpie i co z tego? Jak teraz czytam twoje wypowiedzi i dla mnie nie nadajesz sie na admina.
Pisalem wyzej, o tym ze moja wypowiedz jest zagmatwana. Nie ukrywam, ze sprzeciwiam sie dawania @ ludziom z poza borg, ale tego nie wykluczam...jezeli poda osoba ta mocne argumenty to ok ;C. (ale co do Ciebie nie mam watpliwosci NIE!, pamietam te wpadeczke z zastava...pewnie nie tylko ja, twoje asymilacje zostawaly odrzucane to kolejny minus.)
aha jeszcze jedno co w oczy kole to:
"Jeśli się myle to nawet tego nie czytaj i nie odpisuj. Rozumiem masta blasta *_O"
ocb?! Chyba wlasnie odwrotnie. Jezeli ja sie myle to nie pisze nic ew. tekst "masz racje, pomylilem sie sorx" o_O. Ale uwazam, ze mam tutaj cos do powiedzenia i to robie.
Wale to czy grasz 10 lat na anarchi, a ja tam nawet nie zajrze bo mappackow nie mam. Ale twoj ton mnie lekko mowiac uwiera. Przed tym jak napiszesz post do danej osoby zastanow sie:
jaki poziom reprezentuje ; czy piszesz madrze ; poza tym nigdy nie atakuj swoimi postami bo zadko kiedy cos osiagniesz (zwlaszcza jak obrazasz ludzi z kolektywu do ktorego chciales sie przylaczyc - to jest jak harakiri :x).
pozdro.
Ostatnio zmieniony przez al!eneq dnia Wto Cze 21, 2005 8:51 pm, w całości zmieniany 3 razy
............................................ Wto Cze 21, 2005 8:23 pm
|
|

|
Rozq c18 | Sandra
 ::: 4183 :::
STEAM_0:1:13758117
|
kj15 napisał: |
podaj osoby czesciej od tych wymienionych przez Karbulota, grające na serwerze
|
Rozq! 
............................................ Wto Cze 21, 2005 8:44 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
Alienq źle mnie zrozumiałeś. Ja twoją wypowiedź przczytałem jako pełną gniewu bo to jest tak: "Ja nie mam to dlaczego inny ma mieć" Wiem, że więcej odemnie znaczysz i jeśli tak bardzo ci zależy to moge Ci dać tą moją szanse na admina. Jak dla mnie to duża szansa na kolejny "+" do asymilacji do Przymierza przy którym naprawde się staram być. |
ok ja rowniez przepraszam ;C ( i po co to bylo? )
Nie chodzi mi tu o admina, naprawde (nie pisz, ze oddasz mi swoja szanse bo jej nie chce ). Ale o to, zeby te adminy byly za cos wiecej niz za czesty udzial w grze. Jak przystepowalem do Borg to samo przystapienie bylo wielkim wyroznieniem (nie ukrywam, ze popelnilem blad - 1 post = asymilacyjna prosba, ale dzieki wczesniej poznanym osobom udalo mi sie dostac do grona wyroznionych THX Guys :*). A o otrzymaniu admina to moznabylo marzyc. Ja mialem raz admina na Flashnecie, sluzyl mi tylko do rozgrywania cw . Teraz nagle sie to ma diametralnie zmienic...Kto czesto gra dostaje admina cos nowego, moze zmieni sytuacje na lepsza fakt. Co do plusa masz racje bycie adminem na borgach i dobre wykonywanie swojej "brudnej" roboty moze wzbudzic wiele pozytywnych emocji w dronach.
Chce zebys zwrocil uwage, ze przedewszystkim rowniez board sie liczy... jezeli bedziesz tak pisal jak pisales w moim kierunku to te emocje nie beda wcale takie jakich bys sobie zyczyl...Widziales co sie wywiazalo .
Serio skorzystaj z moich rad, a bedzie ok . Nie powiedzialem, ze jestem przeciw Wam (Ty i Kj) przynajmniej probowalem tak to napisac . Ale podajcie naprawde mocne argumenty, ze nadajecie sie i akurat to wy powinniscie miec @. Kj tez niech o tym pomysli, nie atakujac kontrargumentami w stylu podaj lepszych ode mnie o_O.
Aha Bardzo Wazne:
"Wiem, że więcej odemnie znaczysz"
zapamietaj: Ludzie sa sobie rowni!...Czlowiek zawsze bedzie rowny czlowiekowi i zadne prawo tego nie zmien. Wolnosc jednej jednostki wyznacza wolnosc drugiej. To, ze jestem w borg oznacza, ze mam pewne przywileje i jestem w jakis tam sposob akceptowany przez grupe. Nie znaczy to, ze jestem od Ciebie lepszy. Pamietaj.
............................................ Wto Cze 21, 2005 9:02 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Cytat: |
5. Kto ma prawo ubiegać się o admina:
*Członkowie Sztabu BORG
*Ambasadorowie klanowi w BORG
*Starzy weterani BORG, którzy dali się poznać jako osoby godne zaufania, zdyscyplinowane i znające podstawy zarządzania adminowaniem
*Osoby mocno zaprzyjaźnione z Head Adminami bądź właścicielami serwerów (tylko w sporadycznych przypadkach)
*Osoby często grywające na serwerach
*Uwaga, wymienione osoby mają prawo ubiegać się o admina, lecz nie znaczy to, że muszą go otrzymać. Rada Adminów ma prawo odrzucić wniosek o przyznanie admina bez podawania przyczyny.
|
Czy zatem pomysl z przydzieleniem admina ludziom z poza borg nie lamie regulaminu? Wedlug mnie zostanmy przy tym, ze drony otrzymuja adminy i to zasluzone drony. |
Nie cytuj regulaminu, bo ten serwer rzadzi sie nieco innymi prawami.
Cytat: |
"podaj osoby czesciej od tych wymienionych przez Karbulota, grające na serwerze "
Mi nie chodzi o osoby powiedzmy sobie czesto grajace na serwerze, ale te zasluzone(czyt. rowniez maja czas na gre) |
Ci co zasluzeni i grywaja na serwie adminy juz maja. Ale ze malo jest adminow to rozszerzamy dzialalnosc. Na cholere mi sterta adminow przydzielonych za zaslugi, ktorzy na serwer nie zachodza lub zachodza bardzo rzadko.
Ostatnio zmieniony przez Karbulot dnia Wto Cze 21, 2005 9:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Wto Cze 21, 2005 9:32 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
 ::: 2684 :::
STEAM_0:1:6840883
|
ale nawet jeśli miało by być zgodnie z regulaminem to by tak było, *piąta* gwiazdka mówi o osobach często grających na serwerze, a przecież o takie tutaj chodzi.
............................................ Wto Cze 21, 2005 9:34 pm
|
|

|
Sebulba tofif*
 ::: 3811 :::
STEAM_0:1:12876270
|
co za downy
............................................ Wto Cze 21, 2005 10:02 pm
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
Jak przystepowalem do Borg to samo przystapienie bylo wielkim wyroznieniem |
Dla mnie to w tej chwili jest marzenie.
A o otrzymaniu admina to moznabylo marzyc. |
Myslijsz, że ja tez n ie marzyłym. Kiedyś mi się serce krajało jak gacek dostawał admina
Ja mialem raz admina na Flashnecie, sluzyl mi tylko do rozgrywania cw |
Też miałem i pewnie dalej mam admina na flashnecie dzięki uprzejmości Raina lecz nie korzystam z tego bo pingi nie dają mi tam spokoju.
Teraz nagle sie to ma diametralnie zmienic...Kto czesto gra dostaje admina |
piąta gwiazdka regulaminu kto może się ubiegać o admina
cos nowego |
nie wiem czy nowe czy nie ale HA napisał a ja złozyłem propozycje
moze zmieni sytuacje na lepsza fakt. |
oj może i pewnie taki jest tego cel.
Co do plusa masz racje bycie adminem na borgach i dobre wykonywanie swojej "brudnej" roboty moze wzbudzic wiele pozytywnych emocji w dronach. |
Dlatego szukam wszelakich sposobów aby odpracować mój błąd.
Chce zebys zwrocil uwage, ze przedewszystkim rowniez board sie liczy... |
tak wiem i uczestnicze w nim
Serio skorzystaj z moich rad, a bedzie ok  |
dzięki za rade i postaram się skorzystać
Ale podajcie naprawde mocne argumenty, ze nadajecie sie i akurat to wy powinniscie miec @. |
Karbi sam zadecyduje. Jak poprosi podam argumenty. Napisałem wyżej kilka postów co mam zamiar robić jeśli ów @ trafi w moje skromne rączki.
Aha Bardzo Wazne:
zapamietaj: Ludzie sa sobie rowni!... |
Super ale staralem się napisać moje odczucia
Dziękuje za wypowiedź
............................................ Wto Cze 21, 2005 10:07 pm
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
tofif napisał: |
co za downy |
tofif zawsze znajdzie wyjscie z trudnej sytuacji 
............................................ Sro Cze 22, 2005 6:14 am
|
|

|
THC
 ::: 1053 :::
Zbanowany |
Ami mówią, że ja statsze ale tobie to chyba płacą za głupie posty. |
Nie tylko jemu 
............................................ Sro Cze 22, 2005 9:35 am
|
|

|
Koshal psilosophy
 ::: 1054 :::
STEAM_0:0:3966473
|
dlaczego od razu trudnej? syt jest dosc oczywista. ja osobiscie bylbym przeciw przyznawaniu nawet malych adminow zbyt mlodym osobom. jezeli chca sie faktycznie wykazac to jest wiele innych sposobow na pokazanie swojej odpowiedzialnosci. ad sprawa z bolusiem to chyba nie ma nad czym dyskutowac. zaufanie bardzo latwo stracic, ale cholernie dlugo sie odbudowuje. jeszcze mowisz bool_us ze serce Ci sie krajalo jak Piotrass dostawal adma.. no po prostu lol. pomijam ze to moj kolega to komu jak komu ale z jakiego powodu Tobie sie serce krajalo bo nie kumam?
............................................ Sro Cze 22, 2005 9:37 am
|
|

|
|