zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Steelpad S&S + MX518 - spostrzezenia :)

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny

Kajot
(:

Vice Admiral
::: 7102 :::
Koniec roku szkolnego sie zbliza... Poniewaz moja cenzurka bedzie wygladac nienajgorzej (propably srednia 5.2 ) - dostane taki mały prezencik :

Steelpad S&S
MX518

Czy ktos ma te czesci?? Jesli ma, to niech powie jak sie sprawuja, bo moze wybiore sobie cos innego Ja mam zamiar sprowadzac z H4G i powiem jeszcze jedno - ALLEGRO JEST DO !@#$ i nie mam zamiaru ryzykowac

Mam kilka pytan co do tego zestawu:

Czy dołączone do steelpada ślizgacze pod IE beda pasowały do MX518?

Czy S&S to najlepszy wybor wsrod podkladek? (jako jednynego ze
steelpadów widzialem na zywo u mojego brata wiec nie mam punktu odniesienia )

Czy wygodne jest rozstawienie przycisków pod kciukiem w MX518?

No i czy przyciski dodatkowe w MX518 da sie zaprogramowac w CS tak zeby np po nacisnieciu nie minimalizowalo mi CSka i nie wywalało przegladarki (tak dla przykladu )

Ewentualnie inne porady nt myszki + pada Moze niekoniecznie wybiore ten zestaw??

PS. Jeszcze 1 - ile kosztuje CSS + CS1.6? Mam zamiar sobie tez kupic bo dotane "stypendium" ze szkoly za "osiagniecia" w nauce W tym roku po raz pierwszy czuje ze NAPRAWDE WARTO BYC PRYMUSEM

............................................
Czw Cze 09, 2005 6:23 pm

•  BORG Member
•  Clan Destructive Socks
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

AMI
c18 | Valkyria

Vice Admiral
::: 8163 :::
MX518 jest zarąbistą myszką jesli lubisz dziwne kształty (takie pasujace do ręki ) ale jezeli gralem wczesniej na zwykłej ergonomicznej myszce (czytaj kulka ) lepiej zamiast MX'a wez Razr'a Diamondback czy jak to sie zwie (niebieski ) a steel pada... hmmm tu zalezy od samego ciebie... mi osobisicie nie przypadł do gustu bo myszka jezdziła po tym jakos dziwnie.. lepiej kup to
Kod:
http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/products_id/77?osCsid=b0c506f806bf4beb4b6dbd51b8d74c9f                 

HL 2 kosztuje 90zł a HL 1 (cs 1.6) na allegro od sprzedawcy (on jest pewny ma podwieszona aukcje i sprzedał juz w cholere HLów) za 35zł (w folii itp)

Czw Cze 09, 2005 7:23 pm

•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
•  Clan STORM
•  Cytrynka18
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

Kajot
(:

Vice Admiral
Niestety nie mam tyle miejsca na biurku zeby ten kolos sie zmiescil Ten steelpad to mi sie podobał brat do mnie przyjechał z nim i chodził dobrze. Tylko ze jak juz mowilem punktu odniesienia za bardzo nie mam

A myszka... Dziwne kształty? Musze sie baaardzo dokladnie przyjrzec W sumie ten diamondback jest fajny - przygladałem sie Musze sie zastanowic

Czw Cze 09, 2005 7:35 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

JOJO
Fox-Hound

Chief Junior Grade
::: 431 :::
STEAM_0:1:6177895
a co powiesz na ta podkladke
:: LINK ::

i do tego Razer Diamondback Chameleon,Magma lub Plasma Edition zalezy od gustu
ja planuje takie cos se kupic :szlug:

Czw Cze 09, 2005 8:55 pm

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

GUZ
last action hero

Lieutenant Junior Grade
::: 1228 :::
STEAM_0:0:13521115
Ladna podkladka. A czy da sie z tego jesc sniadania? Bo do tego podkladki rowniez uzywam .

Czw Cze 09, 2005 9:33 pm

•  Adults only
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

AMI
c18 | Valkyria

Vice Admiral
::: 8163 :::
GUZ napisał:
Ladna podkladka. A czy da sie z tego jesc sniadania? Bo do tego podkladki rowniez uzywam .

a twoja myszka wyjada resztki

Czw Cze 09, 2005 9:46 pm

•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
•  Clan STORM
•  Cytrynka18
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

JOJO
Fox-Hound

Chief Junior Grade
::: 431 :::
STEAM_0:1:6177895
zapewne da rade bo jedna ze stron podkladki jest aluminiowa

Czw Cze 09, 2005 11:10 pm

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Bolo lol

Chief Junior Grade
::: 355 :::

Ja mam QcK steel (szmacianka) i bardzo sobie ją chwale dałem całe 45zł i z mx 510 chodzi zajebiście były 2 formaty ja mam ten mniejszy gdzieś tak 30 x 20 tak na oko mierzy mi się nie chce

Widziałem tego zwykłego steela nie podobało mi się taki kawałek plastiku

:lol:

Pią Cze 10, 2005 8:26 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

aCid

Chief Junior Grade
::: 316 :::
STEAM_0:1:14185920
mi tam najbardziej podoba się to:

grałem na takim padzie mX500 i jest poprostu rewelacyjny

Pią Cze 10, 2005 11:49 am

•  Adults only
•  Clan bulkowySKY
Odpowiedz z cytatem

Camel

Chief Junior Grade
::: 470 :::
Ja mam MX510 i podkladke... szmatke za 4zl z media marketu (czarna). Jezeli juz kupisz tego MX'a to ODRAZU wylacz akceleracje. Przez pierwszy tydzien gralem na wlaczonej akceleracji i lamilem gorzej niz na kulce :/. Musisz sie przyzwyczaic do niej :) - mi to troche zajelo. W moim MX'ie masz mozliwosc ustawienia kazdego przycisku (pierwsze co zrobilem to wywalilem akcje od przegladarek), wiec w Twoim bedzie najparwdopodobniej tez taka mozliwosc.
Gratuluje sredniej :).

PS: Zamiast SteelPada kup sobie patelnie teflonową a ja Ci przesle jak zrobic IDEALNĄ podkładke :).

Pią Cze 10, 2005 11:56 am

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

Kajot
(:

Vice Admiral
aCid napisał:
mi tam najbardziej podoba się to:
grałem na takim padzie mX500 i jest poprostu rewelacyjny

hmm... podkladka wyglada na niezla ale nie podoba mi sie ze sie kupuje 1 podkladke w cenie 2 (dual surface) Poza tym - jakie do niej slizgacze trzeba kupowac? (takie dopasowane do niej najlepiej?)

Wezme pod uwage, a zamówienie składam w ciagu kilku najblizszych dni wiec mam sie nad czym zastanawiac

Camel napisał:
ODRAZU wylacz akceleracje

ja juz od tygodnia na mojej starej myszce gram bez akceleracji Ani tej w CS'ie ani tej minimalnej w WindowsXP

Camel napisał:
Zamiast SteelPada kup sobie patelnie teflonową a ja Ci przesle jak zrobic IDEALNĄ podkładke .

szczerze mowiac mam zaufanie do sprawdzonych produktów profesjonalnych Juz mi w sklepie proponowali zeby sobie wyciac taka ze szkla A ja nie wiem jak sie do tego zabrac itp W dodatku mysle ze jednak podkladka za 139zl bedzie troche lepsza od takiej roboty własnej

Camel napisał:

Gratuluje sredniej .

PS. Średnia mam gorsza niz w zeszlym roku (mialem 5.5 ) THX

PS2. Jeszcze na jedno z interesujacych mnie pytan nie otrzymałem odpowiedzi. Czy slizgacze dołączone do steelpada beda pasowac pod MX518? Czy nie ? Bo one sa podobno specjalnie pod IE a ja mam zamiar mx kupic najprawdopodobniej. Ewentualnie nad razerem sie zastanawiam

PS3.
@GUZ

Ta podkladka to Ci sama gotuje

Pią Cze 10, 2005 2:13 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Kajot
(:

Vice Admiral
dobra ludki, pochwale sie jutro ten zestaw zamawiam wiec jak ktos slyszal cos niepochlebnego o moich planowanych zakupach to niech napisze

Nie Cze 12, 2005 9:45 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Piotrass
nocny_Gacek

Commander
::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
średnia 5,2 rotfl, go away n00b

Wto Cze 14, 2005 12:39 pm

•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

Kajot
(:

Vice Admiral
Piotrass napisał:
średnia 5,2 rotfl, go away n00b

a co? pochwal sie srednia jaka masz? (czy moze juz do szkoly nie chodzisz? )

mi tam nauka problemu nie sprawia a o ta srednia sie postarałem porzadnie przez ostanie 3 tygodnie bo sie dowiedziałem ze za taka powyzej 5,1 dostaje sie 119 zl do lapki I to umozliwi mi kupienie nowego konta steam z CS1.6

Teraz gram na koncie od brata. Jes ono wykorzystywane w jego kafejce w toruniu.

Po 1 - co chwile mi sie pyta o ponowne logowanie, no bo kto tam caly czas gra i steam glupieje, ze z 2 roznych ip ktos gra (BTW z jednego konta mozna grac w conajmniej 2 osoby naraz z róznych ip, na roznych serwerach )

Po 2 - boje sie ze do kafejki przyjdzie jakis @#$%@#$% cziter, steam-id trafi na blackliste i to ja bede uwazany za czitera

Po 3 - na tym koncie zarejestruje rowniez css bo tak czy inaczej (mimo jego wszystkich wad) wejdzie on z pewnoscia na rynek jako standard wcale sie z tego nie ciesze no ale cóz...

+++++++++

Wracajac do tematu to zestaw jest juz zamowiony. Czekam tylko na telefon od h4g potwierdzajacy zamowienie. Wczoraj je zlozylem wiec mysle ze dzis zadzwonia teraz siedze z tata w pracy, wiec mam nadzieje ze po telefon siegna po poludniu (tak o 4). Zreszta najwyzej sam do nich zadzwonie

Zamowilem jak juz wspomniałem:

MX518
Steelpad S&S
mICEskatez (podwojny zestaw )

Mam nadzieje ze sprzet bedzie ok Steelpada SS juz na wlasne oczy widziałem i testowałem ale reszta (myszka i slizgacze) sa dla mnie nowoscia i moge tylko ufac ludziom z H4G.

Prawdopodobnie odezwa się zwolennicy razora diamondback. Długo zastanawiałem sie nad wyborem myszki. Ostatecznie jednak po przeczytaniu wszyskich znalezionych przeze mnie recenzji - wybrałem mx518. Wydaje sie byc lepsza i wygrywac w tych podobno niezaleznych testach (mimo ze jest ona technicznie identyczna z diamondbackien )

PS. Mimo ze to juz i tak baaardzo dlugi post to napisze jeszcze o historii z wczorajsza burza u mnie

O godzinie 10 wieczór gram sobie w CS'a. Zaczelo błyskac. Pomyslałem - wylacze zaraz kompa, tylko jeszcze jedna mapka Wylaczyli mi nagle perfidnie prad. Pomyslalem - "no dobra, wylaczyli i tak przeciez mialem wylaczac". ZAPOMNIAŁEM ODPIAC KOMPA OD GNIAZDKA LUB WYLACZYC FILTR!!! Trzasnal piorun i jak jeszcze siedziałem obok kompa to cos w nim strzeliło Naprawde sie przeraziłem , ze juz po moim cudenku Miałbym na starszym kompie mysz warta wiecej niz procesor wstałem o 5:30 (na 7 mam do szkoly) zeby sprawdzic co z PC'tkiem SPRAWNY!!!

Ma ktos pomysl co moglo trzasnac w kompie ale go nie zniszczyc?? Trzasnelo dosc cicho ale wyraznie zaraz po piorunie

Wto Cze 14, 2005 1:11 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

al!eneq
ten typ alien

Commander
::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
powiem tak:
W lodzi jest sklepik gdzie mozesz zobaczyc ; pomacac.
Ja mam 510 i qck ~ zawsze gralem na szmatkach.
Dotykalem s&s bo chcialem tez plastic.
Cienka baaardzo cienka ale szoruje sie mycha nie jezdzi, bedziesz musial czesto podklejac ~ syzyfowa praca. W sumie podklejona niezle sunie tylko czy warto ? Skill ci nie urosnie od tego. siedzialem tez na icemacie omG 10 min siedzenia i nadgarstek strzyka o_O bo gruba. qck idealny nie jest to taki sam material jak zwykle szmaty troszke wiecej slizgu mycha ma ; ciensza duzo ciensza niz zwykle i wieksza czego chciec wiecej ? i wytrzymala ja mam juz pol roq pzdr.

Sob Cze 25, 2005 12:06 am

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny