|
 |
Dithor bylo rOOx na akademiku !!!
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
ShoX
:: :::
|
DZieki Dithor za mega dobra imprezke na akademiku bylo rOOx mego dobrze. Bedziemy w czwartek i piatek pili z ruskami. BABICZKA !!! Mega odjazd!!! :szlug: :devil:
MEGA JAZZZZDA !!!!!!!
............................................ Wto Mar 11, 2003 4:52 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Tak to wlasnie bywa czasami w akademiku 
............................................ Wto Mar 11, 2003 6:40 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Tak bywa nie tylko w akadmiku . W wojsku lepsze numery odchodza. Ci co poznali wojsko (tzn byli) wiedza o co chodzi. A pomyslowosc zolniezy w kombinowaniu alkoholu przechodzi ludzkie pojecie .
............................................ Wto Mar 11, 2003 9:59 am
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Hwhw kokos to tam u Was rzeczywiscie musialo byc niezle skoro was az "na" akademik zanioslo Przynajcie sie, to nie byly tylko ziola
Swoja droga moj kumpel kiedys w zapale imprezowym (tak po trzech dniach picia) jezdzil po dachu Nawojkii narowerku dziecinnym P
............................................ Wto Mar 11, 2003 11:31 am
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
kokos ble rotfl
............................................ Wto Mar 11, 2003 12:05 pm
|
|

|
CaymaN
 ::: 29 :::
|
No w sumie bylo rox =]] tylko ten poniedzialek =PPP
............................................ Wto Mar 11, 2003 1:33 pm
|
|

|
DiThor QueeN
|
Mała o co ci chodzi? mam opowiedzieć twoj± bogat± historię przeszkadzania spokojnym ludziom zamieszkuj±cym w okolicach twojego piętra w przekroju poprzednich lat?? nie krytykuj ludzi za to co sama robiła¶ wielokrotnie częsciej!! - ruski byli zadowoleni, że mogli się z nami napić rotfl poza tym dzi¶ w nocy mnie go¶ć z pokoju wpierdolił że mu szum wiatraczka w kompie przeszkadza i mam kompa na noc wył±czać (i przez to nie sci±gać filmów, gier, programów itp)... także w tym kontek¶cie to że pozwolili¶my im spać w poniedziałek i przenie¶li¶my się na korytarz najbardziej imprezowego piętra jest nasz± zajebist± łask± dla nich...
............................................ Czw Mar 13, 2003 1:16 pm
|
|

|
Malenstfooo
 ::: 160 :::
|
No Dithorku, wreszcie trafiles na ludzi, ktorzy Ci sie potrafia postawic . Ja na pewno nie robilam takich przekretow jakie Ty np rok temu na zlotej . Ale moze oszczedzimy szczegolow braci borgowej
A skargi na poniedzialek rzeczywiscie do mnie doszly i nie chodzilo wcale o to zebylo glosno .
No ale spoko, powiedzialam ze mimo wszystko sa fajni . Moze mieli zly dzien. To w koncu BORG a tu sie staje w swojej obronie .
Pozdrawiam
............................................ Czw Mar 13, 2003 1:29 pm
|
|

|
DiThor QueeN
|
blehehehe postawić to się mog± - nie rzucam się już na każdego kto mi podskakuje bo mi się nie kce... ale tylko do pewnego momentu do którego nie zaczyna mnie co¶ wpierdalać... a poza tym to co ja robiłem niby rok temu? no?? kto miał do mnie w±ty z wyj±tkiem satosa?? nikt, albo zbyt się obawiali to wyrazić 
............................................ Czw Mar 13, 2003 5:22 pm
|
|

|
Ines
 ::: 232 :::
|
Taaa???
To zobaczycie co będzie jutro, w sobotę w Zakopcu  
:szlug:
............................................ Czw Mar 13, 2003 7:27 pm
|