|
 |
BIG problem z wejściem na serwer "new world"
|
 |
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
hmm tez tak miałem pary razy ale ja próbowałem do skutku !! chyba z 5 razy się wbijałem na serwa aż sie dopchałem jakby to ci nie pomogło wyloguj się ze steama i ponownie zaloguj, wylacz go i wlacz, próbuj aż do skutku, aha i włącz CD koniecznie.
............................................ Czw Lut 12, 2004 4:39 pm
|
|

|
Gandalf Szary c18 | Ugly Betty
 ::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
|
Takie problemy maja Rymek i Tofif i jest to spowodowane czyms z SDI, cos tam trtzeba gdzie tam przepiac .
Zaraz mu napisze zeby sie wypowiedzial
Pozdrawiam
............................................ Czw Lut 12, 2004 5:09 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Musisz podpiac SDI centralnie pod kompa . Cos tpsa zwalilo i nie mozna dojsc jak to naprawic .
:: LINK ::
Pozdrawiam
............................................ Czw Lut 12, 2004 5:37 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
telefon do tpsa nic nie da niestety.
moge sie zlaozyc ze masz router na Freesco. Ta distro ma cos zjebane i nie puszcza na new worlda tofifa i mnie (mnie z domu, ale z domu nie gram tylko z krakowa wiec nie mam poblemu)
Nie mam na to rozwiazania chwilowo
............................................ Czw Lut 12, 2004 8:24 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
xmaster napisał: |
Witam, należę do [m&s|sq] i niedługo gramy z Wami BORGAMI meczyk (tj, 20-go w piątek, luty itp.) na wspomnianym w topicu serwerze.
I tu zaczynają się schody, dlaczego? juz wyjaśniam
NIE mogę się wbić na Wasz serwerek, i nie wiem dla czego
objawy: cały czas wisi napis "RETRYING" i tak do 4 prób potem mówi że się nie mógł połączyć
dodam że na inne serwery 1.6 czy to polskie czy zagraniczne wchodzę bez najmniejszych problemów
oto moje parametry
Win98en, Radek 9000 pro, Atlonik 2000+ troszkę ramu, nie ważne
CD 4.14
SDI
czy ktoś z Was spotkał się już z czymś takim??
prosze o pomoc bo jak tak dalej będzei to nie zagram z Wami w meczyku
pozdro
xmaster |
niestety mam to samo mam SDI na jeden komp i tez nie chce mnie polaczyc wiem xmaster oni eliminuja najlepszych graczy hyhyhyhy
............................................ Czw Lut 12, 2004 9:05 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Rymek, opisz dokladnie problem. Moze znowu sie usmiechne do Evilive'a. Juz raz mi pomogl. On ma duze chody w TPSA, pracuje tam.
............................................ Czw Lut 12, 2004 9:07 pm
|
|

|
Rymek
|
problem jest taki ze oni (ja w domu w sumie tez) maja routery linuxowe postawione na Freesco. A freesco ma cos zrypane i nie moga wejsc na ten serwer (moze jakiegos portu nie chce przepuscic czy cos). Pecik w wawie mowil ze trzeba jadro od nowe zapodac. Wszystko fajnie ale jak ktos nie ma freesco na hdd to nic nie zrobi bo ot dystrybucja jednodyskietkowa.
W tym przypadku TPSA niestety nie ma nic do rzeczy
PS. Wywalilem 2 ostatnie posty tofifa i Bruna bo nie maja zwiazku ze sprawa
............................................ Czw Lut 12, 2004 11:08 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
uważaj bo cię zaraz tofif opierdoli że mu posty kasujesz :rotfl:
............................................ Pią Lut 13, 2004 9:35 am
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
Wychodzi wam wasze leniwstwo... jednodyskietkowe freesco ;D
............................................ Pią Lut 13, 2004 10:19 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Boze miski, ale wy jestescie zacofani, slowo daje. Za duzo grywacie w 1.5. Juz nawet ja, zagorzaly przeciwnik 1.6 zaczalem sie do niego przekonywac. Steam jest coraz stabilniejszy i mniej zabugowany, niedlugo z waszego misia zostanie wspomnienie po 1.5.
I wasze problemy. Kurcze w BORG jest 10 razy wiecej ludzi i moze 2-3 osoby maja problemy z 1.6. A u was maja chyba wszyscy. Jak zainstalowac mape? Nie no, normalnie, jak w 1.5. takie same katalogi tylko nieco glebiej. Poczytajcie poradnik Rymka na stronie.
Rymek, moze jakis FAQ bys skrobnal? Nie poradnik, ale FAQ. Bo wiele problemow sie powtarza.
A mappack wypuscilismy jeden. Deathmatchowy. Wypuscimy oficjalny jak ustalimy jakoes sensowne mapki, na razie zdania sa podzielone w tej kwestii.
............................................ Sob Lut 14, 2004 4:03 am
|
|

|
Rymek
|
FAQ. W sumie nie wiem zobacze. Poki co wszystkie problemy i takie tam na biezaco dopisuje do poradnika na boardzie wiec nie wiem czy jest sens.
............................................ Sob Lut 14, 2004 9:00 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
może podam od razu link, bo a nuż ktoś nie znajdzie
:: LINK ::
............................................ Sob Lut 14, 2004 9:03 am
|