|
 |
Co sadzisz o zmianach w ostatnim updacie?
|
 |
Rymek
 ::: 2224 :::
|
Hmm tak ostatni update t osporo kontrowersji. No i chcialem poznac zdanie ludzi co o tym sadza Osobiscie to tak odbieram. Solid Radar - w koncu! Teraz widac na kazdej powierzchni AWP. Opoznienie po zmianie na pistol. Jak dla mnie to dobrze ze zmienili. Pytacie dlaczego - ano dlatego ze szybsze zmienianie z awp na pistol to byl bug csa, a ja jestem zdania ze bugi trzeba likwidowac. No ale nie podoba mi sie np ze w trakcie crouch jumpa nie mozna zoomowac No i zmiana celownika z awp na ten bardziej z 1.5. No to mi tez troche nie odpowiada bo na poprzednim sie jakos lepiej strzelalo i teraz bedzie trzeba sie od nowa przyzwyczajac. Ikonka HS - omg beznadzieja tragizm i zajmuje kilka linijek co wkurza Celownik we wszystkich rozdzielczosiach z 640x480 - hmm nie przeszkadza, i tak gram w 640 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 8:00 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
to były jakieś zmiany?? oo... 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 8:13 am
|
|

|
Rymek
|
wlasnie pogralem troche na cbble i nuku i powiem ze zmiany in positiv rozjasnienie map bardzo polepsza widocznosc i wogole jakby jesezcze tak zechcieli traina potraktowac to by bylo wogole pr0 awp jest zjebane totalnie walic juz opoznienie po pistolach, ale niech dadza mozliwosc zoomowania przy crouch jumpie!! 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 9:28 am
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
no i wogle celownik jakis taki maly jest, szkoda ze nie zrobili jeszcze wiekszego. :hihi:
............................................ Pią Kwi 30, 2004 10:08 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Ja gram na rozdzielczosci 800x600 i jakos mi te zmiany nie przeszkadzaja. Z AWM jesli chcesz strzelac to mozesz strzelac (ale nie tak szybko) i bardzo dobrze moim zdaniem. Niebedzie przypalow na klanowkach jak jeden gracz z awm wybil wszystkich przeciwnikow w 5 sek (no chyba ze dwa podwojne albo potrojne kille zrobie ).
Celownik mi sie bardzo podoba i ogolnie po przemysleniu sobie tego update'u dochodze do wniosku ze jest on calkiem pozytywny.
............................................ Pią Kwi 30, 2004 10:50 am
|
|

|
Rymek
|
calkiem pozytywny by byl jakby mozna bylo zoomowac podczas crouch jumpy 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 10:55 am
|
|

|
Gość
:: :::
|
Kurde gram na 1024 i mnie wkurza celownik na pol ekranu - zreszata celownik awp tez jest zjebany 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 11:46 am
|
|

|
Rymek
|
celownik do awp jest przecierz z twojego boskiego 1.5  
............................................ Pią Kwi 30, 2004 11:59 am
|
|

|
Xeon
 ::: 114 :::
|
ja sie na steamie zawiodlem !!
Moj ostatni update wygladal tak, ze lipa byla !! !! mianowicie, updatawal sie steam, i tyle, !! odpalam csa a on mi chce updatowac jeszcze csa !! no dobra, niech updatuje !! no ale po chwili wyskakuje "This Game is not currently available!! Please try another time" !! i tak kurcze w kolko !!!!! STRACILEM 2 GODZINY ZEBY TO ZROBIC !!!!!
Bardzo mi sie podoba taki nowy bajer !! mianowicie jest to nowe okno powitania jak sie wchodzi na serwer !! taki fajne okno !!
3majcie sie !!
............................................ Pią Kwi 30, 2004 11:49 pm
|
|

|
Gość
|
Rymek napisał: |
celownik do awp jest przecierz z twojego boskiego 1.5   |
co Ty gadasz w 1.5 mam zupelnie inny celownik.
............................................ Sob Maj 01, 2004 1:41 am
|
|

|
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
czit:D
............................................ Wto Maj 04, 2004 9:33 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Zmiany raczej korzystne. Okno ladnie zaokraglone. Troche drazni fakt, ze jak ktos sciaga mape to nie jest w specach tylko wsrod graczy. Troche to dezorientuje. O ikonce heada nie bede sie wypowiadal, zdanie mam podobne jak wszyscy - SUX.
............................................ Wto Maj 04, 2004 9:41 am
|
|

|
Rymek
|
Tof wlacz sobie 1.5 celownik do AWP jest prawie identyczny. Tylko w 1.6 jest ladniejszy bo jakis inny sprite jest antyaliasowany czy cos. A reszta taka sama. Co do celownika t ow najnowszym wczorajszym updacie dali taki z 1024 (co mnie denerwuje bo gram w 640 i mialem wiekszy celownik zawsze), ale jeszcze za bardzo nei gralem wiec moze mi sie spodoba to male cos AWP w sumie nie wiem czy naprawili teraz. Jakos lepiej sie gra, ale tez cos z tym crouchjumpem jest nie tak, bo nei za kazdy mrazem sie wlacza. Nic to. I tak juz awp nie gram po tych updatach
NW i Unimatrix sa juz updatniete. To tak na marginesie 
............................................ Wto Maj 04, 2004 3:41 pm
|
|

|
Gość
|
Celownik 1.6
Celownik 1.5
Jak nie widzisz Rymciu roznicy to ja chyba jestem slepy 
............................................ Wto Maj 04, 2004 4:55 pm