|
 |
Panie...
|
 |
maZiak
 ::: 155 :::
|
Uwazam ze warto to zabaczyc...
:: LINK ::
............................................ Sro Sty 29, 2003 2:23 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
A masz cos takiego ale z chlopcami?     
............................................ Sro Sty 29, 2003 7:48 am
|
|

|
Gość
:: :::
|
niema to jak soczyste dupeczki mm..mmm...m, czego toby czlowiek niedal za jedna noc w takim gronie 
............................................ Sro Sty 29, 2003 9:47 am
|
|

|
volcano wredny ch*j
 ::: 2684 :::
STEAM_0:1:6840883
|
Karbulot napisał: |
A masz cos takiego ale z chlopcami?      |
i najlepiej nie letnimi 
............................................ Sro Sty 29, 2003 10:51 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
monika napisał: |
niema to jak soczyste dupeczki mm..mmm...m, czego toby czlowiek niedal za jedna noc w takim gronie  |
Ja bym nic nie dal .
............................................ Sro Sty 29, 2003 4:59 pm
|
|

|
Gość
|
Ja nie musze nic dawac 
............................................ Sro Sty 29, 2003 5:01 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Nie , tofi , ty nie mozesz (!) nic dawac :PPP
Nie poznalbys potem swojej twarzy ani/albo mieszkania ))
............................................ Sro Sty 29, 2003 5:03 pm
|
|

|
maZiak
 ::: 155 :::
|
ta mam z chlopcami i to wuchtacz, zbieram takie zdjecia przez cale zycie ! rotfl rotfl
to byl oczywicie zart.
............................................ Sro Sty 29, 2003 11:31 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
A ja mam tam co nieco i to nie jest zart .
............................................ Czw Sty 30, 2003 7:52 am
|
|

|
Gość
|
Cytat: |
Ja bym nic nie dal . |
Karbi hyhy Ciebie znam tyle co z tych postów, i CS`a, ale cos mi sie tu klaruje nieciekawy "obrazek"
Widział ktos kiedys "Video Hustler", Snoop Doogy Dog`a (taki raper)? Jest to filmik, z imprezy u niego - i te laski na zdjeciach sa wlasnie pokroju tych z filmu, a co one robia na filmie to sie domyslcie rotfl :devil: - a jazda sam na 10 z takimi laskami byla by jeszcze bardziej emocjonujaca niz 200m`wy skok z obrotami samochodem w pole a ze niesiadze zebym trafil kiedykolwiek na impre do Snoop`a, wiec oddal bym duzo za taka akcje
BTW. dla tych co byc chcieli pisac jakies kontry to dupczkonka w dobrym wykonaniu mi niebrakuje
............................................ Czw Sty 30, 2003 10:00 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Eee tam monika, kazdy swiruje jak moze. Gdyby tak wierzyc w nasze glupoty to by wyszlo ze polowa BORG to geje a druga polowa to kretyni. Raz po pijaku zaczalem wkurzac Judgementa niby to ze chce go poderwac. Fajnie sie bulwersowal i juz tak zostalo. Teraz jednak pajac sie odchamil i swiruje razem ze mna wiec juz nie ma przyjemnosci w nabijaniu sie z niego . Ale te fotki to mam naprawde. Wiesz, jak sie dorwalem do sieci to rozne rzeczy czlowiek kiedys sprawdzal. Po prostu chcial naprawde sie przekonac na ile prawdy jest w tym, ze w internecie mozna znalesc kupe nielegalnych rzeczy. Szukalem zatem stron neofaszystowskich, arabskich odezw, przepisow na bombe atomowa, stron terrorystycznych oraz pedofilskich. Z czystej ciekawosci jak to wyglada i takie tam. Na fotki z dziecmi trafilem na grupach dyskusyjnych. Z rozpedu sciagnalem troche a pozniej jak archiwizowalem dane przypadkiem wypalilem na CD i to. Stad mam.
............................................ Czw Sty 30, 2003 4:33 pm
|
|

|
drv
 ::: 44 :::
|
Ja też z czystej ciekawo¶ci szukałem różnych rzeczy na necie. Mam teraz sporo przepisów na materiały niebezpieczne. Niektóre s± naprawde łatwe w użyciu... ale nie próbowałem jeszcze, bo po prostu nie mam czasu.
To jest zreszt± tylko jedna z "fajnych" rzeczy w necie...
............................................ Pią Sty 31, 2003 6:53 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Luuudzie, drv zawital na board. Nonono, ale avatarek wypasik, nie powiem . Powiedz mi co to za link do fotki http://"f:/My%20Documents/Rage.bmp" ? rotfl lol hihi . Pajac zrobil link do fotki na dysku twardym. Ehehehehehehe. I to jeszcze do pliku BMP . No, ale nie dolujmy chlopaka. W koncu czerwony krzyzyk na bialym prostokaciku to tez jakas grafika rotfl .
A tak na powaznie drv, to w necie jest wiele fajnych rzeczy. Matka zawsze patrzala na net krzywo, ale od jakiegos czasu zaczela go doceniac. Szczegolnie jak zauwazyla ze mieszkajac w Danii ma sie dostep do wielu ciekawych informacji. Glupi przepis na swiateczne uszka, nikt z nas nie umial robic, a tu sie w 5 minut znalazlo.
............................................ Pią Sty 31, 2003 7:09 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Hmm,... true true .
Ale strony z dziecmi, powinno sie wypier..alac bez milosierdzia
i do tego walic serwer(y) gdzie byly
A ich tworcow scigac ... W kazdej postaci
Pozdrawiam zyczac milego dnia
............................................ Sob Lut 01, 2003 12:07 pm
|
|

|
drv
 ::: 44 :::
|
dlatego mam pytanko: jak wrzucić własny ograzek na board? S±dziłem,że zostanie zassany z dysku.. wstyd
Ja sie na sieci po prostu nie znam. Looknijcie na moje stronki, bo ciekaw jestem co o nich powiecie.
[url]drv.prv.pl[/url]
[url]brejlak.prv.pl[/url]
[url]cantina-club.prv.pl[/url]

............................................ Wto Lut 11, 2003 3:02 pm
|
|

|
|