zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

full auto cd. do duszka

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

vernom

Lieutenant Junior Grade
::: 1010 :::
STEAM_0:0:276476

Cytat:

Jak już napisałem w którymś temacie odnośnie Ciebie, że coraz więcej osób nie potrafi grać z lepszymi. Poprostu. Lepszy? wypierdalaj, ja chcę swoje łatwe fragi. Coraz więcej osób tak się zachowuje Również tych po których bym się tego wogóle nie spodziewał
Dziwne ze z takim Immerem lub tofifem (oczywiście nic do nich nie mam ) chcecie grać mimo że są podobnego poziomu co h34t. Wszyscy płaczecie że ma czity, a tak naprawdę nie macie dowodów i banujecie za statystyki To przepraszam bardzo, ale to już jest niesmaczne. Nie widzę sensu grać na serwie ze słabszymi. Nie o to tu chodzi. Tak jak w życiu realnym są lepsi i gorsi. I to tworzy klimat tej gry. Zabić lamkę żadna przyjemność, ale już gdy ustrzelisz np. Immera czy h34t'a odczuwasz satysfakcję że pokonałeś godnego przeciwnika
Trudno, to wasz serwer i zdaję sobie sprawę z tego, iż to co piszę może wogóle nie mieć wpływu na nic...
Wielki Brat patrzy ale niewiele widzi lub niewiele chce widzieć...
W sprawę Ifonci nie wnikam, bo nie znam szczegółów , aczkolwiek baaardzo żałuję że tak traktujecie (nie wszyscy rzecz jasna) nieliczną z dam na naszym serwie. Szkoda.. nawet bardzo

Opamiętajcie się, cs to tylko gra

Pozdrawiam..

odpowiadam w ciagu dalszym mientus nie zamykaj tego

widzisz stary ja sie ze skillorami itp nagralem po uszy
i nie bede przesadzal jesli powiem ze skill heata itp jest sredni (moj jest metr pod mulem) wiec nie wiem co ktos ma do kogos ale powiem wam vi jedno duszek ze to twoje subiektywne wrazenie i nie ma co bic piany
poza tym sam dostalem bana za czity i nie robie hallo
heat z tego co wiem ma bana zdjtego
co do ilfonci to wybacz ale jest rownouprawnienie poza tym prze dlugi okres czasu mialem za cl kobiete toffi tez wiec mi nie mow o kobietach
poza tym to nie pierwsza baba w bylaby? w BORG tylko 6 chyba

wybacz ale nie wiem czy jest roznica miedzy kobietami bo w borg bylo czekaj policze 5 i powiem ci tyle ze zadna nie robila scysji i nie wiadomo czego z podobnych tekstow

moze chlopaki przeginaja a moze i ona jest przewrazliwiona
skladam to na karb dojrzewania
jesli juz jestesmy w temacie kobiet to widze duszek ze znasz tylko board innyh podstron BORG nie bo gdybys znal wiedzialbys o czym pisze

karbi czasem przegina ale tak sie zdarza i nie ma co robic hallo itp

na koniec zacytuje kobiete nomen omen "jak sie nie podoba to wypierdalaj" nawiasem mowiac teskt do gracza z 5 klanu wg cnn.info
to tyle

............................................
Sob Paź 30, 2004 12:32 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
ja powiem tak moja córcia gra w cs pod nikiem Agnieszka poradzilem jej ze jak chce grac to niech zajmie sie gra a nie pyskowkami a jak sie nie podoba to wont od mego kompa

a co do wymiataczy to dla mnie osobiscie jest wieksza satysfakcja zabic wymiatacza a nie jaka lamke jak Karbiego yhhyhyhyhyhy

a ze moja umiejetnosc gry jest dwa metry pod mulem (fajne okreslenie ) to zabic wymiatacza znaczy przechytrzyc go i to jest satysfakcja

Sob Paź 30, 2004 1:12 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

h34t

Chief Warrant Officer
::: 588 :::
STEAM_0:1:4087338
vernom napisał:
i nie bede przesadzal jesli powiem ze skill heata itp jest sredni (moj jest metr pod mulem)

Zgadzam sie z tym w 100% i dlatego wlasnie dziwila mnie ta afera z czitami. I jeszcze jedno, Mienti nie mam 5lat zeby sie obrazac o takie rzeczy, takze nie ma ze was nie lubie Troche bylo przegiecie paly ale afery z tego zadniej nie chcialem robic, nie ktorzy z Borg czasami przeginaja ale to przeciez nie moja sprawa Takze dzieki dla tych ktorzy sie za mna wstawili, poparli, wypowiedzieli czy cos.

Sob Paź 30, 2004 1:24 am

Odpowiedz z cytatem

matisse

BORG Moderator
::: 566 :::
STEAM_0:0:297375

H34t ja ie nie rozume o ci chodzi , ok jestes czysty ok, to po co te wykluszczania, co wejde na Board H34t meczennnik, moze sie zamieniesz z Joanna D`Arc i poprowdzisz Francozow do zwyciestwa, dadza ci medal :lol: moze zostaniesz ministrem :rotfl: po chur to wszystko i tak nic nie zmienisz Borg to rasa Panow :zieeew:

Sob Paź 30, 2004 1:37 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

ja nie jestem za nikim wrecz przeciw wszystkim
karbi i mientus nie chce misie pisac psta osobnego wiec razem sie pirdolcie karbumietki

Sob Paź 30, 2004 1:46 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
matisse napisał:
H34t ja ie nie rozume o ci chodzi , ok jestes czysty ok, to po co te wykluszczania, co wejde na Board H34t meczennnik, moze sie zamieniesz z Joanna D`Arc i poprowdzisz Francozow do zwyciestwa, dadza ci medal :lol: moze zostaniesz ministrem :rotfl: po chur to wszystko i tak nic nie zmienisz Borg to rasa Panow :zieeew:

jakie wykluszczenia czlowieku ? zejdz Ty na ziemie najpierw z tego piedestalu na ktorym myslisz ze sie znajdujesz sprawa czitow byla zakonczona ok, dostaje wczoraj 2 bany chuj wi za co i Ty mi tutaj pierniczysz ze robie z igly widly, rasa panow zgodze sie, karbi pan a reszta papuzki ( z wyjatkami) Co ja kogos prosilem zeby sie wstawil za mna na boardzie ? Nie rob ze mnie debilka. I jak juz cos piszesz o innch narodowosciach to staraj sie nie robic tego z bledami :rotfl: Bana mi zdjeto, nie wnikam w szczegoly i jak dla mnie sprawa jest zakonczona, move onnnnnnn.

Ostatnio zmieniony przez h34t dnia Sob Paź 30, 2004 2:10 am, w całości zmieniany 2 razy

Sob Paź 30, 2004 1:52 am

Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

bo karbi to dekiel

Sob Paź 30, 2004 1:56 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Boris Vian

Master Petty Officer
::: 259 :::

h34t ....podejdz do lustra , z zalozona maska na twarzy ...przystaw sobie pistole do glowy i oddaj jeden strzal ... KONIEC

Sob Paź 30, 2004 2:25 am

Odpowiedz z cytatem

Boris Vian

Master Petty Officer
::: 259 :::

Vernom .... wszystko OK ??

Sob Paź 30, 2004 2:29 am

Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

taaa

Sob Paź 30, 2004 3:13 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Ifoncia

Senior Petty Officer
::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136

Dziekuej vernom na wypowiedzenie sie na moj temat....dziekuje takze reszcie....bylo milo....nie znacie mnie to po chuja w ogole piszecie ze ja mam byc taka sama jak inne dziewczyny...hm?...zreszta nie wazne...macie racje...jezdzcie mnie z gory na dol...fajnie chociaz wam sie gra...yes...podziwiam was.....dziekuje....zegnam pa...

Ostatnio zmieniony przez Ifoncia dnia Sob Paź 30, 2004 6:29 am, w całości zmieniany 1 raz

Sob Paź 30, 2004 5:50 am

Odpowiedz z cytatem

Ifoncia

Senior Petty Officer
::: 135 :::
STEAM_0:1:1783136

Boris Vian napisał:
h34t ....podejdz do lustra , z zalozona maska na twarzy ...przystaw sobie pistole do glowy i oddaj jeden strzal ... KONIEC

A moze Ty sobie tak strzelisz fajnei co?....i bedzie KONIEC

Sob Paź 30, 2004 5:51 am

Odpowiedz z cytatem

h34t

Chief Warrant Officer
Boris Vian napisał:

No coz nie kapuje tej wypowiedzi zbytnio, kolejny zakochany w sobie... ? Moge tylko napisac, zrob to samo tylko bez maski bo moza amortyzowac w jakis w sposob strzal, a tego za bardzo bysmy nie chcieli.... Sorki za posta, odpisuje w taki sam durny sposob jak autor poprzedniego, bez sensu dalej to ciagnac.

Sob Paź 30, 2004 7:59 am

Odpowiedz z cytatem

jury
[BORG] Boq'ta

Commodore
::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
wiecie co, jak tak dalej pojdzie to to bedzie poczatek konca BORG

Sob Paź 30, 2004 9:13 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
Odpowiedz z cytatem

vernom

Lieutenant Junior Grade

h34t napisał:
Boris Vian napisał:

No coz nie kapuje tej wypowiedzi zbytnio, kolejny zakochany w sobie... ? Moge tylko napisac, zrob to samo tylko bez maski bo moza amortyzowac w jakis w sposob strzal, a tego za bardzo bysmy nie chcieli.... Sorki za posta, odpisuje w taki sam durny sposob jak autor poprzedniego, bez sensu dalej to ciagnac.

ty heat a nie mozesz po prostu przestac i napisac im zeby sie pierd.. ulzy ci

twoj ban byl niesluszny ale zdarza sie
masz zdjetego i wydaje mi sie ze po calej zabawie juz nie dostaniesz nawet jak wlaczysz wh

peace panowie

Sob Paź 30, 2004 10:17 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny