|
 |
Router do podzielenia Neo na 2 userów ...
|
 |
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
s trzy jak to bedzie zrobione to mnie to guzik interesi - to tren sprzet ma to zrobic i tyle
............................................ Wto Paź 23, 2007 11:24 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Mider napisał: |
Sztywna masz u mnie flaszkę jak wymyślisz jak podzielić ruch przychodzący.
opaci się opchnę potem metodę jakiejś korporacji za parę baniek |
A ja tez sie moge zalapac ? Przez ...3,5 roku mialem tak skonfigurowanego slacka ze wyrabialem spokojnie na 12 kompow na jednej neo 512 i jeszcze gralem w CSa na paru z nich ...
Jest to mozliwe, acz odrobinke trzeba sie zaglebic w kolejkowanie I poeksperymentowac.
sadzik napisał: |
hm, a gdzie Bob pisze o 150 zł?
nie łatwiej podać kilka modeli które pasują, a on się potem będzie zastanawiał nad tym czy drogo czy tanio, a nie prowadzić mało konkretne rozważania? no chyba że są tylko takie modele za ponad 1000 zł - co nie zmienia faktu, że pewnie miło by było usłyszeć odpowiedź |
Sadzik - jak pisze ze nie ma to nie ma. Co chcesz, zebym napisal ze jest ? skoro i tak wiem ze nie ma.
Znajdz mi taki router sprzetowy z Traffic Shapingiem za cene < 2000 zl
P.S. tylko mi nie mow Cisco - ktorys rok juz pracuje na tych zabawkach wiem co potrafia ale i wiem ile kosztuja
Pozdrawiam
............................................ Sro Paź 24, 2007 3:47 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
nie rozumiem tylko 150 zł
po prostu trzeba napisać że nie ma poniżej 2000 zł nic ciekawego, a nie pytać się do jakiej kwoty. przecież wiadomo że do domowej sieci 
............................................ Sro Paź 24, 2007 4:17 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
wiesz, nawet specjalnie sprawdizlem u jednego z wiekszych hurtownikow cyz sie cos nowego aby nie pojawilo ... Ale niestety - jesli masz podobne wymagania jak to opisal M@d Bob - to zostaje jedynie linux i czytanie czytanie czytanie ...a potem troszke recznej dlubaninki .
Pozdrawiam
............................................ Sro Paź 24, 2007 4:29 pm
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Jak by się dało, to super, a jak nie, to przeżyję na łączu po prostu podzielonym na dwa ...
Tyle, że tutaj u TegoPSA są ciągle jakieś problemy techniczne i sąsiadowi powiedzieli, że więcej jak 512 mieć nie może, a 512 na dwóch to może być "krótko"
Jakiś czas temu rozmawiałem z jakimś informatykiem (znajomym znajomego ...) i on powiedział, że to możliwe i że koszt tego o czym on myśli to jakieś 300-400 zł...
Dlatego zadałem tutaj to pytanie, bo wiem, że część z Was zna się na tych sprawach i albo mi coś podpowie, albo wyjaśni, że nie mam czego szukać, tylko żebym sobie podzielił na dwa i nie marudził 
............................................ Sro Paź 24, 2007 4:50 pm
|
|

|
|