|
 |
Opłaca się?
|
 |
joorek HakunaMatata
 ::: 1415 :::
STEAM_0:1:37648; STEAM_0:0:13353631
|
katana napisał: |
Jak nie będzie tam korków
pzdr. |
Bufetowa mówi, że już nie ma.
............................................ Sob Paź 18, 2008 9:39 am
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Ta Alfa jest "sprowadzona" a więc dochodzi kilka tys. opłat...
Opel ma spory przebieg...
Smart to żart
Ale Honda mimo, że fajne auto, to w tym roczniku i przebiegu będzie prawdopodobnie niedługo wymagała pewnych napraw eksploatacyjnych, a niestety Honda ma DROGIE części zamienne... (w porównaniu do np. Opla czy Seata)
Ponadto w japończykach wiele podzespołów naprawialnych w np. niemcach jest nierozbieralnych i nienaprawialnych ...
Brał bym to pod uwagę przy wyborze auta 
............................................ Sob Paź 18, 2008 11:42 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
M@d Bob napisał: |
.... a niestety Honda ma DROGIE części zamienne... (w porównaniu do np. Opla czy Seata)
Ponadto w japończykach wiele podzespołów naprawialnych w np. niemcach jest nierozbieralnych i nienaprawialnych ...
Brał bym to pod uwagę przy wyborze auta  |
Kolego drogi tak to było jakieś 15 lat temu, cholera mnie bierze jak ludzie na okrągło gadają że Honda jest droga (gówno prawda) - wiem co mówię, siedzę w Hondach już od jakiegoś czasu, ceny części są porównywalne z częściami do innych samochodów, proszę kuźwa nie wypisywać głupot!!!
Powtórzę raz jeszcze: części do Hondy są w porównywalnych cenach co do innych aut.
Wracając do auta, jeśli sprzedający dbał o autko to nic w nim nie będziesz musiał wymieniać - przebieg jak na Hondę jest bardzo mały, spokojnie będziesz tym autem jeździł robiąc przebiegi rzędu 300-400 tys.
Tak na marginesie: Ja w swoim Accordzie z 97r. mam nastukane 225.000 km i jeżdzę dalej bezawaryjnie.
............................................ Nie Paź 19, 2008 11:54 am
|
|

|
|