|
 |
Co sadzisz o zmianach w ostatnim updacie?
|
 |
Gość
:: :::
|
No zesz w morde widziales mam taki jak sccren zrobilem - hmm chyba naprawde mam cos zjebane ale co ? Moze jakis plik trzeba podmienic no ja mam pusto w srodku i myslalem ze to nowy celownik tak ma wygladac dlaeto mowiez ze suxowaty jst hahaha 
............................................ Wto Maj 04, 2004 11:52 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
moze instalowales jakies modele albo co i ci sprite'a z celownikiem podmienilo. Reinstall steam
albo poszukaj w katalogu ze sprite'ami jakiegos podejrzanie wygladajacego o nazwie awp_crosshair alboco 
............................................ Sro Maj 05, 2004 10:24 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Eh tofif, ale ty masz problemy. A co cie obchodzi celownik z awm jak ty nie grasz tym szrotem. A wez sobie sciagnij jakis celowniczek z naszej strony, jest ich tam od grzyba.
............................................ Sro Maj 05, 2004 11:22 am
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
oj grzybem by sie ciezko celowalo ;D ale update jest super bardzo mi sie podoba tem maly celownik ;]=
Para rox Zawor... troche mniej ;]=
acha a co do celownikow w awm nie widze roznicy zadnej i tak sie zawsze na czerwony punkcik patrze a nie na bolki ;]=
............................................ Sro Maj 05, 2004 12:29 pm
|
|

|
x3r0n
 ::: 232 :::
|
ja tam jeszcze nie grałem po tych nowych updatach bo niemoge, niewiem czemu 
............................................ Sro Maj 05, 2004 2:43 pm
|
|

|
aud!o
 ::: 836 :::
|
teraz jest juz nowszy update. nie wiem jak awm bo rzadko mam je w rekach, ale celownik jest ok. mniejszy = dokladniejszy, zwlaszcza przy pistoletach.
ikonki wreszcie sa takie jak byc powinny, obok hedszota pokazany jest symbol broni i miesci sie w jednej linijce a nie jakies czachy na pol ekranu. mam nadz. ze juz tego nie zmienia... zawsze mi bylo szkoda walnac heda z noza skoro nikt oprocz ofiary i tak nie wiedzial ze to z noza 
............................................ Sro Maj 12, 2004 6:31 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Nawet po reinstalce windy i csa mam dalej ten zwalony celownik jak na zalaczonym wczesniej screenie - hmm moze karta grafiki - dziwne.
............................................ Czw Maj 13, 2004 8:21 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
a grasz opengl czy d3d?
............................................ Czw Maj 13, 2004 10:26 am
|
|

|
amigo o6
 ::: 138 :::
STEAM_0:1:158876
|
biedny tofif :F
co do apdejtoff ikonki poprawili, celownik w awp juz jest normalny, malusienki celowniczek ;], awp nadal strzela wolniej ale juz sie przyzwyczailem
............................................ Sob Maj 15, 2004 3:31 pm
|
|

|
|