zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Dziury po zimie, uszkodzenie samochodu a odszkodowanie.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Spe3dy
Cheetah; spidi*

Commander
::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
nie no ja wiem to, alien masz rację ale...
uważam po prostu że takie dyskusje na forum "a mi się nie podoba" "a jest źle" "a oni są niedobrzy i o nas nie dbają" to można sobie wsadzić, za przeproszeniem...
bo to ani nie pomaga ani nie przeszkadza. no chyba że ktoś chce sobie ponarzekać i znaleźć klakierów no to zapraszam.
a kraj mamy jaki mamy i jeśli komuś coś się nie podoba to niech podejmie jakieś kroki prawne albo coś, a nie pisze, że jest mu źle i że to wina państwa.
i tyle z mojej strony...

............................................
Nie Mar 01, 2009 4:23 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

al!eneq
ten typ alien

Commander
::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
Spe3dy napisał:
uważam po prostu że takie dyskusje na forum "a mi się nie podoba" "a jest źle" "a oni są niedobrzy i o nas nie dbają" to można sobie wsadzić, za przeproszeniem...
bo to ani nie pomaga ani nie przeszkadza. no chyba że ktoś chce sobie ponarzekać i znaleźć klakierów no to zapraszam.
a kraj mamy jaki mamy i jeśli komuś coś się nie podoba to niech podejmie jakieś kroki prawne albo coś, a nie pisze, że jest mu źle i że to wina państwa.
i tyle z mojej strony...

Z kolei idac Twoja idealogia, cieszmy sie tym co mamy to czlowiek mieszkalby dalej w jaskini bo cieplo i na glowe nie pada.
Placac podatki wybierajac rzad i innych niestety "madrych" ludzi, ktorzy obiecuja zawsze mamy na celu polepszenie swojego zycia. Tak jest i w tym przypadku w koncu na cos place te podatki :F. A z zasilkami za bezrobocie, drogami itd powinni walczyc Ci "obiecywacze" na ktorych glosowalem . Wiec jakby nie bylo jest to moja wina, ale tylko w pewnym stopniu, bo jest to wina tych durniow ktorzy obiecuja a tak naprawde klamia : D !
Nie ma dnia kiedy jade samochodem i nie bluznie oO' Zawsze jakas dziura, jopa, albo kierowca, ktory prawko dostal za wodke, gdy byla na kartki :F.
A najwieksze nerwy mam na tych roboli co w 10 pracuja remontujac ulice rok, bo 9 patrzy jak jeden zapierdala ze szpadlem. Oraz drogowcow, ktorzy zawsze sa zaskoczeni przez zime. W ogole ten kraj zaczyna mnie ostro wkurwiac, nic doslownie NIC nie ma tu o czym moznaby powiedziec, ze jest porzadnie. Jak nie jest prywatne to jest chuj :F.

Ostatnio zmieniony przez al!eneq dnia Nie Mar 01, 2009 5:37 pm, w całości zmieniany 1 raz

Nie Mar 01, 2009 5:31 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

boolus
cienki bolek

Commander
::: 2810 :::
Jasne, że nic nie wnoszą, twoja odpowiedź w ogóle Nie przeczytałeś chyba pierwszego postu, którego przekaz miał za zadania informować, że jest coś takiego jak odszkodowanie i można się o coś takiego starać. Tylko tyle, ale nawiązał również do dalszej dyskusji- takie jest z reguły następstwo.
A skoro chcesz pomóc (podjąć jakieś kroki) to możesz kandydować do samorządu (miejskiego, wojewódzkiego czy czegośtam innego). Bądź jeśli szukasz bardziej doraźnych środków to możesz wziąć łopatę i zasypywać zasadzki

Pozdrawiam chorobliwie trzymających porządek na forum ;]

Nie Mar 01, 2009 5:34 pm

Odpowiedz z cytatem

Spe3dy
Cheetah; spidi*

Commander
::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
al!eneq napisał:
Spe3dy napisał:
i tyle z mojej strony...

Z kolei idac Twoja idealogia, cieszmy sie tym co mamy to czlowiek mieszkalby dalej w jaskini bo cieplo i na glowe nie pada.
Placac podatki wybierajac rzad i innych niestety "madrych" ludzi, ktorzy obiecuja zawsze mamy na celu polepszenie swojego zycia. Tak jest i w tym przypadku w koncu na cos place te podatki :F. A z zasilkami za bezrobocie, drogami itd powinni walczyc Ci "obiecywacze" na ktorych glosowalem . Wiec jakby nie bylo jest to moja wina, ale tylko w pewnym stopniu, bo jest to wina tych durniow ktorzy obiecuja a tak naprawde klamia : D !
Nie ma dnia kiedy jade samochodem i nie bluznie oO' Zawsze jakas dziura, jopa, albo kierowca, ktory prawko dostal za wodke, gdy byla na kartki :F.
A najwieksze nerwy mam na tych roboli co w 10 pracuja remontujac ulice rok, bo 9 patrzy jak jeden zapierdala ze szpadlem. Oraz drogowcow, ktorzy zawsze sa zaskoczeni przez zime. W ogole ten kraj zaczyna mnie ostro wkurwiac, nic doslownie NIC nie ma tu o czym moznaby powiedziec, ze jest porzadnie. Jak nie jest prywatne to jest chuj :F.

no to mówię właśnie że jak ktoś coś chce zmienić to niech się bierze za "czyny!, nie słowa" (ostatnio to chyba na jakimś billboardzie widziałem?)
albo niech się zajmie sobą i robi jeszcze lepiej to, co robi.
bo niestety polskie społeczeństwo ma też to do siebie, że na innych zawsze narzeka, a jak przyjdzie co do czego, to sami swoją robotę też robią "na odwal się"... a później my narzekamy na drogowców, drogowcy wracają do domu i narzekają na tych od kablówki bo nie mają obrazu, Ci od kablówki narzekają na bankowców, bo nie zrealizowali płatności w wyznaczonym terminie, a bankowcy narzekają na drogowców bo spóźnili się do pracy przez roboty na drodze i nie dokończyli swoich zadań...

prawda jest taka, że gdyby każdy robił dobrze to co robić musi, to wszyscy byliby zadowoleni
a druga prawda jest taka, że nikt nie chce robić dobrze tego co robi, bo uważa że "po co on ma robić, skoro inni nie robią"...

więc taka jest moja opinia, weźcie się zajmijcie tym co macie do zrobienia a nie piszcie jak to wam jest źle i czyja to wina (bo oczywiście nie wasza, to już każdy wie)

ahhh, no teraz to sie dowartościowałem

pozdrawiam

upd
----------

no tak, stryq, wiadomo o co chodzi ja sie nie znam, na reklamy nie patrzę XD

Ostatnio zmieniony przez Spe3dy dnia Pon Mar 02, 2009 7:48 pm, w całości zmieniany 1 raz

Pon Mar 02, 2009 7:29 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

StryQ

Lieutenant Commander
::: 2291 :::
STEAM_0:1:20397465
Spe3dy napisał:

no to mówię właśnie że jak ktoś coś chce zmienić to niech się bierze za "czyny!, nie słowa" (ostatnio to chyba na jakimś billboardzie widziałem?)

Czyny, nie cuda.
Ewentualnie: :: LINK ::

Pon Mar 02, 2009 7:40 pm

•  Anarchy Squad
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  Clan FoD & V.S.
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2