|
 |
omg ;]
|
 |
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
omg wrrr szkoda naprawde upierdliwe to jest Vigee ganialem z samym nozem bo ak wystrzelalo sie 
............................................ Nie Cze 27, 2004 9:04 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
mam rozwiazanie problemu samozawieszajacej sie myszki znalazlem na steampowered, jak z nudow przegladalem FAQ
Kod: |
TECHNICAL SUPPORT
Sometimes my mouse locks up or stops working while I'm playing Steam games. What should I do?
Although this problem is not directly related to Steam or Steam games, enough people have reported it that we thought we'd offer one solution. If you're experiencing mouse lockups or failures, it may be because your computer is automatically turning off the power to a USB Root Hub.
Go to your Control Panel > System > Hardware tab > and click on the "Device Manager" button.
In the Device Manager window, find the item or items labeled "Universal Serial Bus controllers". Open it, and doubleclick the first item called "USB Root Hub"
In the USB Root Hub Properties dialog, click on the "Power Management" tab.
Note that "Allow the computer to turn off this device to save power" is checked by default. Uncheck this box, and click "Ok". |
............................................ Pon Cze 28, 2004 8:45 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Dobra, wylaczylem to i zobaczymy jak bedzie. Biorac pod uwage fakt, ze ten problem wystepuje u mnie co pare miesiecy, to szybko sie nie dowiem .
............................................ Pon Cze 28, 2004 12:55 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
Rymek napisał: |
mam rozwiazanie problemu samozawieszajacej sie myszki znalazlem na steampowered, jak z nudow przegladalem FAQ
TECHNICAL SUPPORT
Sometimes my mouse locks up or stops working while I'm playing Steam games. What should I do?
Although this problem is not directly related to Steam or Steam games, enough people have reported it that we thought we'd offer one solution. If you're experiencing mouse lockups or failures, it may be because your computer is automatically turning off the power to a USB Root Hub.
Go to your Control Panel > System > Hardware tab > and click on the "Device Manager" button.
In the Device Manager window, find the item or items labeled "Universal Serial Bus controllers". Open it, and doubleclick the first item called "USB Root Hub"
Note that "Allow the computer to turn off this device to save power" is checked by default. Uncheck this box, and click "Ok". |
|
QL ale moge prosic po polskiemu ? :wstyd: moglibyscie to dac tez w dziale steama na stronie dajcie polish lanlicz
............................................ Wto Cze 29, 2004 6:06 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
al!eneq napisał: |
Rymek napisał: |
TECHNICAL SUPPORT
|
QL ale moge prosic po polskiemu ? :wstyd: moglibyscie to dac tez w dziale steama na stronie dajcie polish lanlicz |
Alienek tak jak obiecałem zakładam że masz Wondowsa xp.
POMOC TECHNICZNA
Niekiedy moja mysz zatrzymuje się w pozycji pionowej kursora lub przestaje chwilowo działać kiedy gram w gry na silniku STEAMA. Co powinienem zrobić?
Problem ten nie jest bezposrednio powiazany ze steamem lub grami na tym silniku, już wystarczajšco dużo użytkowników zwróciło się do nas z tym problemem bysmy zamiescili jego solucję. Jesli doswiadczacie zatrzymania myszy pionowo do góry lub też jej błędy, może być to spowodowane faktem, że twój komputer automatycznie wyłacza zasilanie rdzenia USB.
Idz do panela sterowania/system/zakładka sprzęt/menadzer urzadzeń/Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej.
We własciwosciach koncentratorów USB w zakładce Zarzadzanie energia jesli automatycznie jest zaznaczone pole zezwalaj komputerowi na wyłaczanie tego urzšdzenia w celu oszczędzania energii odznacz je i kliknij OK.
Jesli by czego nie rozumiał pisz gg 4377447
Pozdrawiam 
Ostatnio zmieniony przez Bolo dnia Sro Cze 30, 2004 9:22 am, w całości zmieniany 4 razy
............................................ Sro Cze 30, 2004 12:13 am
|
|

|
Rymek
|
dzieci uczcie sie jezykow 
............................................ Sro Cze 30, 2004 9:13 am
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
thc ^^ ;] <piwo>
............................................ Sro Cze 30, 2004 7:16 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
na poczatek sorx ze pisze post pod postem ale inaczej nikt by nie zobaczyl ze jest nowa wypowiedz.
GJ ale i tak mam czasem full auto nie jest to juz tak czeste ale jest wniosek - to nie od tego :F doszly mnie sluchy ze to jest wina szybkiego uderzania w przycisk - moja opinia - pier... omg jak to naprawic jak bedzie cb to co ? bede latal z nozem przez cala cwiartke ? omg 
............................................ Sro Cze 30, 2004 11:23 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
YO!
Ociec przetlumaczylem jota w jote ja tez mialem taki problem przy 1,5 przy steamie nie zauwazylem ale nie zmienia to faktu, ze poza tym faqiem od Rymka niemam zielonego pojecia jak Ci pomoc
Pozdrawiam
Suplement:
Alienq podejrzewam, ze jesli byl faq odnosnie tego to i odnosnie full auto tez powinien byc tyle, ze moze to byc inaczej nazwane niz jak w twoim przypadku "Full auto" Rymek podaj linka gdzie wytropiles tego faqa to sobie obcy poszuka moze bedzie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Bolo dnia Czw Lip 01, 2004 10:51 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Cze 30, 2004 11:36 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
hehe spoko ale z tego co przetlumaczyles wynika nie ze full auto tylko ze mycha nagle przestaje dzialac :F a w moim przypadku jest to upierdliwe full auto omg :F :F
............................................ Czw Lip 01, 2004 10:06 am
|
|

|
Rymek
|
moze cos masz skopane z kompem / myszka / windowsem / whatever
ja mam mx500 i mi to wystepuje raz na pol roku.
............................................ Czw Lip 01, 2004 11:08 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Raz na pol roku to o raz za duzo . Ja w kazdym razie odznaczylem ta opcje w zarzadzaniu energia i czekam kiedy mi sie znowu mycha zatnie .
............................................ Czw Lip 01, 2004 12:28 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
rymek uptadotowales mouse ware ? ja mam 9.79 :F moze trzaby update 
............................................ Pią Lip 02, 2004 12:25 pm
|
|