zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

That's me!

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

KILIK

Ensign
::: 855 :::
STEAM_0:0:88920

Zbanowany
Zachwycalem sie nim bo byl nowy i mi sie pobobal. Nie mialem z nim zadnych problemow na poczatku a teraz co wypuszczaja update to skutki tego updatu sa oplakane. Robia z cs'a gre dla noobow poprzez coraz to nowe ulatwienia dla poczatkujacych.

Steam to jest max syf i tak uwazam ale co ma jedno do drugiego. Syf bo tak uwazam ? Napisalem tak gdzies ? Nie dopisuj sobie txtow do moich wypowiedzi. Bo sie z tego zalosne argumenty robia.

A txty typu zmien avatar bo sie pogniewamy to jest glupota zdeczka. Ale naprawde jak to przeczytalem to myslalem ze pekne ze smiechu.
Alien ja bym sie wyprowadzil z kraju albo jak najszybciej zmienil avatar. I tutaj aluzja do tego kto ma o sobie zbyt wielkie mniemanie.

Peace, nudne to jest i tak sie do kopromisu nie dojdzie zo do steama. Ale mnie poprostu rozbawily twoje argumenty.

A jak oze chyba masz tam jakiegos moderatora czy cos to przeczytaj najwyzej i pozniej skasuj bo nie ma sensu zasmiecac tego dzialu, albo przenies czy cos jak chcezsz miec jakies "dowody" O_O

............................................
Czw Sie 12, 2004 2:08 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

al!eneq
ten typ alien

Commander
::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
al!eneq napisał:
jezeli mam latac po "obcych" forach

Cytat:

troche wkladu nie zaszkodzi - lataniem po forach przynajmniej sie wykazujesz zainteresowaniem a nie lenistwem - posta moze napisac kazdy i czekac z zalozonymi rekami na odpowiedz, tak jest najlatwiej. Pozatym po co pisac 10 razy to co ktos juz napisal na innym forum?

hyh ale niektore osoby czytajace to forum majace taki problem jak ja (czyt. oznake glupoty) znajda odpowiedz na problem na tym forum i odrazu wzrasta mniemanie o boardzie...bo pozniej bedzie rozmowa ze odpowiedz znalazl wlasnie na tym boardzie a nie innym...
('")_(o_O)_("")

Dobra mniejsza wiem juz co mam wiedziec...

Rymek zamknij topic albo pokasuj posty...

Czw Sie 12, 2004 2:14 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Rymek

Lieutenant Commander
::: 2224 :::

KILIK napisał:
Zachwycalem sie nim bo byl nowy i mi sie pobobal. Nie mialem z nim zadnych problemow na poczatku a teraz co wypuszczaja update to skutki tego updatu sa oplakane. Robia z cs'a gre dla noobow poprzez coraz to nowe ulatwienia dla poczatkujacych.

Przyklad. Naprawione hitboxy ze nie ma juz "strzelania bokiem"? To ze chcieli zmienic ze granaty nie rania przez sciany (w daszym ciagu mam nadzieje ze wejdzie ten update do 1.6) co uwazam za smieszne i od poczatku mojego grania w CS mam nadzieje ze w koncu usuna ten porabany bug.Kilik wiesz jaki jest twoj problem? Uwazasz sie za nie wiadomo jakiego mega skilora, a wszystkich obok ciebie to nooby. Jesli jestes naprawde skillorem to adaptujesz sie do zmian. Powiedz mi teraz ze nie to bede sie smial do rozpuku. Czemu SK, CNN, NoA czy inne naprawde progamerskie klany nie uwazaja tak jak ty? Oni jakos sie nie skarza ze gra jest z dupy, ze zmiany ze gra dla noobow. Pomysl o tym.

KILIK napisał:
Steam to jest max syf i tak uwazam ale co ma jedno do drugiego. Syf bo tak uwazam ? Napisalem tak gdzies ? Nie dopisuj sobie txtow do moich wypowiedzi. Bo sie z tego zalosne argumenty robia.

Zamiast pisac z dupy podaj jakies argumenty ze syf. Ja nie mam problemow ze steamem od mniej wiecej roku - na poczatku cos tam bylo. A to ze ty masz no co wnioskuje ze nie potrafisz sobie prawidlowo skonfigurowac kompa, bo skoro 80% ludzi nie ma problemow to chyba o czyms swiadczy nie uwazasz?

KILIK napisał:

A txty typu zmien avatar bo sie pogniewamy to jest glupota zdeczka. Ale naprawde jak to przeczytalem to myslalem ze pekne ze smiechu.
Alien ja bym sie wyprowadzil z kraju albo jak najszybciej zmienil avatar. I tutaj aluzja do tego kto ma o sobie zbyt wielkie mniemanie.

moze odrobine przesadzilem - a teraz ja ci powiem. Takie avatary sa godne 13 latkow ktorzy proboja na sile zaimponowac. Steama nie zmienisz i twoj avatarek to tylko kolejny "pomnik" glupoty. Pisalem - jak lepiej sie znasz napisz sobie wlasnego steama i nie bedzie problemow a jak nie potrafisz to masz dwie mozliwosci 1) zaakceptujesz to i przestaniesz mietolic jezorem jaki to steam syf bo i masz zerowy wplyw na jego rozwoj 2) przestaniesz grac w CSa i wszystkie mody oparte teraz o Steama bo inaczej i tak nie pograsz (nawet w nadchodzacego HL2 ktory tez bedzie oparty o system steama)

KILIK napisał:
Peace, nudne to jest i tak sie do kopromisu nie dojdzie zo do steama. Ale mnie poprostu rozbawily twoje argumenty.

Masz racje nie dojdzie do kompromisu dopoki niektorzy nie zaakceptuja zmian. Co do rozbawienia argumentamin to sie nie wypowiem. Mam spory ubaw odpowiadajac na wasze posty musze powiedziec

KILIK napisał:

A jak oze chyba masz tam jakiegos moderatora czy cos to przeczytaj najwyzej i pozniej skasuj bo nie ma sensu zasmiecac tego dzialu, albo przenies czy cos jak chcezsz miec jakies "dowody" O_O

moderatora akurat tu nie mam, ale mam nadzieje ze ktos w koncu skasuje/przeniesie/zamknie ten temat bo sie zrobilo bardzo offtopicowo. Dowodu nie potrzebuje bo nie wiem w jakiej sprawie to dowod ani nie wiem po co mi ten dowod.

Czw Sie 12, 2004 2:21 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

KILIK

Ensign
::: 855 :::
STEAM_0:0:88920

Zbanowany
nie mam czasu odpowidac na reszte, pozniej napisze ale tylko jedno mnie zmiazdzylo. Kto ci powiedzial ze sie uwazam za mega skillora ? nigdy w zyciu sie za takiego nie uwazalem chociaz w cs'a gram od 5 lat, gram for fun i wszyscy ktorzy graja ze mna od samego poczatku dorbze o tym wiedza.

Widac pojmujesz ironie o-o kieruj sie dalej podpisem hahah o-o

Czw Sie 12, 2004 2:28 pm

Odpowiedz z cytatem

al!eneq
ten typ alien

Commander
Cytat:
Czemu SK, CNN, NoA czy inne naprawde progamerskie klany nie uwazaja tak jak ty? Oni jakos sie nie skarza ze gra jest z dupy, ze zmiany ze gra dla noobow. Pomysl o tym.

<sargazm>Wola to przemilczec bo im placa za gre w cs :F </sargazm>

that's all folks

Rymek zejdz z nas nie wiem co do mnie masz wiem tylko ze jestem glupi... nie kce mi sie z toba wchodzic w zadne konkluzje bo to nie doprowadzi do niczego...moze do jednej opcji...n/c
a co do avataroof to jest to cos w rodzaju propagandy ^^ jak za czasow hitlerowskich...ludzie wieszali plakaty; zrwyali flagi niemieckie a my wyskakujemy z tymi avatarkami a wiesz dlaczego nie odejdziemy od 1.6 ?! bo prawda jest taka ze uwielbiamy grac z wami czuc to bliskosc teamu ze musimy sobie pomagac a to ze strzelanie jest z dupy to rzeczy posrednie o ktorych wypisujemy ("oznaczamy swoja glupote")...
wiec podnies lezacego albo przejdz obok niego...

Ostatnio zmieniony przez al!eneq dnia Czw Sie 12, 2004 2:30 pm, w całości zmieniany 1 raz

Czw Sie 12, 2004 2:29 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Rymek

Lieutenant Commander

drogi Kiliku ironie w twoim podpisie pojmuje (podpis tak wogole zauwazylem dopiero po tym jak o nim napisales, ale nie wazne) a to za jakiego sie uwazasz wnioskuje po twoich postach i zachowaniu (zachowaniu niekoniecznie obecnym - znam cie z serwerow juz w koncu 2 lata or sth).

przepraszam ze nazwalem kogos glupim i niekompetentnym - ponioslo mnie. Reszte wypowiedzi podtrzymuje i dziwi mnie ze nie widzicie argumentow ktore za mna przemawiaja. A argument typu "gra sie robi dla noobow" to do mnie nie przemawia, jest na poziomie skrzywdzonego 12 latka

Co do "zejscia" z was to wcale osobiscie nic do was nie mam, oprocz avatarow ktore mnie denerwuja. Nie mowiac juz o Kiliku ktory zmienil swojego avatara jak zobaczyl o czym rozmawiamy w tym temacie. I nie pisz mi bajek ze jak mi sie nie podoba to moge nie patrzec bo chyba nie o to tu chodzi nie uwazasz?

Wogole to nie przyjmujecie do wiadomosci ze (o zgrozo) moge miec racje co do steama? Ja do mniej wiecej pol roku temu uwazalem ze Valve moglo sie pomylic wprowadzajac CSa (i wszystkie gry) poprzez steama, ale odkad zaczelo dzialac wszystko dobrze i (wiekszosc) ludzi nie miala problemow to dalem sobie spokoj bo widze ze jest LEPIEJ. Nigdy nie bedzie od razu idealnie. Przecierz jakby powstrzymac zmiany to by sie dalej gralo w 1.0 albo jakies bety. A nie o to tu chodzi nieprawdaz?

Czw Sie 12, 2004 2:30 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

al!eneq
ten typ alien

Commander
ok luss rozumiem...
ale nie zmienie avatara bo mi akurat przypadl do gustu;
nie ustawilem go bo kcialem w jakis sposob ponizyc steam czy cos w tym stylu wrecz przeciwnie kcialem rozsmieszyc innych czyms nowym co nawet mi sie udalo ktos pisal ze mu sie podoba nie bede pisal kto bo moge sklamac dosc dawno to bylo...

Cytat:
Wogole to nie przyjmujecie do wiadomosci ze (o zgrozo) moge miec racje co do steama? Ja do mniej wiecej pol roku temu uwazalem ze Valve moglo sie pomylic wprowadzajac CSa (i wszystkie gry) poprzez steama, ale odkad zaczelo dzialac wszystko dobrze i (wiekszosc) ludzi nie miala problemow to dalem sobie spokoj bo widze ze jest LEPIEJ. Nigdy nie bedzie od razu idealnie. Przecierz jakby powstrzymac zmiany to by sie dalej gralo w 1.0 albo jakies bety. A nie o to tu chodzi nieprawdaz?

masz racje ale my bedziemy dalej truli ; truli dlatego zeby ktos to zauwazyl i poprawil o to chyba chodzi po to sa updaty tak?
posuwa sie w dobrym kierunku wszystko ale musza byc na swiece osoby ktore beda narzekac i tego nie zmienisz

Czw Sie 12, 2004 2:42 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Gandalf Szary
c18 | Ugly Betty

Commander
::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
Jezu idzcie na gg.

Czw Sie 12, 2004 3:07 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Mam nadzieje ze ktos usunie stad wasze madre posty podobnie jak i ten ktory właśnie piszę po uprzednim waszym przeczytaniu i nie zawsze idącym z tym w parze, zrozumieniem.

Jeśli komuś sie zapomniało to moge przypomnieć znaczenie słowa TOLERANCJA

ale na priv

pozdrawiam

Czw Sie 12, 2004 4:03 pm

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Rymek

Lieutenant Commander

Dobra. Ochlonalem - przepraszam tych ktorych obrazilem, ale zdania swojego nie zmieniam dot. steama oraz moich argumentow na ten temat.

Czw Sie 12, 2004 5:02 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

al!eneq
ten typ alien

Commander
Ja sie nie czuje urazony forum jest po to by pisac na nim swoje opinie...proste

Czw Sie 12, 2004 9:01 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Mario.B
xces

Ensign
::: 858 :::
STEAM_0:1:1984716
LUUUUUUUUUUDZIE!!! obudzcie sie co wam odbilo?to jest topic ze stwierdzeniem "szukam klanu" a nie pojedynek miedzy wami,a tak pozatym nie statsic gupimi postami.POZDRAWIAM

Czw Sie 12, 2004 9:11 pm

Odpowiedz z cytatem

Mario.B
xces

Ensign
LUUUUUUUUUUDZIE!!! obudzcie sie co wam odbilo?to jest topic ze stwierdzeniem "szukam klanu" a nie pojedynek miedzy wami,a tak pozatym nie statsic gupimi postami.POZDRAWIAM

Odpowiedz z cytatem

Mario.B
xces

Ensign

Odpowiedz z cytatem

jury
[BORG] Boq'ta

Commodore
::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
a ja powiem tak
kto czeka na hl2 i cs:s musi sie do steama
przyzwyczaic i sie z nim polubic
te gry beda zapewne tylko na steamie dzialaly

w duzej mierze argumenty rymka dot steama
sa trafne, problemy ze steamem wynikaja
jedynie z nieumiejetnie skonfigurowanego systemu
ale co to znaczt to ja juz nie wytlumacze bo to zbyt
szeroki temat

Czw Sie 12, 2004 9:59 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan bulkowySKY
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny